• Maatwerk trappen
  • Seriematige trappen
  • Next Step Traprenovatie
  • Inspiratie
  • Over ons
Home / Maatwerk trappen / Design trappen

Design trappen

Het woord design gebruikt men als het gaat over bijzonder vormgegeven voorwerpen. Als wij het over design trappen hebben, spreken we dus over bijzonder vormgegeven trappen. Trappen die afwijken van de standaard in vorm, materiaal en afwerking. Een bijzondere trap, waar iedereen die hem ziet even twee keer naar kijkt.

Unieke design trappen

Meestal bestaan design trappen uit verschillende materialen. Denk aan combinaties van hout, rvs en glas. Een glazen balustrade die het contrast met houten treden benadrukt of een handgemaakte houten leuning bij strakke treden met betonlook: alles is mogelijk. Elke trap is maatwerk en wij denken graag met je mee over de trap van jouw dromen.

Ons doel is om design trappen te realiseren die elke dag weer een lach op je gezicht toveren. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring en al vele trappen en situaties gezien. Soms kan een kleine verandering een groots effect geven. Bij De Vries Trappen helpen we graag bij het waarmaken van jouw dromen. Dit kan zowel in een woning als in een bedrijfspand.

Vraag offerte aan

Alles op maat gemaakt

Gedetailleerd maatwerk en echt vakwerk van onze specialisten zorgen voor kwaliteit van het hoogste niveau. Zoek je een binnentrap die meer is dan een standaard trap is en die echt iets bijdraagt aan jouw interieur? Dan ben je bij De Vries trappen aan het goede adres. We kijken graag samen met je naar de mogelijkheden om zo een trap te maken die aansluit bij jouw wensen en leven. De Vries Trappen levert namelijk design trappen op maat.

maatwerk trappenTrap Kopenhagen
design trappenTrap Montreal
design trappenTrap Medellín
design trappenTrap Monaco

Design trappen van hout

De natuurlijke kleur van hout zorgt voor warmte en een knus gevoel en voegt meteen karakter aan de ruimte toe. Daarnaast kan De Vries Trappen jouw houten design trap maken zoals je dat wenst, mede doordat hout heel mooi te bewerken is. Design trappen van hout zijn er in alle soorten en maten. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit verschillende soorten hout, zoals eikenhout. Ook bepaal je of je een open of dichte houten trap neemt. Of ga bijvoorbeeld voor een compleet witte trap. Het maakt dus niet uit of je nu voor een moderne trap, klassieke trap of design trap kiest, hout past bij ieder type trap.

Laat je inspireren

Een mooie designtrap draagt bij aan een fijne dag. Stel je voor: de zon weerspiegelt in het glas van de balustrade, de houten traptreden glanzen en de leuning van roestvrijstaal lijkt wel licht te geven. Met je hand om de stevige leuning gaan je voeten in sloffen steeds een treetje lager, richting de geur van verse koffie die uit de keuken komt. Goedemorgen!

Design trap kopen? Vraag een offerte aan!

Ben je geïnteresseerd in het kopen van een design trap? Dan vraag je gemakkelijk een offerte aan bij De Vries Trappen. Wil je een bezoek brengen aan onze showroom? Plan dan een afspraak in. Wij zijn op afspraak via jouw aannemer of dealer geopend. Wanneer je zelf je eigen trap kunt plaatsen, neem dan eens een kijkje bij Trappenmaat van De Vries Trappen. Hier bestel je jouw eigen bouwpakket dat je zelf in elkaar kunt zetten!

Ben je uitgekeken op je trap of is hij toe aan renovatie? Kies dan voor traprenovatie door Next Step Traprenovatie!