• Maatwerk trappen
  • Seriematige trappen
  • Next Step Traprenovatie
  • Inspiratie
  • Over ons
Home / Projecten / Project | Vernieuwde trappen voor woonbelevingscentrum LIV

Project | Vernieuwde trappen voor woonbelevingscentrum LIV

Productinnovatie Next Step

Bij het woonbelevingscentrum LIV in Nijmegen staan vier woningen onder één dak, gebouwd op ware grootte. De bezoeker kan in deze omgeving het volledige aankoopproces van een woning doorlopen: van hypotheekadvies tot wooninspiratie en tuininrichting. De stijlvol ingerichte modelwoningen werden onlangs voorzien van nieuwe Next Step trappen. Een mooie gelegenheid om een productinnovatie toe te passen.

Verschillende designs

De vier woningen kennen allemaal een verschillende inrichting, variërend van landelijk tot Trend Botanisch of Modern Scandinavisch. In de modelwoningen zijn Next Step trappen geplaatst die passen bij de verschillende stijlen. In de onderstaande fotoslider zien we de verschillende trappen die hier zijn geplaatst.

 

Trappen Woonbelevingscentrum LIV
Vaste zoldertrap Woonbelevingscentrum LIV
Trappen Woonbelevingscentrum LIV
Trappen Woonbelevingscentrum LIV
Trappen Woonbelevingscentrum LIV
Trappen Woonbelevingscentrum LIV

Nieuw kliksysteem

De dichte trappen die we hier onlangs hebben geplaatst zijn voorzien van een nieuw kliksysteem voor de stootborden. Door deze ontwikkeling zijn er geen schroeven meer nodig om de stootborden aan de treden te bevestigen. Hierdoor sluit het geheel beter op elkaar aan, zitten de stootborden nog steviger vast en ziet de trap er mooier uit!

Over LIV

Om het aankopen van een nieuwe woning leuker en makkelijker te maken, ontstond in 2017 het woonbelevingscentrum LIV. De bedrijven Trebbe Wonen, KlokGroep, Eigenhuis Groep en Van Der Sluis bundelden hun krachten en brachten alle aspecten van het aankoopproces bij elkaar onder één dak.