• Maatwerk trappen
  • Inspiratie
  • Seriematige trappen
Home / Maatwerk trappen / Moderne trappen

Moderne trappen

Een moderne trap kenmerkt zich door rechte vormen, strakke lijnen en mooi en robuust materiaalgebruik. Maar… de ene ruimte is de andere niet. Daarom stemmen wij uw trap altijd af op uw woonsituatie en wensen. Zo onderscheiden onze trappen zich door middel van verrassende combinaties, vakmanschap en kwaliteit.

Verrassende combinaties

Bij moderne trappen wordt vaak gebruik gemaakt van materialen als (blauw)staal, rvs of glas. In combinatie met hout op de trap krijgt de trap een warme uitstraling. Ook helemaal van nu is de betonlook. Deze uitstraling creëert u in een handomdraai met onze Next Step-collectie. Of kies een van de natuurlijke kleuren uit de collectie en ga voor een moderne trap die slijtvast, anti-slip én stijlvol is.

Dubai II
Toronto
Oslo
Brugge
Straatsburg
Londen

Verbluffende vormen

Variëren kan natuurlijk op het gebied van materiaalgebruik, maar wist u al dat u ook kunt variëren in de vorm van een trap? Heeft u wel eens gekeken naar een trap die uit magnifieke Z-treden bestaat? Of een trap waarbij de treden in de muur verdwijnen, een bloktrap met keepbomen zodat alleen de essentie van de trap zichtbaar blijft? Deze trappen staan bekend om hun eenvoudige uitstraling en eindeloze mogelijkheden.

Behalve functioneel is een trap ook sfeerbepalend. Niet vreemd dus dat u een trap wilt die aansluit op uw interieur. Een moderne trap herkent u uit duizenden. Deze trappen kenmerken zich namelijk door hun strakke vorm. Ook hebben moderne trappen weinig opsmuk en is de leuning een logisch verlengstuk van de trap.

Voor een moderne trap zijn de opties vrijwel oneindig en dat zorgt soms voor best wat keuzestress. Bij De Vries Trappen denken we graag met u mee over de trap van uw dromen. Daarnaast kunnen wij u door het gebruik van ons ontwerpprogramma al een idee van uw droomtrap geven voordat deze geplaatst wordt. Wel zo fijn!