• Maatwerk trappen
  • Seriematige trappen
  • Next Step Traprenovatie
  • Inspiratie
  • Over ons
Home / Maatwerk trappen / Witte trappen

Witte trappen

Witte trappen passen met hun neutrale kleur in ieder interieur. De witte kleur is namelijk goed te combineren met andere kleuren in de ruimte. Voor veel mensen is het daarom ook een aantrekkelijke keuze. Wij zetten de voor- en nadelen van een witte houten trap voor je op een rij.

Onderhoud van een witte trap

Een witte trap is natuurlijk prachtig, maar zal de trap ook wit blijven? Voor veel mensen is een witte trap een aantrekkelijke keuze. Echter kan deze kleur ook voor twijfels zorgen. Is het bijvoorbeeld niet veel onderhoud, zo’n witte trap?

Wij begrijpen dat je twijfels hebt of je wel voor een witte trap moet kiezen. Echter vergt een witte trap helemaal niet veel onderhoud als gedacht en veel onderhoud kun je voorkomen! Zonder schoenen de witte trap op maakt bijvoorbeeld al een groot verschil. Mocht er wel eens een vlek op de trap komen, dan is dit goed te onderhouden met de gebruikelijke schoonmaakmiddelen.

Vraag offerte aan

Witte houten trap: voor elk interieur

Een witte houten trap is een perfecte toevoeging voor ieder interieur. Behalve functioneel is een trap ook sfeerbepalend. Wij kunnen ons dan ook goed voorstellen dat je een trap wilt die aansluit op jouw interieur. Met een witte trap kun je alle kanten op. Kies bijvoorbeeld voor een klassieke trap in combinatie met wit.

Ook is wit bij uitstek geschikt voor een moderne trap, hierdoor houdt je jouw witte houten trap simpel en strak. Wat voor trap je ook zoekt, wij zorgen ervoor dat ze uiteindelijk in ieder interieur passen. De Vries Trappen levert trappen wit gegrond af, hierna moet de trap nog wel een keer afgewerkt worden.

Witte trappen
Witte trappen

Witte trap met houten treden

Zoek je een witte trap met houten treden? Dan ben je bij De Vries Trappen aan het juiste adres. Bij ons bestel je namelijk houten trappen op maat. Je hebt volop keuze uit trappen, dus grote kans dat er ook voor jou iets naar smaak bij zit. Wanneer je een witte trap met houten treden zoekt, denken wij graag met je mee. Kies bijvoorbeeld voor houten treden met verlichting zodat je ‘s nachts je tenen niet stoot of loop met een gerust hart op sokken over Next Step traptreden met houtlook.

Tip: voeg trapbekleding toe aan jouw trap! Naast dat dit een mooie chique uitstraling geeft, zorgt het er ook voor dat de trap de mooie witte kleur behoudt.

Witte traptreden

Qua witte traptreden zijn er verschillende opties. Wanneer er voor een vurenhouten trap gekozen wordt, is deze standaard met dekkende witte grondverf afgewerkt. Dit is bij alle andere houtsoorten niet het geval. Ook biedt het Snow White design van onze Next Step traptreden een goede uitkomst.

In onze catalogus worden alle opties weergegeven. De volgende houtsoorten bieden wij aan:

Hoofdgroepen:

  • Vurenhout: relatief voordelig, makkelijk te bewerken en afkomstig van naaldhout
  • Hardhout: stevige houtsoort die mooi af te werken is

Hardhout soorten:

  • Beuken: witachtig tot licht geelbruin met een fijne nerf (hardhout)
  • Essen: wit tot geelachtig of licht geelbruin met grove nerf (hardhout)
  • Eiken: geelbruin tot donkerbruin met noesten/kopscheuren (hardhout)

Inspiratie voor witte trappen

In het verleden heeft De Vries Trappen al tal van witte trappen afgeleverd. Hieronder een greep uit ons aanbod! Nog meer inspiratie nodig? Bekijk dan eens onze inspiratie pagina.

luxe trap
soorten trappen
Witte trappen
Witte trappen
Witte trappen

Witte trappen bestellen

Bent je geïnteresseerd in het kopen van een witte trap? Of ligt je voorkeur bij een houten trap met witte traptreden? Dan vraag je gemakkelijk een offerte aan bij De Vries Trappen. Wil je een bezoek brengen aan onze showroom? Plan dan een afspraak in. Wij zijn op afspraak via jouw aannemer of dealer geopend. Wanneer je zelf jouw eigen trap kunt plaatsen, neem dan eens een kijkje bij Trappenmaat van De Vries Trappen. Hier bestel je jouw eigen bouwpakket dat je zelf in elkaar kunt zetten!

Ben je uitgekeken op je trap of is hij toe aan renovatie? Kies dan voor traprenovatie door Next Step Traprenovatie! Dit is een renovatietak van De Vries Trappen.