• Maatwerk trappen
  • Inspiratie
  • Seriematige trappen
Home / Maatwerk trappen / Next Step trappen

Next Step trappen

Wie voor de Next Step-collectie kiest, is verzekerd van een unieke trap. Een trap met een perfecte maatvoering en eigen stijl. Helemaal passend in de sfeer van uw woning of bedrijfspand. Nieuw, verfrissend, modern, slijtvast, veilig, onderhoudsvrij, kleurecht, milieuvriendelijk én duurzaam. Klinkt goed, toch?

Wat is Next Step?

Het door ons ontwikkelde Next Step is een goed voorbeeld van ons streven naar duurzaamheid. Next Step is een trap met treden die bekleed zijn met HPL in allerlei dessins, en is daarmee het perfecte alternatief voor tropisch hardhout. De toplaag is zeer slijtvast en antislip. Het milieuvriendelijke dragermateriaal kunnen worden afgewerkt in een kleur naar keuze.

Slijtvast

Heeft u al eens geteld hoe vaak per dag u de trap op en af loopt? Geloof ons: een trap wordt intensief gebruikt en krijgt flink op z’n ‘donder’. Voor Next Step is dat geen enkel probleem. Next Step-treden zijn voorzien van een extreem harde toplaag: ze zijn keihard, slijtvast en blijven mooi. Je zult bij een Next Step trap nooit een lelijk, afgesleten spoor zien. Slijtvast is bij Next Step echt slijtvast!

Antislip

Een goede trap is niet alleen mooi om naar te kijken. Ook in het gebruik moet de trap een genot zijn. Uitglijden door gladde traptreden? Dat is verleden tijd met Next Step. Deze treden zijn antislip door de speciale structuur die is aangebracht. U ziet het haast niet, maar voelt het wel. De treden hebben een uitstekende grip, ook onder natte omstandigheden en bij industriële toepassingen. Wilt u dat wel eens voelen? Bezoek dan gerust onze showroom eens.

Next Step vloeren

Wist u dat alle Next Step designs ook te leveren zijn als vloer? Zo weet u zeker dat uw trap en vloer matchen! Bovendien kunt u de vloeren eenvoudig zelf leggen.

Lees verder

Stijlvol design

Een trap met een eigentijds design, een trap met een robuuste ‘betonlook’ of een trap met een fotoprint? Alles is mogelijk. Bovendien zie je dankzij het unieke productieproces geen enkel kleurverschil. Bij De Vries Trappen denken we graag met u mee over welk dessin in uw huis tot zijn recht komt.

Smaken verschillen, maar met Next Step zit er altijd iets voor u bij. Wij hebben de kleur die u mooi vindt en die uitstekend past bij uw interieur. De basiscollectie bestaat uit elf kleuren, maar op aanvraag/projectbasis zijn ook andere kleuren verkrijgbaar. Gaat u voor een strakke trap in grijsgroen of mat zwart of juist voor iets klassiekers met hoogglans wit?