• Maatwerk trappen
  • Seriematige trappen
  • Trap renoveren
  • Inspiratie
  • Over ons
Home / Seriematige trappen / Keuze koper

Keuze koper

Wij bieden u de mogelijkheid om kopers hun eigen trappen te laten ontwerpen, zonder dat het u als aannemer extra moeite kost. Kopers kunnen online hun droomtrap visualiseren, of langskomen in de showroom om de vele verschillende opties te bekijken. Bied uw klant de service van De Vries Trappen en doe hen versteld staan.

Ruime keuze en advies

Komen kopers langs in de showroom, dan bieden wij hen keuze uit honderden verschillende trapelementen en advies van echte experts. Met meer dan honderd jaar ervaring kunnen wij iedereen tot hulp zijn. Of neem eens een kijkje in onze eigen fabricagehal.

Online gemak

Met ons speciale ontwerpprogramma kunnen kopers makkelijk online visualiseren hoe hun droomtrap eruitziet. Wordt het een zwarte leuning, of toch wit? Eikenhouten treden, of liever Next Step? En hoe zouden lampjes aan de zijkant eigenlijk staan? Met ons persoonlijke ontwerpprogramma zijn alle mogelijkheden slechts een muisklik verwijderd.

Geen extra moeite, wel extra service

De service van De Vries Trappen stelt u in staat kopers extra keuzemogelijkheden te bieden, zonder dat het u extra moeite kost. Klanten kunnen rechtstreeks contact met ons opnemen voor het aanpassen van een trap aan hun woonwensen. Zij ontvangen van ons advies, service én altijd kwaliteitstrappen. Bij ons vindt u alles in één.

Verlengstuk voor aannemers

Of u nu een beperkt aantal opties wilt bieden aan uw koper, of juist een groot arrangement, alles is mogelijk. De Vries Trappen wil een verlengstuk zijn voor aannemers of projectontwikkelaars en denkt daarom graag met u mee. Geen extra zorgen, maar wel die extra service die uw kopers zullen waarderen.