• Maatwerk trappen
  • Seriematige trappen
  • Next Step Traprenovatie
  • Inspiratie
  • Over ons
Home / Over ons / MVO

MVO: Verantwoord ondernemen bij De Vries Trappen

Respect voor mens en natuur | MVO

De Vries Trappen staat niet op zichzelf. We zijn onderdeel van een maatschappij en een wereld waarvoor wij ons verantwoordelijk voelen. Daarom hebben wij onszelf het doel gesteld om op verantwoorde wijze hoogwaardige trappen te leveren. En we kunnen zeggen, dat gaat best goed. We vertellen jou graag meer over onze werkwijze, MVO.

MVO gaat over zeven pijlers: rekenschap afleggen, transparant zijn, ethisch gedrag, respect voor de belangen van stakeholders en respect voor de rechtsorde, internationale gedragsnormen en mensenrechten. Iedereen die De Vries Trappen een beetje kent, zal het niet verbazen dat deze principes ons geen enkele moeite kosten. Wij passen ze namelijk al jaren van nature toe.

Duurzaamheid

De Vries Trappen wil een bijdrage leveren aan een duurzame ontwikkeling van het milieu. Daarom zoeken we voortdurend naar alternatieven voor met name het tropisch hardhout. Er is nu al de keuze gemaakt voor 100% FSC®-Hout en De Vries Trappen is sinds 2001 FSC®-gecertificeerd. Daarnaast maken we onze productie zo duurzaam mogelijk, door middel van een efficiënt productieproces met minimaal energieverbruik en afval.

Lees meer over ons hout

Ons personeel

Werk je bij De Vries Trappen, dan ben je loyaal en respectvol naar je medecollega’s en heb je het waarschijnlijk goed naar je zin op de werkvloer. Voor ons betekent respect voor de mensenrechten van MVO: luisteren naar ieders ideeën, ruimte bieden aan (persoonlijke en zakelijke) groei en iedereen in zijn waarde laten. Dit hebben we ook in een gedragscode vastgelegd.