• Maatwerk trappen
  • Inspiratie
  • Seriematige trappen
Home / Maatwerk trappen / Next Step trappen

Next Step trappen

Wie voor de Next Step-collectie kiest, is verzekerd van een unieke trap. Een trap met een perfecte maatvoering en eigen stijl. Helemaal passend in de sfeer van uw woning of bedrijfspand. Nieuw, verfrissend, modern, slijtvast, veilig, onderhoudsvrij, kleurecht, milieuvriendelijk én duurzaam. Klinkt goed, toch?

Wat is Next Step?

Het door ons ontwikkelde Next Step is een goed voorbeeld van ons streven naar duurzaamheid. Next Step is een trap met treden die bekleed zijn met HPL in allerlei dessins, en is daarmee het perfecte alternatief voor tropisch hardhout. De toplaag is zeer slijtvast en antislip. Het milieuvriendelijke dragermateriaal kunnen worden afgewerkt in een kleur naar keuze.

Stijlvol design

Een trap met een eigentijds design, een trap met een robuuste ‘betonlook’ of een trap met een houtprint? Alles is mogelijk. Bovendien zie je dankzij het unieke productieproces geen enkel kleurverschil. Bij De Vries Trappen denken we graag met u mee over welk design in uw huis tot zijn recht komt. Smaken verschillen, maar met Next Step zit er altijd iets voor u bij. De basiscollectie bestaat uit twaalf kleuren, maar op aanvraag/projectbasis zijn ook andere kleuren verkrijgbaar.

3243 Narvic Dock
3563 Monocrete
4005 Chalet Oak
4019 Michigan Elm
4068 Night Ash
4069 Bergen Ash
4080 Sunday Oak
4081 Glen Oak
4390 Wengé
4181 River Pine
4447 Noce Romantica
9417 Snow White

Slijtvast

Heeft u al eens geteld hoe vaak per dag u de trap op en af loopt? Geloof ons: een trap wordt intensief gebruikt en krijgt flink op z’n ‘donder’. Voor Next Step is dat geen enkel probleem. Next Step-treden zijn voorzien van een extreem harde toplaag: ze zijn keihard, slijtvast en blijven mooi. Je zult bij een Next Step trap nooit een lelijk, afgesleten spoor zien. Slijtvast is bij Next Step echt slijtvast!

Antislip

Een goede trap is niet alleen mooi om naar te kijken. Ook in het gebruik moet de trap een genot zijn. Uitglijden door gladde traptreden? Dat is verleden tijd met Next Step. Deze treden zijn antislip door de speciale structuur die is aangebracht. U ziet het haast niet, maar voelt het wel. De treden hebben een uitstekende grip, ook onder natte omstandigheden en bij industriële toepassingen. Wilt u dat wel eens voelen? Bezoek dan gerust onze showroom eens.

Next Step vloeren

Wist u dat alle Next Step designs ook te leveren zijn als vloer? Zo weet u zeker dat uw trap en vloer matchen! Bovendien kunt u de vloeren eenvoudig zelf leggen.

Lees verder