• Maatwerk trappen
  • Seriematige trappen
  • Next Step Traprenovatie
  • Inspiratie
  • Over ons
Home / Seriematige trappen

Seriematige trappen

Perfect op maat, telkens weer

De trap is een belangrijk onderdeel van een bouwproject, daarom doen wij het gewoon in één keer goed. Wij leveren niet alleen de perfecte seriematige trappen, we denken ook met je mee, voor de ideale situatie tijdens én na de bouw.

Werkwijze

Voor grote aantallen seriematige trappen hebben wij de meest geavanceerde technieken, machines, de juiste kennis en ruime ervaring in huis. Geef ons een opdracht en wij zorgen voor het beste resultaat.

Lees meer over onze werkwijze

BIM

Van tevoren al zien hoe een trap eruit komt te zien in de ruimte? Wij werken met BIM-software, waarmee ontwerpen en plannen in 3D kunnen worden bekeken en geanalyseerd. Zo kunnen we onze projecten zeer nauwkeurig uitvoeren en samen met onze klanten de faalkosten op de bouw reduceren.

Keuze koper

Geef je klant de mogelijkheid om zelf een trap samen te stellen, zonder dat je hiervoor extra moeite hoeft te doen. In onze showroom of op ons online portaal kunnen kopers heel makkelijk hun droomtrap samenstellen. Wij passen deze trappen vervolgens naadloos in de bouwplanning in.

Co-makers

Samen sta je sterker, dat geldt zeker in de bouw. Daarom werken wij veel samen met aannemers en projectontwikkelaars. Co-makerschap is een goede manier om ervaring en expertise uit te wisselen, continue te verbeteren en samen voor het beste resultaat te gaan. Een echte win-win situatie!