• Maatwerk trappen
 • Seriematige trappen
 • Next Step Traprenovatie
 • Inspiratie
 • Over ons
Home / Trappen Haarlem

Trappen Haarlem

Voor nieuwe trappen in Haarlem ben je bij De Vries Trappen aan het juiste adres. Het maakt hierbij niet uit of je één trap zoekt of juist een hele reeks aan trappen nodig hebt. Wij denken graag met je mee over de mogelijkheden.

Houten trappen op maat in Haarlem

De Vries Trappen is een trappenspecialist met jarenlange ervaring. Hierdoor hebben wij al vele soorten trappen en situaties voorbij zien komen. Zoek je meerdere trappen voor een nieuwbouwproject? Of ben je juist op zoek naar één bijzondere trap? Je kunt voor alle wensen bij ons terecht. Van een klassieke trap tot een design trap! We komen altijd langs om een nieuwe trap in te meten en met je mee te denken over alle mogelijkheden voor trappen in Haarlem.

Stel de trappen geheel volgens de wensen van de klant samen. Je kiest hierbij uit vele materialen, vormen en extra’s. Wordt het een houten trap van luxe donker notenhout of robuust hardhout, zoals tijdloos eikenhout en licht essenhout.

Verder bepaal je of het een open of dichte trap wordt. Beide varianten hebben zo hun voordelen. Een dichte houten trap zal opvallen in het interieur en geeft een isolerende werking. Aan de andere kant zal een open trap extra ruimtelijk gevoel geven vanwege het doorgelaten licht. Je bepaalt zelf hoe de nieuwe trappen in Haarlem er uit komen te zien.

Vraag offerte aan

Een duurzame trap

De Vries Trappen is sinds ​​2001 FSC-gecertificeerd. Je krijgt hiermee de garantie dat onze trappen met het FSC-keurmerk vervaardigd zijn uit hout , met de oorsprong uit een goed beheerd bos. Dankzij het hoogwaardige materiaal voor jouw trappen in Haarlem zullen deze lange tijd mee kunnen. Ook hierdoor is het een duurzame keuze!

Soorten trappen in Haarlem

Hieronder vind je een selectie van de verschillende mogelijkheden qua trapsoorten die je in Haarlem kunt laten plaatsen. Ben je benieuwd naar wat er nog meer mogelijk is?Bekijk dan onze pagina ‘soorten trappen’ of neem contact met ons op.

 • Open trap: creëert een ruimtelijk effect door de open uitstraling
 • Dichte trap: houdt meer warmte vast en houdt geluid tegen
 • Bordestrap: een bordestrap wordt ook vaak gekozen vanwege zijn stijlvolle uitstraling in het interieur
 • Antislip trap: de speciale toplaag voorkomt dat je uitglijdt op deze trap
 • Vaste zoldertrap: veilig en gemakkelijk in gebruik in vergelijking met een vlizotrap
 • Moderne trap: trap met een moderne uitstraling naar jouw wens, bijvoorbeeld met betonlook traptreden
 • Klassieke trap: trap met een luxe en sfeervolle uitstraling die past in bestaande en nieuwbouwwoningen

Grondvormen

Bij het samenstellen van jouw gewenste trap kun je kiezen uit diverse grondvormen.

houten trappenTrap 'Dubai'
houten trappenTrap 'Las Palmas'
houten trappenTrap 'Boston'
houten trappenTrap 'Split'

Trappen kopen in Haarlem

Ben je geïnteresseerd in het kopen van trappen in Haarlem? Dan vraag je gemakkelijk een offerte aan bij De Vries Trappen. Wil je een bezoek brengen aan onze showroom? Plan dan een afspraak in. Wij zijn op afspraak geopend voor klanten via aannemers en dealers. Je eigen trap plaatsen? Neem dan eens een kijkje bij Trappenmaat van De Vries Trappen. Hier bestel je jouw eigen bouwpakket dat je zelf in elkaar kunt zetten!

Is een bestaande trap toe aan vernieuwing? Overweeg dan traprenovatie door Next Step Traprenovatie! Dankzij de hoogstaande overzettreden is de trap weer als nieuw.