• Maatwerk trappen
  • Inspiratie
  • Seriematige trappen
Home / Prefab houten trappen

Prefab houten trappen

We zien het steeds vaker in de bouw, woningen en panden die opgebouwd worden met kant en klare modules. Van badkamers, tot gemetselde wanden, alle onderdelen worden apart aangeleverd en ter plekke met behulp van een hijskraan in elkaar gezet. Ook onze houten trappen worden steeds vaker prefab aangeleverd.

Voordelen van bouwen met prefab modules

Door verandering in de regels met betrekking tot stikstof en PFAS, is het nodig om anders te bouwen. Er wordt daarom steeds vaker gekozen voor modulair bouwen. Doordat er minder transportbewegingen nodig zijn bij een bouwproject, wordt het milieu minder belast. Ook wordt een bouwproject sneller afgerond, wat positieve gevolgen kan hebben voor de kosten en de veiligheid van medewerkers en omwonenden.

Onze houten prefab trappen

Ook houten trappen zijn prefab aan te leveren. Wij bieden hiervoor een service op maat. In de meeste gevallen gaat het bij prefab trappen om seriematige trappen, waarbij wij meerdere trappen tegelijk op locatie in elkaar worden gezet. Dit zou bijvoorbeeld kunnen plaatsvinden op uw vestiging, bij een transportbedrijf, maar ook op de bouwlocatie. Onze houten trappen worden steeds vaker voorgefabriceerd en later als bouwsteen gebruikt voor een modulair bouwproject.

Gereedmaken voor transport

Onze monteurs maken prefab houten trappen klaar voor transport op uw vestiging of op een andere locatie naar keuze.

Onze werkwijze

Alle trappen worden op een door u gekozen locatie klaargemaakt voor transport. De trappen worden vooraf al in de grondverf gezet en voorzien van hardboard tredebescherming. Zo zijn ze voorzien van voldoende bescherming tijdens het transport en in de ruwbouw.

Op de bouwplaats is het inhijsen van de trap een eenvoudige klus die vaak binnen enkele minuten is geklaard. Onze monteurs kunnen vervolgens de trap stellen en afwerken. Uiteraard is onze werkwijze helemaal af te stemmen met uw voorkeuren. Neem voor meer informatie contact op met één van onze medewerkers.

Inhijsen prefab houten trap

Een voorgefabriceerde trap wordt vaak binnen enkele minuten in het trapgat gehesen. De trap is daarna direct gereed voor gebruik.