• Maatwerk trappen
  • Seriematige trappen
  • Next Step Traprenovatie
  • Inspiratie
  • Over ons
Home / Projecten / Project | Trappen op maat in modelwoningen Emmeloord

Trappen op maat in modelwoningen Emmeloord

In opdracht van Groothuisbouw

Heb je jezelf wel eens afgevraagd waarom er op het bedrijventerrein in Emmeloord langs de A6 drie luxe woningen zijn gebouwd? Het is doorgaans niet een plek waar je zulke woningen aantreft, tussen de kantoren, productiehallen en loodsen. Aannemer Groothuisbouw is gevestigd op de Titaniumweg in Emmeloord en heeft op hun bedrijfsterrein drie schitterende modelwoningen geplaatst voor bezichtigingen. In een woonwijk in Emmeloord staan nog twee andere modelwoningen. De trappen in deze woningen zijn door ons geproduceerd en geplaatst. Tijd om een kijkje te nemen!

Sfeervolle inrichting

Wie één van de huizen binnenstapt waant zich direct in een sfeervolle omgeving. En eerlijk gezegd: als het zou kunnen zouden we direct één van de huizen willen meenemen. De woningen zien er niet alleen van buitenaf mooi uit, maar zijn van binnen ook prachtig ingericht. Bezoekers kunnen in alle rust, onder het genot van een kopje koffie, zich oriënteren in hun toekomstige woning. Of inspiratie opdoen voor de inrichting van hun droomhuis.

Onze trappen als blikvanger

Het eerste wat je ziet wanneer je één van de woningen betreedt is de trap. Groothuisbouw heeft ervoor gekozen om de woningen te voorzien van trappen die een mooie aanvulling zijn op het interieur van de woningen. De huizen zijn voorzien van onze maatwerk trappen Las Palmas en een speciaal ontwerp voor Groothuis op basis van de Turijn. Dit zijn twee van onze meest populaire uitvoeringen. En terecht. Ze geven elke woning een visuele upgrade.

Ook vind je in twee van de woningen onze strakke witte hardhouten trap. Deze moderne trap is uitgerust met brede, platte spijlen. De trappen in de twee huizen hebben elk een verschillende soort treden. Dit laat maar weer eens zien dat ook deze trap een prachtige toevoeging kan zijn op ieder interieur.

Op bezoek in Emmeloord

Nieuwsgierig geworden naar de trappen? Een paar mooie foto’s van ons bezoekje aan de modelwoningen kunnen natuurlijk niet achterwege blijven. Bekijk ze hieronder in de fotoslider!

soorten trappen
Witte trappen

Ook benieuwd naar de rest van het interieur van de woningen? Neem een kijkje op de website van Groothuisbouw. Ook kun je zes dagen per week zonder afspraak een kijkje nemen in de woningen.