• Maatwerk trappen
  • Seriematige trappen
  • Next Step Traprenovatie
  • Inspiratie
  • Over ons
Home / Trappenspecialist

Trappenspecialist

Op zoek naar een veelzijdige trappenspecialist? De Vries Trappen is de perfecte keuze voor jouw volgende project. De trappenspecialisten van de Vries Trappen leveren graag de hoogwaardige trap die aan alle wensen voldoet. Met onze 100 jaar ervaring in het ontwerpen en installeren van kwalitatieve trappen kun je ons een echte trappenspecialist noemen.

Dé trappenspecialist voor jouw project

Op zoek naar één unieke trap of juist een hele reeks trappen voor een nieuwbouwproject? Alles is mogelijk bij De Vries Trappen. Als trappenspecialist hebben we jarenlange ervaring en al vele soorten trappen en situaties gezien. We helpen je graag bij het samenstellen van de gewenste trap.

Omdat we maatwerk trappen leveren komen we graag langs om een nieuwe trap in te meten. Tegelijkertijd denken we met je mee over alle mogelijkheden. Als trappenspecialist focussen we op een 100% tevredenheidsgarantie en vaste prijs. Wanneer je een trap op korte termijn nodig hebt, neem dan gelijk contact met ons op betreffende de leveringsmogelijkheden.

Van klassieke tot moderne trappen

Als trappenspecialist kun je alle kanten op, van een klassieke eikenhouten trap tot een design trap. Een klassieke trap voegt veel aan een interieur toe vanwege de luxe uitstraling. Je hebt de keuze uit vele houtsoorten, zoals rustiek eiken of Amerikaans noten. Pas de trap aan zodat deze perfect in de ruimte past met bijpassende trapleuningen of mooie verlichting aan de onderkant van de traptreden. Bij moderne trappen wordt vaak gebruik gemaakt van materialen als (blauw)staal, rvs of glas. In combinatie met hout op de trap krijgt deze een warme uitstraling.

Design trappen zijn bijzonder vormgegeven trappen. Trappen die afwijken van de standaard in vorm, materiaal en afwerking. Deze trappen zullen een ware eyecatcher worden in de ruimte, waar iedereen die hem ziet even twee keer naar kijkt.

Welk type trap je ook kiest, een trappenspecialist van De Vries Trappen verzekert je van een trap met stijl, passend in de sfeer van jouw woning en manier van leven. Wanneer je vragen hebt over onze trappenleverancier of als je advies nodig hebt, neem dan gerust contact op.

Milieuvriendelijke trappenspecialist

Het hout dat wij als trappenspecialist gebruiken komt gedeeltelijk uit verantwoord beheerde bossen in Scandinavië. Een ander deel komt uit eveneens verantwoord beheerde bossen onder FSC®-certificaat. Ook is het productieproces efficiënt ingericht zodat er zo min mogelijk energie verbruikt wordt.

Trappen kopen bij onze trappenleverancier?

Ben je geïnteresseerd in het kopen van trappen? Dan vraag je gemakkelijk een offerte aan bij De Vries Trappen. Onze architecten gaan graag voor je aan de slag. Wil je een bezoek brengen aan onze showroom? Plan dan een afspraak in. Wij zijn op afspraak geopend voor klanten via aannemers en dealers. Je eigen trap inmeten en monteren? Neem dan eens een kijkje bij Trappenmaat van De Vries Trappen. Hier bestel je jouw eigen bouwpakket dat je zelf in elkaar kunt zetten!

Is een bestaande trap toe aan vernieuwing? Overweeg dan traprenovatie door Next Step Traprenovatie! Dankzij de hoogstaande overzettreden is de trap weer als nieuw.