• Maatwerk trappen
  • Seriematige trappen
  • Next Step Traprenovatie
  • Inspiratie
  • Over ons
Home / Over ons / Showroom

Trappen showroom

Op afspraak via jouw aannemer of dealer geopend0513- 63 73 83Op werkdagen van 09:00 - 16:00

Onze showroom is alleen op afspraak geopend

Eerst zien, dan houden van

Even voelen aan de materialen, jouw favorieten naast elkaar houden: daarvoor breng je op afspraak via een bij ons bekende aannemer of dealer een bezoek aan onze moderne showroom. Hier kun je goed zien wat de opties zijn, en wat eventueel geschikt zou zijn voor jouw project of voor bij jou in huis.

Maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom als je nog twijfelt of overweldigd bent door het aanbod. Wij kunnen jou namelijk deskundig begeleiden en informeren over alle mogelijkheden. Samen zorgen we ervoor dat jij uiteindelijk een trap hebt die aan al jouw wensen voldoet.

Showroom Trappen
Showroom De Vries Trappen
De Vries Trappen showroom Heerenveen
De Vries Trappen Heerenveen

Trappen in alle stijlen

Stap binnen in onze showroom voor trappen, dan zie je de grote verscheidenheid aan stijlen. Elke afdeling heeft zijn eigen stijl, van klassiek hout tot designtrappen met rvs. Honderden verschillende trapelementen zijn binnen handbereik. Onze deskundigen kunnen jou daarnaast alles vertellen wat jij wilt weten over de sfeer, productie en installatie van de trap.

Een kijkje in onze trappen showroom

Je verwacht het misschien niet als je aan komt rijden, maar achter onze showroom ligt de fabricagehal waar al onze trappen worden gemaakt. Dagelijks produceren we hier meer dan tachtig trappen. Op afspraak kun je hier een kijkje nemen en zelf ontdekken hoe ingenieus een computergestuurde freesmachine werkt, of hoe onze vakmensen prachtige details toevoegen aan een designtrap.

Op afspraak geopend

Wil je langskomen in onze trappen showroom, maak dan een afspraak. Zo kunnen we jou het beste van dienst zijn. Bel ons tijdens kantooruren of stuur ons een mail. We zien je graag!

De Vries Trappen – Catalogus

De keuze voor een nieuwe trap is een belangrijke beslissing die niet van het ene op het andere moment is gemaakt, daarom snappen wij maar al te goed dat men hier na afloop van het showroomgesprek nog even rustig over wil nadenken. Daarom ontwikkelden wij onze eigen catalogus! Hier staat nog eens stap voor stap in beschreven wat de keuzemogelijkheden zijn. Via de knop hieronder, kun je de catalogus digitaal bekijken. Dit is niet alleen handig voor achteraf, maar ook van tevoren kun je jezelf op deze manier alvast goed inlezen!

Lees onze catalogus hier