• Maatwerk trappen
  • Inspiratie
  • Seriematige trappen
Home / Over ons / Showroom

Showroom

Op afspraak via uw aannemer of dealer geopend0513- 63 73 83Op werkdagen van 09:00 - 16:00

Onze showroom is alleen op afspraak geopend

Eerst zien, dan houden van

Even voelen aan de materialen, uw favorieten naast elkaar houden: daarvoor brengt u op afspraak via een bij ons bekende aannemer of dealer een bezoek aan onze moderne showroom. Hier kunt u goed zien wat de opties zijn, en wat eventueel geschikt zou zijn voor uw project of voor bij u in huis.

Maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom als u nog twijfelt of overweldigd bent door het aanbod. Wij kunnen u namelijk deskundig begeleiden en informeren over alle mogelijkheden. Samen zorgen we ervoor dat u uiteindelijk een trap heeft die aan al uw wensen voldoet.

Showroom Trappen
Showroom De Vries Trappen
De Vries Trappen showroom Heerenveen
De Vries Trappen Heerenveen

Trappen in alle stijlen

Stapt u bij ons naar binnen, dan ziet u de grote verscheidenheid aan stijlen. Elke afdeling heeft zijn eigen stijl, van klassiek hout tot designtrappen met rvs. Honderden verschillende trapelementen zijn binnen handbereik. Onze deskundigen kunnen u daarnaast alles vertellen wat u wilt weten over de sfeer, productie en installatie van de trap.

Een kijkje in onze keuken

U verwacht het misschien niet als u aan komt rijden, maar achter onze showroom ligt de fabricagehal waar al onze trappen worden gemaakt. Dagelijks produceren we hier meer dan tachtig trappen. Op afspraak kunt u hier een kijkje nemen en zelf ontdekken hoe ingenieus een computergestuurde freesmachine werkt, of hoe onze vakmensen prachtige details toevoegen aan een designtrap.

Op afspraak geopend

Wilt u langskomen in onze showroom, maakt u dan een afspraak. Zo kunnen we u het beste van dienst zijn. Bel ons tijdens kantooruren of stuur ons een mail. We zien u graag!

Corona maatregelen

Wilt u een bezoek brengen aan onze showroom, bekijk dan hier de coronamaatregelen die wij in acht nemen.

De Vries Trappen catalogus

De keuze voor een nieuwe trap is een belangrijke beslissing die niet van het ene op het andere moment is gemaakt, daarom snappen wij maar al te goed dat men hier na afloop van het showroomgesprek nog even rustig over wil nadenken. Daarom ontwikkelden wij onze eigen catalogus! Hier staat nog eens stap voor stap in beschreven wat de keuzemogelijkheden zijn. Er liggen een aantal exemplaren in onze showroom om in te kijken en/of mee te nemen. Is dit niet (meer) het geval? Vraag er dan gerust naar bij onze medewerkers. Via de knop hieronder, kunt u de catalogus ook digitaal bekijken. Dit is niet alleen handig voor achteraf, maar ook van tevoren kunt u zich op deze manier alvast goed inlezen!

Download de catalogus