• Maatwerk trappen
  • Seriematige trappen
  • Next Step Traprenovatie
  • Inspiratie
  • Over ons
Home / Meer over traprenovaties / Zakelijke traprenovatie

Zakelijke traprenovatie

Een trap in een zakelijke omgeving is meer dan alleen een functioneel element. Het vormt een essentieel onderdeel van de uitstraling en veiligheid van het gebouw. Met een traprenovatie van hoogwaardige kwaliteit zorg je niet alleen voor een duurzame oplossing, maar ook voor een professionele uitstraling die indruk maakt op je klanten en/of medewerkers.

Waarom kiezen voor traprenovatie?

Een trap in een zakelijke omgeving wordt dagelijks intensief gebruikt. Slijtage, verkleuring en onveilige situaties kunnen het gevolg zijn van langdurig gebruik. Een traprenovatie biedt een efficiënte oplossing om deze problemen aan te pakken zonder de kosten en overlast van een complete vervanging. Door te kiezen voor renovatie verbeter je niet alleen de uitstraling, maar ook de veiligheid en duurzaamheid van de trap.

Profiteer van volledige ontzorging, maatwerkoplossingen en diverse materialen en designs.

Voordelen van Next Step Traprenovatie

Op zoek naar een professionele partner voor jouw zakelijke of particuliere traprenovatie? Next Step Traprenovatie, een label van De Vries Trappen, staat bekend om zijn toewijding aan kwaliteit en vakmanschap. Met meer dan 100 jaar ervaring in de trappenindustrie bieden zij maatwerkoplossingen die perfect aansluiten bij de behoeften van zakelijke projecten.

Bezoek Next Step Traprenovatie

Uniek materiaal

Next Step Traprenovatie maakt gebruik van zowel High Pressure Laminate (HPL) als echt hout zoals eiken, beuken en essen voor zakelijke projecten. Ze zijn verkrijgbaar in de vorm van overzettreden en massieve treden. Deze materialen bieden diverse voordelen:

  • HPL – Slijtvast, antislip, onderhoudsarm, kleurvast, waterbestendig en eenvoudig schoon te houden.
  • Eiken-, beuken- en essenhout – Luxueuze uitstraling, duurzaamheid en ideaal voor bestaande (stalen) trapconstructies.

Hoogwaardige service

Next Step Traprenovatie biedt een volledige ontzorging van A tot Z. Van een vrijblijvende offerte tot persoonlijk advies en professionele installatie, zij staan garant voor een gestroomlijnd proces. Elke trap is uniek, daarom voeren zij ter plaatse nauwkeurige metingen uit om een perfect resultaat te garanderen.

Uitgevoerde projecten

Bekijk enkele voorbeeldprojecten van Next Step Traprenovatie om inspiratie op te doen voor jouw zakelijke renovatieproject.

Webshop van Trappenmaat

Voor zakelijke klanten die zelf aan de slag willen met traprenovatie, biedt Trappenmaat een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige traprenovatieproducten. Bestel eenvoudig overzettreden, stootborden, plinten en meer vanuit onze gebruiksvriendelijke webshop. Met Trappenmaat heb je alles in huis om je zakelijke traprenovatieproject tot een succes te maken.

Bezoek Trappenmaat webshop

Met Next Step Traprenovatie en Trappenmaat kies je voor kwaliteit, vakmanschap en een professioneel eindresultaat dat voldoet aan de verwachtingen voor zakelijke en particuliere omgevingen.