• Maatwerk trappen
  • Seriematige trappen
  • Next Step Traprenovatie
  • Inspiratie
  • Over ons
Home / Maatwerk trappen / Klassieke trappen

Klassieke trappen

Je hebt mooie klassieke trappen… en héle mooie klassieke trappen. Bij ons kun je terecht voor die overtreffende trap. Een klassieke trap voegt veel aan jouw interieur toe. Een klassieke trap heeft een luxe uitstraling en geeft ontzettend veel sfeer aan de ruimte, mede dankzij de klassieke trapleuning. We zouden het bijna een kunstwerk willen noemen.

Klassieke trappen die perfect passen

Klassieke trappen moeten perfect in jouw woning passen. De trap wordt waarschijnlijk intensief gebruikt. Hierdoor speelt hij dan ook onbewust een grote rol in jouw leven. Bij De Vries Trappen heb je de keuze uit vele materialen, vormen en extra’s, zoals een klassieke houten trapleuning. Uiteindelijk past de nieuwe houten trap perfect in je woning.

Vraag offerte aan

Klassieke trap met rijke materialen

Bij een klassieke inrichting plaats je het beste een binnentrap van een mooi, kwalitatief goed materiaal in een donkere kleur. Wat denk je bijvoorbeeld van rustiek eiken of Amerikaans noten? Deze materialen zorgen direct voor een rijke uitstraling. Wil je net dat beetje extra? Dan kun je ook nog kiezen voor mooie verlichting in de klassieke trap, bijvoorbeeld aan de onderkant van de traptreden.

dichte trappen
dichte trappen
Klassieke trappen
dichte trappen
Klassieke trappen

De mooiste klassieke trappen

Bij De Vries Trappen is het onze missie om ervoor te zorgen dat jouw klassieke trap perfect aansluit bij jouw leven en jouw interieur. Er zijn tal van soorten trappen waar je uit kunt kiezen. Wie kiest voor een trap van De Vries Trappen is verzekerd van een uniek exemplaar. We passen hem namelijk helemaal aan aan jouw wensen. We helpen je graag bij het kiezen en plaatsen van de mooiste klassieke trappen. We hebben een grote keuze in kleuren en werken alleen met de beste materialen. Zo krijg je de mooiste trap van de beste kwaliteit, helemaal naar jouw smaak.

Een klassieke trap straalt luxe uit. Dat past natuurlijk niet alleen in een klassiek-, maar ook in een modern huis. Klassieke trappen zijn dan ook populair in vele huizen en bedrijfspanden. Ze zorgen voor een gevoel van warmte en authenticiteit, en dat kan weleens precies de finishing touch zijn die het interieur nodig heeft. Met onze prachtige materialen creëer je snel een luxe gevoel bij jou in huis.

Klassieke trap kopen? Vraag een offerte aan!

Ben je geïnteresseerd in het kopen van een klassieke trap? Dan vraag je gemakkelijk een offerte aan bij De Vries Trappen. Dan wordt de prijs van een nieuwe trap duidelijk. Wil je een bezoek brengen aan onze showroom? Plan dan een afspraak in. Wij zijn op afspraak via jouw aannemer of dealer geopend. Wanneer je zelf je eigen trap kunt plaatsen, neem dan eens een kijkje bij Trappenmaat van De Vries Trappen. Hier bestelt je jouw eigen bouwpakket dat je zelf in elkaar kunt zetten!

Ben je uitgekeken op je trap of is hij toe aan renovatie? Kies dan voor traprenovatie door Next Step Traprenovatie!