• Maatwerk trappen
 • Seriematige trappen
 • Next Step Traprenovatie
 • Inspiratie
 • Over ons
Home / Trappen Enschede

Trappen in Enschede

Een combinatie van geavanceerde techniek, traditioneel vakmanschap en persoonlijke service vind je bij De Vries Trappen. Wanneer je trappen in Enschede zoekt, staan wij voor je klaar.

Kies voor maatwerk trappen in Enschede

Houten maatwerk trappen zijn echte sfeermakers in woningen en bedrijfspanden. Ze ogen namelijk warm en knus. Daarbij heb je ook nog eens veel keuze qua stijlen trappen in Enschede. Wordt het een klassieke trap, moderne trap of toch een design trap? Onze trapspecialisten zorgen ervoor dat een nieuwe trap naadloos aansluit in het interieur, maar ook binnen het budget valt.

Bij het samenstellen van de gewenste trap, bepaal je hoe de onderdelen er uit komen te zien. Het gaat dan bijvoorbeeld om de treden, leuningen, hekwerk, bomen en stootborden van de nieuwe trap. Met maar liefst 16 verschillende houtsoorten is er voor ieder wat wils. Het voordeel van hout is dat het makkelijk bewerkbaar en sterk is. Daarnaast oogt het ook nog eens sfeervol in iedere ruimte.

Vraag offerte aan

Een milieuvriendelijke keuze

Met De Vries Trappen haal je een milieuvriendelijk product in huis. Bij het maken van trappen in Enschede letten we goed op de houtkeuze en zorgen we voor een duurzaam productieproces. We beschikken over een FSC®-certificaat, dus je weet zeker dat het om verantwoord hout gaat. Het productieproces is efficiënt ingericht, zodat we zo min mogelijk energie verbruiken en afval achterlaten.

Soorten houten trappen in Enschede

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van trappen in Enschede? Bekijk dan onze pagina ‘soorten trappen’ of neem contact met ons op.

 • Open trap: creëert een ruimtelijk effect door de open uitstraling.
 • Dichte trap: houdt meer warmte vast en houdt geluid tegen.
 • Bordestrap: een bordestrap wordt ook vaak gekozen vanwege zijn stijlvolle uitstraling in het interieur.
 • Antislip trap: de speciale toplaag voorkomt dat je uitglijdt op deze trap.
 • Vaste zoldertrap: veilig en gemakkelijk in gebruik in vergelijking met een vlizotrap.
 • Moderne trap: trap met een moderne uitstraling naar jouw wens, bijvoorbeeld met betonlook traptreden.
 • Klassieke trap: trap met een luxe en sfeervolle uitstraling die past in bestaande en nieuwbouwwoningen

Grondvormen

Bij het samenstellen van trappen in Enschede kun je kiezen uit diverse grondvormen.

houten trappenTrap 'Dubai'
houten trappenTrap 'Las Palmas'
houten trappenTrap 'Boston'
houten trappenTrap 'Split'

Trappen kopen in Enschede

Ben je geïnteresseerd in het kopen van trappen in Enschede? Dan vraag je gemakkelijk een offerte aan bij De Vries Trappen. Wil je een bezoek brengen aan onze showroom? Plan dan een afspraak in. Wij zijn op afspraak geopend voor klanten via aannemers en dealers. Je eigen trap plaatsen? Neem dan eens een kijkje bij Trappenmaat van De Vries Trappen. Hier bestel je jouw eigen bouwpakket dat je zelf in elkaar kunt zetten!

Is een bestaande trap toe aan vernieuwing? Overweeg dan traprenovatie door Next Step Traprenovatie! Dankzij de kwalitatieve overzettreden is de trap weer als nieuw.