• Maatwerk trappen
  • Inspiratie
  • Seriematige trappen
Home / Maatwerk trappen / Design trappen

Design trappen

Het woord design gebruikt men als het gaat over bijzonder vormgegeven voorwerpen. Als wij het over design trappen hebben, spreken we dus over bijzonder vormgegeven trappen. Trappen die afwijken van de standaard in vorm, materiaal en afwerking. Een bijzondere trap, waar iedereen die hem ziet even twee keer naar kijkt.

Uniek in zijn soort

Meestal bestaan design trappen uit verschillende materialen. Denk aan combinaties van hout, rvs en glas. Een glazen balustrade die het contrast met houten treden benadrukt, of een handgemaakte houten leuning bij strakke treden met betonlook: alles is mogelijk. Elke trap is maatwerk en wij denken graag met u mee over de trap van uw dromen.

Kopenhagen
Trap Kopenhagen
Trap Montreal
Trap Medellín
Trap Monaco

Uw trap als kunstobject

Onze liefde voor trappen zorgt ervoor dat wij trappen in elke denkbare vorm maken. Denk aan een trapboom die de strakke vormen van de treden volgt, vrijdragende treden waarbij alleen de essentie van de trap zichtbaar blijft of een keepboom, die een moderne uitstraling creëert. Door te spelen met de vormen wordt uw trap niet alleen blikvanger, maar ook een kunstobject.

Een mooie designtrap draagt bij aan een fijne dag. Stelt u zich voor: de zon weerspiegelt in het glas van de balustrade, de houten traptreden glanzen en de leuning van roestvrijstaal lijkt wel licht te geven. Met uw hand om de stevige leuning gaan uw voeten in sloffen steeds een treetje lager, richting de geur van verse koffie die uit de keuken komt. Goedemorgen!

Wilt u ook zo’n bijzondere design trap in uw huis?

Gedetailleerd maatwerk en echt vakwerk van onze specialisten zorgen voor kwaliteit van het hoogste niveau. Zoekt u een trap die meer is dan een standaard trap is en die echt iets bijdraagt aan uw interieur: dan bent u bij De Vries trappen aan het goede adres. We kijken graag samen met u naar de mogelijkheden om zo een trap te maken die aansluit bij uw wensen en leven.