• Maatwerk trappen
 • Seriematige trappen
 • Next Step Traprenovatie
 • Inspiratie
 • Over ons
Home / Trappen Zwolle

Trappen Zwolle

Of je nou een specifieke trap zoekt of juist meerdere dezelfde trappen in Zwolle, in beide gevallen zit je goed bij De Vries Trappen. Je kiest namelijk uit tal van soorten trappen. Je profiteert bij De Vries Trappen van geavanceerde techniek en traditioneel vakmanschap in combinatie met persoonlijke service.

Trappen op maat in Zwolle

Houten maatwerk trappen vind je in alle soorten en maten. Elke trap is maatwerk dus we vinden het belangrijk om langs te komen om een nieuwe trap in te meten. We werken met een 100% tevredenheidsgarantie én een vaste prijs. Op die manier sta je achteraf nooit voor verrassingen. Onze trappenspecialisten hebben door de jaren heen veel verschillende trappen en situaties meegemaakt. Hierdoor kunnen wij je optimaal helpen bij het kiezen van trappen in Zwolle, bijvoorbeeld bij een nieuwbouwproject.

Vraag offerte aan

Kies de gewenste stijl

Bij het samenstellen van de perfecte trap kies je uit vele soorten hout. De houtsoorten zijn beweeglijk, sterk en ook nog eens milieuvriendelijk. Kies bijvoorbeeld voor luxe donker notenhout of robuust hardhout, zoals tijdloos eikenhout en licht essenhout. Een deel van dit hout komt uit verantwoord beheerde bossen in Scandinavië. Een ander deel komt eveneens uit verantwoord beheerde bossen met een FSC-certificaat. Daarnaast zorgen we voor een duurzaam productieproces.

Trappen in Zwolle stemmen we af op de wensen van de klant. We hebben het dan over bijvoorbeeld de volgende onderdelen van een trap: grondvormen, materiaal, spijlen, balustrades, vloerhekken en muurleuningen. Uiteraard adviseren wij over de mogelijkheden tijdens dit proces.

Modern, klassiek of toch een design trap?

Het maakt niet uit of er een moderne trap, klassieke trap of design trap geplaatst moet worden. Bovendien vind je bij ons zowel dichte als open trappen. Beide type trappen hebben zo hun voordelen. Een open houten trap zal extra ruimtelijk gevoel geven omdat er meer licht doorgelaten wordt. Ook kun je een open trap makkelijker schoonmaken. Dichte trappen vallen juist meer op in het interieur en werken isolerend voor zowel warmte als geluid. Hieronder lees je verder over diverse voorbeelden van trappen die we in Zwolle kunnen leveren.

Soorten houten trappen in Zwolle

Er is veel mogelijk op het gebied van houten trappen die je in Zwolle kunt laten plaatsen. Ben je benieuwd naar wat er nog meer mogelijk is? Bekijk dan onze pagina ‘soorten trappen’ of neem contact met ons op.

 • Open trap: creëert een ruimtelijk effect door de open uitstraling.
 • Dichte trap: houdt meer warmte vast en houdt geluid tegen.
 • Bordestrap: een bordestrap wordt ook vaak gekozen vanwege zijn stijlvolle uitstraling in het interieur.
 • Antislip trap: de speciale toplaag voorkomt dat je uitglijdt op deze trap.
 • Vaste zoldertrap: veilig en gemakkelijk in gebruik in vergelijking met een vlizotrap.
 • Moderne trap: trap met een moderne uitstraling naar jouw wens, bijvoorbeeld met betonlook traptreden.
 • Klassieke trap: trap met een luxe en sfeervolle uitstraling die past in bestaande en nieuwbouwwoningen

Grondvormen

Bij het samenstellen van trappen in Zwolle kun je kiezen uit diverse grondvormen.

houten trappenTrap 'Dubai'
houten trappenTrap 'Las Palmas'
houten trappenTrap 'Boston'
houten trappenTrap 'Split'

Trappen kopen in Zwolle

Ben je geïnteresseerd in het kopen van trappen in Zwolle? Dan vraag je gemakkelijk een offerte aan bij De Vries Trappen. Wil je een bezoek brengen aan onze showroom? Plan dan een afspraak in. Wij zijn op afspraak geopend voor klanten via aannemers en dealers. Je eigen trap plaatsen? Neem dan eens een kijkje bij Trappenmaat van De Vries Trappen. Hier bestel je jouw eigen bouwpakket dat je zelf in elkaar kunt zetten!

Is een bestaande trap toe aan vernieuwing? Overweeg dan traprenovatie door Next Step Traprenovatie! Dankzij de kwalitatieve overzettreden is de trap weer als nieuw.