• Maatwerk trappen
  • Inspiratie
  • Seriematige trappen
Home / Trappenspecialist

Trappenspecialist

Specialist in uiteenlopende trappen

De trappenspecialisten van de Vries Trappen leveren u graag de perfecte en hoogwaardige trap die aan al uw wensen voldoet. We durven te stellen dat we na 100 jaar de Nederlandse specialist zijn in ontwerp en vervaardiging van kwalitatieve trappen. En dit volgens de KOMO richtlijnen. We hopen u een goede indruk te geven van de trappen die wij vervaardigen en de mogelijkheden voor uw trap.

Geavanceerde technieken en traditioneel vakmanschap

Alle trap onderdelen worden in vervaardigd door eigen productie. Geavanceerde technieken in combinatie met traditioneel vakmanschap. Dat zijn de trappenspecialisten van De Vries.

De eigen productie zorgt ervoor dat we flexibel zijn in ontwerp en uitvoering. We leveren daarom kwaliteit.

Houten trappen

Is de houten trap de trap die bij u past? Dan laten we graag kiezen uit een ruim aanbod van fraaie houten trappen. (U kunt kiezen uit 16 verschillende milieuvriendelijke soorten hout!)

Graag zelf de stijl bepalen, dat kan. Een robuuste trap of liever een elegante trap? Zoekt u een houten trap die uw woning een warme, huiselijke sfeer geeft? In onze online showroom kunt u gelijk inspiratie opdoen voor uw houten trap.

Design trappen

Design trappen geven uw hal een transparant karakter. Unieke combinaties van hout en metaal die de functionaliteit in het design naar voren laten komen. Ook werken onze trappenspecialisten met combinaties van glas en staal. Deze combinatie zorgt voor een warmte en sfeer in uw hal. Unieke combinaties die gezien mogen worden!

Wilt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen?

Welke design trap u ook kiest, een trappenspecialist van De Vries Trappen verzekert u van een trap met stijl, passend in de sfeer van uw woning en uw manier van leven. Vraag gerust eens een offerte aan. Heeft u alle informatie op een rij.