• Bouwpakket trap op maat
  • Traprenovatie onderdelen
  • Traptreden op maat
Vanaf 6 werkdagen geleverd*
Gratis bezorgd op locatie vanaf € 640,-
KOMO-gecertificeerd
Op de millimeter nauwkeurig
Duurzame materialen
Home / Halfslag trap

Halfslag trap op maat

Halfslag trap op maat samenstellen
Home / Halfslag trap

Ben je op zoek naar een trap die zowel veel ruimte bespaart als er mooi uitziet? Dan is een halfslag trap een perfecte optie. Deze trap draait als het ware 180 graden naar boven toe en heeft slechts één spil. Uiteindelijk komen de 2 kwarten in deze trap boven elkaar uit. Met het halfslag trap bouwpakket kun je zelf aan de slag aan!

Bespaar ruimte met een halfslag trap

Een halfslag trap biedt een ruimtebesparende uitkomst voor je woonkamer of hal dankzij de 180 graden draai, ook wel scheluw genoemd. Wanneer je hal bijvoorbeeld beperkte ruimte heeft, dan zorgt een deze trap ervoor dat er gemakkelijk een grote hoogte overbrugd wordt.

Tegelijkertijd zal de halfslag trap niet zo steil zijn als een steektrap omdat dezelfde hoogte als ware gebruikt wordt met een kortere looplijn. Er komt bovendien ruimte onder de trap vrij waardoor er gemakkelijk een schoenenrek of kapstok past: een win-win situatie dus!

Stel je eigen halfslag trap samen

Trappenmaat is hét online bestelplatform voor iedereen die zelf de handen uit de mouwen wil steken wanneer het om trappen gaat. Bij ons kun je een bouwpakket trap op maat kopen, waar je vervolgens zelf mee aan de slag kunt.

Halfslag trap op maat samenstellen

Kies voor een open of dichte trap

Bij Trappenmaat van De Vries Trappen heb je tijdens het samenstellen van je bouwpakket de keuze uit een open of dichte trap. Beide opties hebben zo hun voordelen. Zo zorgt een open halfslag trap voor extra ruimtelijk gevoel en laat het meer licht door.

Aan de andere kant valt een dichte trap juist meer op in je interieur. Je bepaalt zelf hoe je trap eruit komt te zien tijdens het samenstellen in de configurator.

Werktekening van een steektrap met daarin pijlen om iets aan te duiden
Halfslag trap

Trapbouwpakket in onderdelen

Bij Trappenmaat kun je terecht voor vurenhouten trapbouwpakketten. Maar uit welke onderdelen bestaat een trap eigenlijk? En hoe zien deze onderdelen eruit? Alles wat je wilt weten over ons trapbouwpakket kun je lezen op deze pagina.

Lees meer

Een halfslag trap als bouwpakket

Op zoek naar een perfecte trap voor in jouw huis? Stel dan je gewenste halfslag trap samen als bouwpakket. Bij Trappenmaat is het namelijk mogelijk om een halfslag trap op maat te leveren als volledig bouwpakket. Vul eenvoudig de afmetingen in en kies de draairichting, muurleuning, vloerhekken en traptreden die je wenst.

Wist je bijvoorbeeld dat wij onze eigen traptreden ontwikkeld hebben? Voeg deze Next Step traptreden toe in de configurator en profiteer van een unieke HPL toplaag die ervoor zorgt dat de treden extreem slijtvast en antislip zijn. Vanaf 6 dagen na het bestellen zal het bouwpakket aan huis bezorgd worden door heel Nederland.

Halfslag trap montage

Hulp nodig bij het bepalen van de afmetingen en het monteren? Geen probleem. Lees de inmeetinstructie en montagehandleiding goed door.