• Maatwerk trappen
  • Seriematige trappen
  • Next Step Traprenovatie
  • Inspiratie
  • Over ons
Home / Maatwerk trappen / Eiken trappen

Eiken trappen

Er zijn zoveel redenen om te kiezen voor eiken trappen. Zo heeft een eikenhouten trap prachtige houten kleuren, een mooi nervenpatroon en een sfeervolle uitstraling. Hierdoor is dit type trap bij uitstek gewild. Bovendien is een eiken trap makkelijk te onderhouden en blijft het hout lang mooi. 

Moderne eikenhouten trap

Ben je op zoek naar een prachtige toevoeging aan je interieur? Overweeg dan om voor een eikenhouten trap te kiezen. Dit type trap is voor elk interieur geschikt. Eikenhout past bijvoorbeeld uitstekend in een modern interieur. Je kunt dan het beste kiezen voor een van de basiskleuren: wit, zwart, grijs of bruin. Een moderne eikenhouten trap in deze kleuren zorgt voor warmte in je interieur, zonder uit de toon te vallen.

Met een trap van licht eikenhout krijgt je trap in één oogwenk een eigentijdse uitstraling. Het maakt niet uit of je nu voor een moderne trap, klassieke trap of design trap kiest, eikenhout is altijd een goede optie. 

Eiken traptreden

Eikenhout is een bijzonder soort hout: zo is het enorm sterk, maar toch gemakkelijk te bewerken. Dat maakt het natuurlijk ideaal om in huizen of bedrijfspanden te gebruiken, bijvoorbeeld voor de trap. Eiken traptreden zijn daarnaast makkelijk schoon te houden en te onderhouden. Je kunt bij De Vries Trappen tevens losse houten traptreden bestellen, mocht dit nodig zijn.

Met een eiken trap haal je topkwaliteit in huis. Bovendien past een eiken trap in vrijwel elk interieur. Eiken is makkelijk te behandelen, en zo aan te passen aan je interieur. Ook is een eikenhouten trap erg duurzaam. Om zijn karaktervolle uitstraling te behouden, moet een eiken trap regelmatig worden behandeld met olie of een ander voedend product. Zo blaas je makkelijk en snel nieuw leven in je eiken trap.

Eiken trappen kopen? Vraag een offerte aan

Ben je geïnteresseerd in het kopen van een eiken trap? Dan vraag je gemakkelijk een offerte aan bij De Vries Trappen. Wil je een bezoek brengen aan onze showroom? Plan dan een afspraak in. Wij zijn op afspraak via je aannemer of dealer geopend. Wanneer je zelf je eigen trap kunt plaatsen, neem dan eens een kijkje bij Trappenmaat van De Vries Trappen. Hier bestel je jouw eigen bouwpakket die je zelf in elkaar kunt zetten!

Eiken traprenovatie via Next Step

Ben je uitgekeken op je trap of is hij toe aan renovatie? Dan kies je voor de traprenovatie door Next Step Traprenovatie, onderdeel van De Vries Trappen. Je krijgt een trap die aan jouw wensen voldoet dankzij het maatwerk. Een eiken traprenovatie is over het algemeen goedkoper dan een hele nieuwe trap te laten plaatsen. Het materiaal dat gebruikt wordt door Next Step biedt vele voordelen. Er is geen hak- en breekwerk nodig en het is binnen één dag gereed.

Daarnaast is het veilig, kindvriendelijk, onderhoudsarm en antislip. Desondanks heb je nog steeds een trap met een eiken uitstraling. De kosten hangen af van je wensen. Of je nou op zoek bent naar het dichtmaken van je trap of andere traptreden, bij Next Step Traprenovatie is het allemaal mogelijk. Je kiest namelijk uit een ruime collectie van kleuren en materialen.