• Maatwerk trappen
  • Inspiratie
  • Seriematige trappen
Home / Maatwerk trappen / Klassieke trappen

Klassieke trappen

Je hebt mooie klassieke trappen… en héle mooie klassieke trappen. Bij ons kunt u terecht voor die overtreffende trap. Een klassieke trap voegt veel aan uw interieur toe. Een klassieke trap heeft een luxe uitstraling en geeft ontzettend veel sfeer aan de ruimte. We zouden het bijna een kunstwerk willen noemen.

Een klassieke trap die perfect past

Waarschijnlijk wordt uw trap intensief gebruikt, en speelt hij dan ook onbewust een grote rol in uw leven. Een klassieke trap moet in uw interieur dan ook perfect passen. Bij De Vries Trappen heeft u de keuze uit vele materialen, vormen en extra’s, waardoor uw nieuwe trap niet alleen perfect in uw interieur, maar ook in uw leven past.

Rijke materialen

In een klassiek interieur plaatst u het beste een trap van een mooi, kwalitatief goed materiaal in een donkere kleur. Wat denkt u bijvoorbeeld van rustiek eiken of Amerikaans noten? Deze materialen zorgen direct voor een rijke uitstraling. Wilt u net dat beetje extra? Dan kunt u ook nog kiezen voor mooie verlichting in de trap, bijvoorbeeld aan de onderkant van de traptreden.

Een klassieke trap straalt luxe uit. Dat past natuurlijk niet alleen in een klassiek-, maar ook in een modern interieur. Klassieke trappen zijn dan ook populair in vele huizen en bedrijfspanden. Ze zorgen voor een gevoel van warmte en authenticiteit, en dat kan weleens precies de finishing touch zijn die uw interieur nodig heeft. Met onze prachtige materialen creëert u snel een luxe gevoel bij u in huis.

Bij De Vries is het onze missie om ervoor te zorgen dat uw klassieke trap perfect aansluit bij uw leven en uw interieur. Wie kiest voor een trap van De Vries is verzekerd van een uniek exemplaar. We passen hem namelijk helemaal aan aan uw wensen. We helpen u graag bij het kiezen en plaatsen van de mooiste klassieke trappen. We hebben een grote keuze in kleuren en werken alleen met de beste materialen. Zo krijgt u de mooiste trap van de beste kwaliteit, helemaal naar uw smaak.