• Maatwerk trappen
  • Inspiratie
  • Seriematige trappen
Home / Trappenfabriek Overijssel

Trappenfabriek Overijssel

Unieke trappenfabriek

Wist u dat onze trappenfabriek op slechts 20 minuten rijden van Overijssel gevestigd is? In onze vestiging in Heerenveen maken wij alle soorten en maten trappen. Door ons unieke QRM productieproces zijn wij in staat om uw droomtrap zeer snel te leveren. Wij ontvangen U graag in Heerenveen om onze trappen te laten zien.

Vanuit onze locatie in Heerenveen leveren en monteren wij onze trappen nationaal. Onze monteurs komen graag uw droomtrap in Overijssel afleveren en natuurlijk installeren.

 

Onze trappen

Wij maken de meest uiteenlopende soorten trappen. Bent u op zoek naar een exclusieve designtrap of zoekt u een eenvoudige vurenhouten trap? Wij kunnen beide maken en monteren. Doordat wij alles in onze eigen trappenfabriek maken, zijn bijna alle opties mogelijk. Met al ruim 100 jaar ervaring in het maken van trappen en reeds tienduizenden trappen gemaakt en gemonteerd hebben, staan wij bijna nooit meer voor verrassingen. Een bezoek aan onze eigen showroom geeft een goede indruk van de mogelijkheden.

Kent u Trappenmaat al?

Trappenmaat is dé webshop van De Vries Trappen. Hier bieden wij u de mogelijkheid aan om uw eigen trap op maat te bestellen. Nadat u zelf een trap heeft samengesteld kunt u al vanaf 8 werkdagen een trap op maat verwachten om die vervolgens zelf te monteren.

FSC gecertificeerd

Wij noemen onszelf vrienden van hout. Met hout maak je de meest adembenemende trappen. Maar we houden ook van het milieu. En dat betekent dat ons hout FSC gecertificeerd is. Zo wordt uw trap gebouwd met hout dat afkomstig is uit een verantwoord beheerd bos.

Over ons

De Vries Trappen uit Heerenveen is uw partner in trappenbouw. Met onze eigen trappenfabriek zijn we 100 jaar specialist in het ontwerpen en vervaardigen van kwalitatief hoogwaardige trappen volgens de KOMO richtlijnen.

Een offerte aanvragen is geheel vrijblijvend.