• Maatwerk trappen
  • Seriematige trappen
  • Next Step Traprenovatie
  • Inspiratie
  • Over ons
Home / Maatwerk trappen

Maatwerk trappen

Het maakt niet uit of je op zoek bent naar een ronde of rechte trap, met bijzondere spijlen of juist helemaal zonder, bij De Vries Trappen maken we alle soorten maatwerk trappen. Van de meest standaard tot de meest complexe trap, voor houten maatwerk trappen ben je bij ons aan het juiste adres.

Afspraak is afspraak

Elke trap is maatwerk, daarom komen wij altijd langs om een nieuwe trap in te meten en met je mee te denken over alle mogelijkheden. Niet onbelangrijk: bij De Vries Trappen werken we met een 100% tevredenheidsgarantie én een vaste prijs. Zo kom je achteraf nooit voor verrassingen te staan. Heb je de trap op korte termijn nodig? Neem dan gelijk contact op over de leveringsmogelijkheden!

De maatwerk trap van jouw dromen

Beperkt je huidige woonsituatie de mogelijkheden? Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring en al vele soorten trappen en situaties gezien. Soms kan een kleine verandering een groots effect geven. Bij De Vries Trappen helpen we graag bij het waarmaken van jouw dromen.

Alle kanten op met een houten maatwerk trap

Van tevoren weten hoe de houten maatwerk trap eruit komt te zien in jouw huis? Met ons online ontwerpprogramma kun je alle mogelijkheden proberen en meteen het resultaat zien! Vind je de keuze lastig? Laat je inspireren door de vele voorbeelden. Je kunt ook altijd op afspraak bij ons langskomen in de showroom via jouw aannemer, voor een overzicht van alle opties onder één dak en deskundig advies.

Stap voor stap alle mogelijke opties voor jouw trap op een rijtje

Tijdens het uitzoeken van een nieuwe trap zijn er veel keuzes die gemaakt moeten worden. Neem een kijkje in onze digitale catalogus en doe inspiratie op voor nieuwe trappen in een woning of bedrijfspand.

Lees onze catalogus

Open of dichte trap? Jij bepaalt het!

Een van de keuzes die je maakt is of je voor een open trap of dichte trap gaat. Ieder type trap brengt zo zijn voordelen met zich mee. Wil je ruimtelijk gevoel creëren en profiteren van onderhoudsgemak? Dan kies je voor een open trap. Het ontbreken van de stootborden zorgt ervoor dat er meer licht vrijkomt, waardoor het er ruimtelijker uitziet. Daarnaast is een open trap eenvoudig schoon te houden en zal deze over het algemeen voordeliger zijn dan een dichte trap. Aan de andere kant is een dichte trap veiliger voor kinderen vanwege de stootborden. Ook zorgt dit voor een isolerende werking, omdat er geen warmte kan ontsnappen.

Kies voor een bordestrap op maat

Een bordestrap is ideaal wanneer er een hoogteverschil van 4 meter of meer overbrugd moet worden. Ook voor grotere ruimtes is zo’n bordestrap een goede oplossing, omdat het bordes extra veiligheid met zich meebrengt. Uiteindelijk is een houten bordestrap een stijlvolle toevoeging aan het interieur.

Houten trappen

Hout is een echte sfeermaker. De natuurlijke kleur van hout zorgt voor warmte en een knus gevoel en voegt meteen karakter aan de ruimte toe. Omdat hout heel mooi te bewerken is, kunnen we de houten maatwerk trap precies maken zoals gewenst.

Houten trappen

Klassieke trappen

Bij ons kun je terecht voor klassieke trappen. Een klassieke maatwerk trap voegt veel aan een interieur toe. Het heeft een luxe uitstraling en geeft ontzettend veel sfeer aan de ruimte.

Klassieke trappen

Design trappen

Het woord design gebruikt men als het gaat over bijzonder vormgegeven voorwerpen. Als wij het over design trappen hebben, spreken we dus over bijzonder vormgegeven trappen. Een bijzondere maatwerk trap, waar iedereen die hem ziet even twee keer naar kijkt.

Design trappen

Moderne trappen

Een moderne trap kenmerkt zich door rechte vormen, strakke lijnen en mooi en robuust materiaalgebruik. Wij stemmen een houten maatwerk trap altijd af op de woonsituatie en wensen. Zo onderscheiden onze trappen zich door middel van verrassende combinaties, vakmanschap en kwaliteit.

Moderne trappen

Next Step Trappen

Wie voor de Next Step-collectie kiest, is verzekerd van een unieke trap. Een maatwerk trap met een perfecte maatvoering en eigen stijl. Helemaal passend in de sfeer van een woning of bedrijfspand.

Next Step trappen

Trap renoveren

Ben je uitgekeken op een trap of is hij toe aan vervanging? Kies dan voor een traprenovatie door onze renovatietak Next Step Traprenovatie. Zonder de moeite van het plaatsen van een geheel nieuwe trap, krijg je een maatwerk trap die helemaal aan alle wensen voldoet.

Trap renoveren