• Maatwerk trappen
 • Seriematige trappen
 • Next Step Traprenovatie
 • Inspiratie
 • Over ons
Home / Trappenfabriek

Trappenfabriek

De Vries Trappen is een trappenfabriek met een focus op geavanceerde techniek, traditioneel vakmanschap en persoonlijke service. Of je nu honderden exemplaren zoekt of een unieke eyecatcher voor in je huis of bedrijf, De Vries Trappen is de specialist die je nodig hebt. Lees snel verder wat we voor jou kunnen betekenen.

Dé trappenfabriek voor een houten trap

Houten trappen zijn ideaal als sfeermaker. De kleur en warmte van hout zorgen voor extra karakter in een ruimte. De Vries Trappen is de perfecte trappenfabriek voor een houten trap vanwege de vele mogelijkheden. Je bestelt namelijk een houten trap op maat die past bij de wensen en voorkeuren van de gebruiker. Zo past de maatwerk trap naadloos in iedere woning, maar ook is het helemaal in stijl en binnen het budget. Smaak en budget zijn bij ons altijd bepalend voor de architecten.

De moderne CNS-machines in onze trappenfabriek zorgen ervoor dat we professioneel te werk gaan en je echt kunt rekenen op een duurzaam product. We weten precies welke materialen we gebruiken.

Vraag offerte aan

Verschillende soorten trappen

Er is veel mogelijk bij de fabricage van een trap. Zo is er al ontzettend veel keuze in materialen voor de constructie, treden en stootborden. Maar denk ook aan de leuning en het hekwerk. Zo wordt jouw trap niet alleen mooi, maar ook veilig. Kies bijvoorbeeld voor een klassieke trap, moderne trap of design trap.

Door de jaren heen hebben al vele soorten trappen onze trappenfabriek verlaten en een plek gevonden in menig woning en bedrijf. Een paar van die projecten lichten we graag voor je toe. Op die manier heb je een impressie van de mogelijkheden en stijlen. Ook hieronder zie je al enkele voorbeelden van stijlen die we als trapspecialist kunnen leveren:

trappenmaker
trappenmaker
trappenmaker
trappenmaker
trappenmaker

Kies uit 16 unieke houtsoorten

Hout is het perfecte materiaal voor een trap: het oogt warm, knus en is in elke ruimte een aanwinst. Als trappenfabriek leveren we trappen in alle soorten en maten, van jaren 30 stijl tot ultramodern. Daarbij heb je de keuze uit 16 verschillende houtsoorten. Hout is het ideale materiaal om trappen van te maken, want het is makkelijke te bewerken, sfeervol en ontzettend sterk. Daarnaast letten we goed op bij de keuze voor ons hout en zorgen we voor een duurzaam productieproces.

Wij gaan voor maatwerk

Alles is bij ons maatwerk. En dus komen wij ook graag bij jou langs om de nieuwe trap in te meten. Lees meer over onze inmeetservice. Wil je een bezoek brengen aan onze showroom? Plan dan een afspraak in. Wij zijn op afspraak via jouw aannemer of dealer geopend. Onze trappenfabriek en kantoor is gevestigd in het Friese Heerenveen. Wij leveren door heel Nederland: van Groningen tot Limburg.

Voordelen van onze trappenfabriek

 • Eigen fabricage en dus garantie op kwaliteit
 • Productie door moderne CNC machines, voor trappen op maat
 • Hoge mate van flexibiliteit
 • Antislip mogelijkheden
 • We komen alles bij je opmeten.
 • Afspraak is afspraak. Ook over de kosten
 • 5 jaar garantie
 • Niet tevreden? We maken het voor jou in orde

Traprenovatie of zelf je trap monteren?

Wil je graag je bestaande trap laten renoveren? Kies dan voor traprenovatie door Next Step Traprenovatie! Dit is een renovatietak van De Vries Trappen. De vakmannen voeren dagelijks traprenovaties uit. Dit is mogelijk zonder al te veel hak- en breekwerk en je trap is binnen één dag dichtgemaakt. Wanneer je je eigen trap wilt monteren, neem dan eens een kijkje bij Trappenmaat van De Vries Trappen. Hier bestel je jouw eigen bouwpakket dat je zelf in elkaar kunt zetten. Doorloop de acht stappen in onze configurator en ontvang op korte termijn een bouwpakket op maat thuis.

De kosten van een nieuwe trap

De kosten voor het door ons laten maken van jouw trap is afhankelijk van jouw wensen en voorkeuren. Vraag gerust eens een offerte aan. Daarin leggen we alles voor je vast: van fabricage, levering tot het plaatsen. Natuurlijk is deze offerte vrijblijvend.