• Maatwerk trappen
  • Seriematige trappen
  • Next Step Traprenovatie
  • Inspiratie
  • Over ons
Home / Veelgestelde vragen

De veelgestelde vragen

Ben je op zoek naar een trap? Wil je weten wat de kosten zijn voor een trap? Of ben je benieuwd wat de levertijd van jouw trap is? Bekijk alle veelgestelde vragen over trappen en ons bedrijf hieronder. Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op.

Wat zijn de kosten van een trap?

Dit is afhankelijk van type en houtsoort. Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Wat kost het plaatsen van de trap?

Het plaatsen van een trap is altijd meegenomen in de totale offerte. In de praktijk kunnen wij dit veel sneller en beter dan wie ook. Maar het is zeker mogelijk om een trap in onderdelen af te leveren als hier behoefte aan is. Neem hiervoor eens een kijkje op onze webshop.

In welke regio kan ik trappen laten plaatsen?

Eigenlijk in heel Nederland, wij werken met vaste montage medewerkers die landelijk zijn verdeeld. Dus ook bij jou in de regio.

Kijk voor meer informatie over De Vries Trappen in jouw regio:

Hoe lang duurt het plaatsen van de trap?

Meestal is de montage binnen één dag te realiseren. In complexe gevallen duurt dit iets langer.

Wat is de levertijd van de trap?

Levertijd van een reguliere trap is 2-3 weken

Krijg ik garantie op de trap?

Ja, deze is 6 jaar. Klik hieronder voor de garantievoorwaarden voor trappen, opgesteld door de Sectie Trappen van de Nederlandse Branchevereniging  voor de Timmerindustrie.

NBvT garantievoorwaarden

Ik heb een offerte ontvangen, zit ik hier aan vast?

Een offerte is altijd vrijblijvend. Wel zullen wij voor dat wij offreren contact opnemen om onze aanbieding zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de klantenwensen.

Hoe moet ik de trap onderhouden?

Vurenhouten trappen kunnen prima worden afgeschilderd met dekkende verf. Duurzamer en onderhouds-armer is het kiezen van hardhout, dit heeft een hogere slijtvastheid en is veel fraaier. Daarnaast kies je in je woning vaak maar één keer voor een trap. Doe het dan gelijk goed!

Is jullie showroom ook ‘s avonds geopend?

De showroom is op afspraak via jouw aannemer of dealer geopend van 09.00 tot 16.30. In overleg zijn er mogelijkheden om op andere tijden ons te bezoeken.

Kunnen jullie trapgaten maken/breder maken?

Wij werken samen met een geselecteerd bestand aan aannemers en klusbedrijven die in staat zijn om trapgaten aan te passen naar de wens van de klant. Voorwaarde is wel dat het constructie technisch verantwoord moet gebeuren. Hierin wordt ook voorzien door het raadplegen van constructeurs.

Wat als ik niet tevreden ben met de trap?

De Vries Trappen staat bekend om de prima aftersales. Bij calamiteiten zullen wij deze zo snel mogelijk oplossen. Wij willen graag dat jij tevreden bent.