• Maatwerk trappen
  • Seriematige trappen
  • Next Step Traprenovatie
  • Inspiratie
  • Over ons
Home / Trappenfabriek Overijssel

Trappenfabriek Overijssel

Unieke trappenfabriek bij Overijssel

Wist je dat onze trappenfabriek op slechts 20 minuten rijden van Overijssel gevestigd is? In onze vestiging in Heerenveen maken wij alle soorten en maten trappen. Door ons unieke QRM productieproces zijn wij in staat om jouw droomtrap zeer snel te leveren. Wij ontvangen je graag in Heerenveen om onze trappen te laten zien.

Vanuit onze locatie in Heerenveen leveren en monteren wij onze trappen nationaal. Onze monteurs komen graag jouw droomtrap in Overijssel afleveren en natuurlijk installeren.

 

dichte trappen
dichte trappen
Trappenfabriek Flevoland
design trappen
dichte trappen

Onze trappen in Overijssel

Wij maken de meest uiteenlopende soorten trappen. Ben je op zoek naar een exclusieve designtrap of zoek je een eenvoudige vurenhouten trap? Wij kunnen beide maken en monteren. Doordat wij alles in onze eigen trappenfabriek maken, zijn bijna alle opties mogelijk. Met al ruim 100 jaar ervaring in het maken van trappen en reeds tienduizenden trappen gemaakt en gemonteerd hebben, staan wij bijna nooit meer voor verrassingen. Een bezoek aan onze eigen showroom geeft een goede indruk van de mogelijkheden.

Ken je Trappenmaat al?

Trappenmaat is dé webshop van De Vries Trappen. Hier bieden wij je de mogelijkheid om jouw eigen trap op maat te bestellen. Nadat je zelf een trap hebt samengesteld kun je op korte termijn een trap op maat verwachten om die vervolgens zelf te monteren.

FSC®-gecertificeerd

Wij noemen onszelf vrienden van hout. Met hout maak je de meest adembenemende trappen. Maar we houden ook van het milieu. En dat betekent dat ons hout FSC®-gecertificeerd is. Zo wordt jouw trap gebouwd met hout dat afkomstig is uit een verantwoord beheerd bos.

Over De Vries Trappen

De Vries Trappen uit Heerenveen is jouw partner in trappenbouw. Met onze eigen trappenfabriek zijn we 100 jaar specialist in het ontwerpen en vervaardigen van kwalitatief hoogwaardige trappen volgens de KOMO-richtlijnen.

Trappenspecialist Overijssel

Al vier generaties lang produceren wij kwalitatief hoogwaardige trappen. In onze eigen fabriek nabij Overijssel werkt ons team met meer dan 100 trappenspecialisten met passie om ieder gewenste trap te produceren.

Met meer dan 100 jaar ervaring zijn wij dé trappenspecialist van het Noorden op het gebied van maatwerktrappen en seriematige trappen. Jij kan daarom voor ieder gewenste trap in Overijssel bij ons terecht!

Een vrijblijvende offerte aanvragen?

De Vries Trappen biedt tegen de scherpste prijzen trappen aan in de regio Overijssel. Bij De Vries Trappen ben je aan het juiste adres voor een trap in de regio Overijssel. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.