• Maatwerk trappen
  • Seriematige trappen
  • Next Step Traprenovatie
  • Inspiratie
  • Over ons
Home / Maatwerk trappen / Moderne trappen

Moderne trappen

Een moderne trap kenmerkt zich door rechte vormen, strakke lijnen en mooi en robuust materiaalgebruik. Maar… de ene ruimte is de andere niet. Daarom stemmen wij jouw trap altijd af op jouw woonsituatie en wensen. Zo onderscheiden onze trappen zich door middel van verrassende combinaties, vakmanschap en kwaliteit.

Verrassende combinaties bij moderne trappen

Bij moderne trappen wordt vaak gebruik gemaakt van materialen als (blauw)staal, rvs of glas. In combinatie met hout op de trap krijgt de trap een warme uitstraling. Ook helemaal van nu is de betonlook of een compleet witte trap of zwarte trap. Deze uitstraling creëert je in een handomdraai met onze Next Step-collectie. Of kies een van de natuurlijke kleuren uit de collectie en ga voor een moderne trap die slijtvast, anti-slip én stijlvol is. Je kunt alle kanten op!

Vraag offerte aan

Moderne houten trappen op maat

Bij De Vries Trappen bestel je moderne trappen op maat. Daarbij heb je volop keuze uit verschillende stijlen, dus grote kans dat er ook voor jou iets naar jouw smaak bij zit. Daarnaast houden we van hout, dat is ook een van de redenen dat je voor een moderne houten trap van De Vries Trappen uit tal van soorten hout kunt kiezen. Deze houtsoorten zijn niet alleen heel bewerkelijk en sterk, maar ook erg milieuvriendelijk.

Elke soort heeft een unieke uitstraling en eigenschappen. Kies bovendien voor een open of dichte moderne trap. Beide mogelijkheden hebben zo hun voordelen. Dichte moderne trappen vallen meer op in een interieur. Aan de andere kant zal een open moderne trap extra ruimtelijk gevoel geven omdat er meer licht doorgelaten wordt. Je kan een open trap tevens ook makkelijker schoonmaken dan een dichte trap.

moderne trappenDubai II
moderne trappenToronto
moderne trappenOslo
moderne trappenBrugge
moderne trappenStraatsburg
moderne trappenLonden

Moderne rechte trap

Variëren kan natuurlijk op het gebied van materiaalgebruik, maar wist je al dat je ook kunt variëren in de vorm van een trap? Heb je wel eens gekeken naar een trap die uit magnifieke Z-treden bestaat? Of een trap waarbij de treden in de muur verdwijnen, een bloktrap met keepbomen zodat alleen de essentie van de trap zichtbaar blijft? Deze trappen staan bekend om hun eenvoudige uitstraling en eindeloze mogelijkheden.

Uiteraard kun je ook kiezen voor een moderne rechte binnentrap zonder teveel poespas. Kies bijvoorbeeld voor een open trap of dichte trap. Je geeft eenvoudig jouw wensen door en wij zorgen dat je de perfecte trap in huis krijgt.

Moderne eiken trap

Voor een moderne trap zijn de opties vrijwel oneindig. Dus je kunt ook kiezen voor een moderne eiken trap. Eikenhout past uitstekend in een modern interieur. Je kunt dan het beste kiezen voor een van de basiskleuren: wit, zwart, grijs of bruin. Een moderne eiken trap in deze kleuren zorgt voor warmte in jouw interieur, zonder uit de toon te vallen. Een moderne trap met licht eikenhout geeft jouw trap in een oogwenk een eigentijdse uitstraling. Het maakt niet uit of je nu voor een moderne trap, klassieke trap of design trap kiest, eikenhout is altijd een goede optie.

Een moderne trap herken je uit duizenden. Deze trappen kenmerken zich namelijk door hun strakke vorm. Ook hebben moderne trappen weinig opsmuk en is de leuning een logisch verlengstuk van de trap. Moderne trappen zijn naast functioneel ook sfeerbepalend. Niet vreemd dus dat je een trap wilt die aansluit op jouw interieur.

Prijs van moderne trappen? Vraag een offerte aan!

Ben je geïnteresseerd in het kopen van een moderne trap? Dan vraag je gemakkelijk een offerte aan bij De Vries Trappen. Dan wordt de prijs van een moderne trap duidelijk. Wil je een bezoek brengen aan onze showroom? Plan dan een afspraak in. Wij zijn op afspraak via jouw aannemer of dealer geopend. Wanneer je zelf je eigen trap kunt plaatsen, neem dan eens een kijkje bij Trappenmaat van De Vries Trappen. Hier bestel je jouw eigen bouwpakket dat je zelf in elkaar kunt zetten!