• Maatwerk trappen
  • Seriematige trappen
  • Next Step Traprenovatie
  • Inspiratie
  • Over ons

Co-makerschap in het seriematige werk

Samen sta je sterker, dat geldt zeker in de bouw. Daarom werken wij veel samen met aannemers en projectontwikkelaars. Co-makerschap is voor ons een goede manier om ervaring en expertise uit te wisselen, continue te verbeteren en innovaties door te voeren.

Eindgebruiker profiteert

Co-makerschap met De Vries Trappen houdt in dat je verzekerd bent van trappen van hoge kwaliteit. Samen met onze partners maken wij met plezier wat de klant vraagt en leveren we wat is afgesproken. Uiteindelijk profiteert de klant: samen zorgen we voor een verkorte voorbereidingstijd, garanderen we kwaliteit en waarborgen we duurzaamheid.

Doen waar we goed in zijn

Het beste resultaat ontstaat als iedereen doet waar hij goed in is. In ons geval is dat het fabriceren en plaatsen van kwalitatief hoogstaande trappen. Wil je dus als aannemer de zorg voor een kwaliteitstrap uit handen geven, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer keuze, geen zorgen

Geef jouw klant zoveel eigen keuze geven als je wilt, zonder dat het jou extra werk kost. Mensen kunnen bij ons langskomen in de showroom en productieruimte, of via onze website hun eigen trap samenstellen. Extra keuzemogelijkheden voor de eindgebruiker dus, zonder extra moeite voor je.

BIM

Bij De Vries Trappen werken wij met BIM-software. Hiermee kun je van tevoren in 3D zien hoe een trap er in jouw project uit gaat zien. Daarbij doen we altijd dat stapje extra. We denken graag met je mee en werken op een slimme en kostenbesparende manier.