• Maatwerk trappen
 • Seriematige trappen
 • Next Step Traprenovatie
 • Inspiratie
 • Over ons
Home / Maatwerk trappen / Next Step trappen

Next Step trappen

Wie voor de Next Step-collectie kiest, is verzekerd van een unieke trap. Een trap met een perfecte maatvoering en eigen stijl. Helemaal passend in de sfeer van jouw woning of bedrijfspand. Nieuw, verfrissend, modern, slijtvast, veilig, onderhoudsvrij, kleurecht, milieuvriendelijk én duurzaam: dat zijn onze Next Step trappen. Klinkt goed, toch?

Wat is Next Step?

Het door ons ontwikkelde Next Step is een goed voorbeeld van ons streven naar duurzaamheid. Next Step is een trap met treden die bekleed zijn met HPL in allerlei designs, en is daarmee het perfecte alternatief voor tropisch hardhout. De toplaag is zeer slijtvast en antislip. Het milieuvriendelijke dragermateriaal kan worden afgewerkt in een kleur naar keuze.

moderne trappen
Next Step trap nieuwbouw
Next Step trappen
Next Step - Narvic Dock
Next Step traptreden
Next Step trappen
Next Step trappen

Stijlvol design

Een trap met een eigentijds design, een trap met een robuuste ‘betonlook’ of een trap met een houtprint? Alles is mogelijk. Bovendien zie je dankzij het unieke productieproces geen enkel kleurverschil. Bij De Vries Trappen denken we graag met je mee over welk design in jouw huis tot zijn recht komt. Smaken verschillen, maar met Next Step zit er altijd iets voor je bij.

Black0901 Black - zo lang de voorraad strekt
3236 Eternal Iron
3243 Narvic Dock
4005 Chalet Oak
4019 Michigan Elm
4068 Night Ash
4080 Sunday Oak
4081 Glen Oak
4181 River Pine
4447 Noce Romantica
4915 Blue Steel
9417 Snow White

Slijtvast

Heb je al eens geteld hoe vaak per dag je de trap op- en af loopt? Geloof ons: een trap wordt intensief gebruikt en krijgt daardoor flink te verduren. Voor Next Step trappen is dat geen enkel probleem. Next Step-treden zijn voorzien van een extreem harde toplaag: ze zijn keihard, slijtvast en blijven mooi. Je zult bij Next Step trappen nooit een lelijk, afgesleten spoor zien. Slijtvast is bij Next Step echt slijtvast!

Antislip

Een goede trap is niet alleen mooi om naar te kijken. Ook in het gebruik moet de trap een genot zijn. Uitglijden door gladde traptreden? Dat is verleden tijd met Next Step. Deze treden zijn antislip door de speciale structuur die is aangebracht. Je ziet het haast niet, maar voelt het wel. De treden hebben een uitstekende grip, ook onder natte omstandigheden en bij industriële toepassingen. Wil je dat wel eens voelen? Bezoek dan gerust onze showroom eens, op afspraak geopend via aannemers en dealers.

Bijpassende vloer

Wist je dat alle Next Step designs ook te leveren zijn als vloer? Zo weet je zeker dat jouw trap en vloer matchen! Bovendien kun je de vloeren eenvoudig zelf leggen.

Lees verder

Next Step trappen: alle voordelen op een rij

 • Slijtvast; de treden van Next Step zijn voorzien van een extreem harde toplaag welke onder hoge druk is samengeperst. Ze zijn keihard, slijtvast (AC5) en blijven hierdoor mooi
 • Krasvast; de toplaag van Next Step biedt een buitengewone krasbestendigheid, waardoor het ideaal is voor huishoudens met huisdieren.
 • Antislip; antislipwaarde R10.
 • Onderhoudsarm; nooit meer schilderen!
 • Kleurvast; de toplaag van de trede geeft extra bescherming tegen UV-straling en zonlicht.
 • Milieuvriendelijk; recyclebaar, 100% natuurlijk en vrijwel CO2-neutraal.
 • Makkelijk schoon te maken; dankzij de bijzondere toplaag is elke trede bestand tegen hitte en vlekken.
 • Waterbestendig; de toplaag heeft geen kieren of gaatjes waar vocht zich in kan nestelen.
 • Ruwbouwbestendig; kan al vroeg in het proces geplaatst worden.

Traprenovatie met Next Step

Next Step is een product dat niet alleen wordt toegepast in de vorm van nieuwe traptreden, maar er worden ook overzettreden van gemaakt. Deze overzettreden worden over de bestaande trap geplaatst en op deze manier wordt de trap gerenoveerd.

Lees meer over traprenovaties