• Maatwerk trappen
  • Inspiratie
  • Seriematige trappen
Home / Trappenfabriek

Trappenfabriek

Eigen fabricage trappen

Het mooie van de trappen die onze trappenfabriek verlaten, is dat ze altijd passen bij de wensen en voorkeuren van de gebuiker. Zo past de trap naadloos in iedere woning, maar ook is het helemaal in stijl en binnen het budget. Smaak en budget zijn bij ons altijd bepalend voor het ontwerp.

Bijkomend voordeel van eigen fabricage in onze trappenfabriek, met onze moderne CNC machines, is dat we professioneel te werk gaan en u echt kunt rekenen op een duurzaam product. Want we weten precies welke materialen we gebruiken en dat zijn alleen de beste van het beste.

Welke trappen we maken in de fabriek

Er is veel mogelijk bij de fabricage van een trap. Zo is er al ontzettend veel keuze in materialen voor de treden, wangen en stootborden. Maar denk ook aan de leuning en het hekwerk. Zo wordt uw trap niet alleen mooi, maar ook veilig.

Door de jaren heen hebben al vele prachtige trappen onze fabriek verlaten en een plek gevonden in menig woning en bedrijf. Een paar van die projecten lichten we graag voor u toe. Op die manier heeft u een impressie van de mogelijkheden en stijlen. Ook hieronder ziet u al enkele voorbeelden van stijlen:

16 Verschillende houtsoorten

De meeste trappen bestaan grotendeels uit hout. Hout is dan ook een echte sfeermaker. Het oogt warm, knus en is in elke ruimte een aanwinst. Bovendien past hout altijd. We leveren trappen in klassieke jaren 30 stijl of juist heel modern. Bij ons kunt u kiezen uit 16 soorten hout. Eén ding hebben al die soorten gemeen: het is milieuvriendelijk, sterk en duurzaam.

Trap inmeten en plaatsen

Alles is bij ons maatwerk. En dus komen wij ook graag bij u langs om de nieuwe trap in te meten. Onze trappenfabriek en kantoor is gevestigd in het Friese Heerenveen, maar we leveren en plaatsen onze trappen door heel Nederland. Voor ons maakt het niet uit of u bijvoorbeeld in Friesland of Limburg woont. We bieden alles wat u nodig heeft en staan gewoon altijd voor u klaar. Zodat u straks kunt genieten van een prachtige trap. Lees meer over onze inmeetservice.

Daarom trappenfabriek De Vries Trappen

In het kort uw voordelen van onze trappenfabriek:

  • Eigen fabricage en dus garantie op kwaliteit
  • Productie door moderne CNC machines, voor trappen op maat
  • Hoge mate van flexibiliteit
  • Anti-slip mogelijkheden
  • We komen alles bij u opmeten.
  • Afspraak is afspraak. Ook over de kosten
  • 5 jaar garantie
  • Niet tevreden? We maken het voor u in orde

Trappenmaat

In onze trappenfabriek maken we ook bouwpakketten voor onze webshop Trappenmaat. Met Trappenmaat maken wij het voor u mogelijk om zelf een houten trap op maat te bestellen. Doorloop de acht stappen in onze configurator en ontvang vanaf 8 werkdagen thuis een bouwpakket op maat.

Kosten

De kosten voor het door ons laten maken van uw trap is afhankelijk van uw wensen en voorkeuren. Vraag gerust eens een offerte aan. Daarin leggen we alles voor u vast: van fabricage, levering tot het plaatsen. Natuurlijk is deze offerte vrijblijvend.