• Maatwerk trappen
  • Inspiratie
  • Seriematige trappen
Home / Maatwerk trappen / Eiken trappen

Eiken trappen

Er zijn zoveel redenen om dol te zijn op eikenhout. Door zijn prachtige warme kleuren, het mooie nervenpatroon en sfeervolle uitstraling is de eiken trap enorm gewild. Eiken trappen zijn makkelijk te onderhouden. Bovendien blijft het hout heel lang mooi. Met een eiken trap bent u dan ook verzekerd van een prachtige toevoeging aan uw interieur.

Het snijdt (eiken)hout

Eikenhout is een bijzonder soort hout: zo is het enorm sterk, maar toch gemakkelijk te bewerken. Dat maakt het natuurlijk ideaal om in huizen of bedrijfspanden te gebruiken, bijvoorbeeld voor de trap.

Modern met eikenhout

Eikenhout past daarnaast ook uitstekend binnen een modern interieur. U kunt dan het beste kiezen voor een van de basiskleuren: wit, zwart, grijs en bruin. Een eiken trap in deze kleuren zorgt voor warmte in het interieur, zonder uit de toon te vallen. Met een trap van licht eikenhout krijgt uw trap in een oogwenk een eigentijdse uitstraling.

Met een eikenhouten trap haalt u topkwaliteit in huis. Bovendien past een eiken trap in vrijwel elk interieur. Eiken is makkelijk te behandelen, en zo aan te passen aan uw interieur. Ook is een eiken trap erg duurzaam. Om zijn karaktervolle uitstraling te behouden, moet een eiken trap regelmatig worden behandeld met olie of een ander voedend product. Zo blaast u makkelijk en snel nieuw leven in uw eiken trap.

Een eiken trap is duurzaam, makkelijk te onderhouden en heeft ook nog eens enorm veel karakter. Hij voegt warmte toe en is met al haar charme tijdloos. Omdat het hout makkelijk te bewerken is, is eiken ook voor de meest complexe trappen te gebruiken. Heeft u een bijzonder idee voor uw trap? We denken graag met u mee!