• Maatwerk trappen
  • Inspiratie
  • Seriematige trappen
Home / Maatwerk trappen / Houten trappen

Houten trappen

Houten trappen, echte sfeermakers. De natuurlijke kleur van hout zorgt voor warmte en een knus gevoel en voegt meteen karakter aan de ruimte toe. Omdat hout heel mooi te bewerken is, kunnen we bij De Vries Trappen de trap precies maken zoals u dat wenst. Of u nu voor een moderne trap, klassieke trap of design trap kiest. Uiteraard bieden we de verschillende mogelijkheden: open of dichte trap.

Unieke houten trappen

Wij houden van hout. Dat is ook een van de redenen dat u voor een houten trap van De Vries Trappen maar liefst uit zestien soorten hout kunt kiezen. Deze houtsoorten zijn niet alleen heel bewerkelijk en sterk, maar ook erg milieuvriendelijk. Elke soort heeft een unieke uitstraling en eigenschappen. Vurenhouten trappen zijn bijvoorbeeld minder bewerkelijk en kunnen daardoor snel worden geleverd. 

De klant én het milieu

Duurzaamheid is voor ons namelijk erg belangrijk. Niet alleen omdat we graag nog vele jaren prachtige trappen willen maken, maar ook om ons steentje bij te dragen aan het milieu en onze omgeving. Zo zijn wij al sinds 2001 FSC-gecertificeerd. U krijgt hiermee de garantie dat onze trappen met het FSC-keurmerk vervaardigd zijn uit hout uit een goed beheerd bos. Dit hout is dan altijd op een sociaal en ecologisch verantwoorde manier geproduceerd. Daarnaast leveren we onze hoogwaardige kwaliteit praktisch in heel Nederland!

Een trap is vaak de blikvanger in de hal en zet daarmee de toon voor de rest van uw woning. Voor dat echte thuisgevoel is het belangrijk om een trap te kiezen die bij u en uw levensstijl past. Het authentieke karakter van hout past in elk interieur. Er kan namelijk eindeloos gecombineerd worden in vorm én kleur.

Bij De Vries Trappen heeft u de keuze uit zestien houtsoorten. Bijvoorbeeld luxe donker notenhout, stijlvol mahoniehout, tijdloos eikenhout en licht essenhout. Zoveel keuze, zoveel trappen, dus grote kans dat er ook voor u iets naar uw smaak bij zit. Wilt u de houtsoorten even aanraken of uw favorieten naast elkaar houden? Dan bent u van harte welkom in onze showroom.

Elk moment van de dag

Bij De Vries Trappen streven we naar trappen die aan al uw wensen voldoen. Trappen die elke dag weer een lach op uw gezicht toveren. Bijvoorbeeld ‘s nachts als u uw tenen niet stoot door verlichting in de traptreden. Of ‘s ochtends als u met een gerust hart op sokken over de houten antislip treden loopt. We denken graag met u mee over alle mogelijkheden.