• Maatwerk trappen
  • Inspiratie
  • Seriematige trappen
Home / Trappenfabriek Overijssel

Trappenfabriek Overijssel

Unieke Trappenfabriek

Wist U dat onze trappenfabriek op slechts 20 minuten rijden van Overijssel gevestigd is? In onze vestiging in Heerenveen maken wij alle soorten en maten trappen. Door ons unieke QRM productieproces zijn wij in staat om uw droomtrap zeer snel te leveren. Wij ontvangen U graag in Heerenveen om onze trappen te laten zien.

Vanuit onze locatie in Heerenveen leveren en monteren wij onze trappen nationaal. Onze monteurs komen graag uw droomtrap in Overijssel afleveren en natuurlijk installeren.

 

Onze trappen

Wij maken de meest uiteenlopende soorten trappen. Bent u op zoek naar een exclusieve designtrap of zoekt u een eenvoudige keldertrap? Wij kunnen beide maken en monteren. Doordat wij alles in onze eigen trappenfabriek maken, zijn bijna alle opties mogelijk. Doordat wij al ruim 100 jaar ervaring hebben in het maken van trappen en reeds tienduizenden trappen gemaakt en gemonteerd hebben, staan wij bijna nooit meer voor verrassingen. Een bezoek aan onze eigen trappenfabriek geeft een goede indruk van de mogelijkheden.

FSC gecertificeerd

Wij noemen onszelf vrienden van hout. Met hout maak je de meest adembenemende trappen. Maar we houden ook van het milieu. En dat betekent dat ons hout FSC gecertificeerd is. Zo wordt uw trap gebouwd met hout dat afkomstig is uit een verantwoord beheerd bos.

Over ons

De Vries Trappen uit Heerenveen is uw partner in trappenbouw. Met onze eigen trappenfabriek zijn we 100 jaar specialist in het ontwerpen en vervaardigen van kwalitatief hoogwaardige trappen volgens de KOMO richtlijnen.

Met 100 mensen is De Vries Trappen in staat om elke trap te leveren naar de wens van de klant.