• Maatwerk trappen
  • Seriematige trappen
  • Trap renoveren
Home / Maatwerk trappen

Maatwerk trappen

Het maakt niet uit of je op zoek bent naar een ronde of rechte trap, met bijzondere spijlen of juist helemaal zonder; bij De Vries Trappen maken we het allemaal. Van de meest standaard tot de meest complexe trap, voor houten trappen ben je bij ons aan het juiste adres.

Afspraak is afspraak

Elke trap is maatwerk, daarom komen wij altijd langs om een nieuwe trap in te meten en met je mee te denken over alle mogelijkheden. Niet onbelangrijk: bij De Vries Trappen werken we met 100% tevredenheidsgarantie én een vaste prijs. Zo kom je achteraf nooit voor verrassingen te staan. Heb je de trap op korte termijn nodig? Neem dan gelijk contact op over de leveringsmogelijkheden! 

De trap van jouw dromen

Beperkt je huidige woonsituatie de mogelijkheden? Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring en al vele trappen en situaties gezien. Soms kan een kleine verandering een groots effect geven. Bij De Vries Trappen helpen we graag bij het waarmaken van jouw dromen.

Een trap naar jouw smaak

Van tevoren weten hoe de trap eruit komt te zien in jouw huis? Met ons online ontwerpprogramma kun je alle mogelijkheden proberen en meteen het resultaat zien! Vind je de keuze lastig? Een tijdloze look met een eiken trap is een populaire oplossing. Je kunt ook altijd bij ons langskomen in de showroom, voor een overzicht van alle opties onder één dak en deskundig advies.

Houten trappen

Hout is een echte sfeermaker. De natuurlijke kleur van hout zorgt voor warmte en een knus gevoel en voegt meteen karakter aan de ruimte toe. Omdat hout heel mooi te bewerken is, kunnen we bij De Vries Trappen de trap precies maken zoals jij dat wenst. Of je nu voor een moderne trap, klassieke trap of design trap kiest.

Houten trappen

Klassieke trappen

Je hebt mooie klassieke trappen.... en héle mooie klassieke trappen. Bij ons kun je terecht voor die overtreffende trap. Een klassieke trap voegt veel aan je interieur toe. Een klassieke trap heeft een luxe uitstraling en geeft ontzettend veel sfeer aan de ruimte. We zouden het bijna een kunstwerk willen noemen.

Klassieke trappen

Design trappen

Het woord design gebruikt men als het gaat over bijzonder vormgegeven voorwerpen. Als wij het over design trappen hebben, spreken we dus over bijzonder vormgegeven trappen. Trappen die afwijken van de standaard in vorm, materiaal en afwerking. Een bijzondere trap, waar iedereen die hem ziet even twee keer naar kijkt.

Design trappen

Moderne trappen

Een moderne trap kenmerkt zich door rechte vormen, strakke lijnen en mooi en robuust materiaalgebruik. Maar… de ene ruimte is de andere niet. Daarom stemmen wij jouw trap altijd af op jouw woonsituatie en wensen. Zo onderscheiden onze trappen zich door middel van verrassende combinaties, vakmanschap en kwaliteit.

Moderne trappen

Next Step Trappen

Wie voor de Next Step-collectie kiest, is verzekerd van een unieke trap. Een trap met een perfecte maatvoering en eigen stijl. Helemaal passend in de sfeer van jouw woning of bedrijfspand. Nieuw, verfrissend, modern, slijtvast, veilig, onderhoudsvrij, kleurecht, milieuvriendelijk én duurzaam. Klinkt goed, toch?

Next Step trappen

Trap renoveren

Ben je uitgekeken op je trap of is hij toe aan vervanging? Kies dan voor een traprenovatie door ons dochterbedrijf Next Step. Zonder de moeite van het plaatsen van een geheel nieuwe trap, krijg je een trap die helemaal aan alle wensen voldoet. Het Next Step materiaal is antislip en onderhoudsarm. Jouw nieuwe trap is vaak binnen één dag al gereed, zonder hak- en breekwerk.

Trap renoveren

Download onze catalogus

Tijdens het uitzoeken van een nieuwe trap zijn er veel keuzes die gemaakt moeten worden. Van de treden tot de trapbomen tot de vloerhekken; bij De Vries Trappen zijn er vele combinaties mogelijk om de trap van jouw dromen te realiseren. Neem een kijkje in deze catalogus en doe inspiratie op voor de nieuwe trap in jouw woning of bedrijfspand.

Download catalogus