• Maatwerk trappen
  • Inspiratie
  • Seriematige trappen
Home / Maatwerk trappen / Dichte trappen

Dichte trappen

Een dichte trap, geheel naar uw wensen

Een dichte trap is een bijzonder goede keuze in bijna elk interieur. Zo is hij veilig voor kinderen, of ouderen die minder goed ter been zijn, en is hij ook nog geluids- en warmtevast. En wat te denken van zijn unieke uitstraling? Met een dichte trap kunt u alle kanten op: van gewaagd en edgy tot robuust en warm, bij De Vries Trappen maken we van uw dichte trap een echte blikvanger!

Liever met de trap

Bent u op zoek naar een trap die perfect bij uw interieur én uw leven past? Dan bent u bij De Vries Trappen aan het juiste adres! Bij ons zijn er eindeloze mogelijkheden. Zo hebben we ruime keuze uit materialen voor uw ideale trap: of u nu dol bent op eikenhout, warm loopt voor leer of een brede lach op uw gezicht krijgt bij het idee van marmer, wij hebben het! Heel onze collectie bestaat uit materialen van de beste kwaliteit. Daardoor zijn al onze trappen onderhoudsvrij, slijtvast, milieuvriendelijk én anti-slip. Met de trap gaan wordt een feestje.

Een dichte trap in de mooiste kleur

Heeft u al een dichte trap, maar voldoet deze niet meer aan uw wensen? Of wilt u van uw open trap een dichte trap maken? Wij kunnen uw trap vervangen voor een dichte trap, die wél bij u past. U kunt kiezen uit trappen in de mooiste kleuren, die volledig passen bij uw interieur. Door uw trap te veranderen, geeft u uw hele huis een facelift. U zult versteld staan van het resultaat!

Een dichte trap is vaak robuust en aanwezig. Des te belangrijker dat de trap naadloos aansluit bij de rest van uw interieur en een echte blikvanger wordt. Heeft u al eens nagedacht over een trap waarbij de treden en stootborden elkaar contrasteren? Dit geeft een verrassend en speels effect!

Voor een dichte trap die aan al uw wensen voldoet, helpen we u bij De Vries Trappen graag! We denken graag met u mee over een trap die perfect aansluit op u, uw smaak en uw leven.