• Maatwerk trappen
  • Inspiratie
  • Seriematige trappen
Home / Trappenfabriek Utrecht

Trappenfabriek Utrecht

Op zoek naar een trap in Utrecht?

U bent op zoek naar een mooie trap in de regio Utrecht. U bent bij ons aan het juiste adres. Wij zitten dan wel niet gevestigd in Utrecht maar in het Friese Heerenveen. Toch maken wij wekelijks trappen voor klanten uit Utrecht. Met onze eigen productie, kunnen wij met behulp van de meest moderne houtbewerkingsmachines binnen ‘no-time’ uw droomtrap in Utrecht afleveren. Benieuwd geworden naar onze moderne trappenfabriek? Wij ontvangen u graag in Heerenveen om een rondleiding door onze showroom te geven.

 

Klassieke Trappen
Design Trappen
Maatwerk Trappen
Moderne Trappen

Wat zijn de mogelijkheden?

Doordat wij ruim 100 jaar trappen maken, hebben wij een zeer breed assortiment trappen. Van klassieke, tot modern tot een exclusieve designtrap, wij draaien nergens onze hand voor om. Op onze inspiratiepagina kunt u een kleine greep uit ons assortiment terugvinden. Wilt u onderdelen van verschillende trappen met elkaar combineren om uw unieke trap te maken? Dat is voor ons geen enkel probleem. Maak hier een afspraak met één van onze adviseurs en zij denken graag met u mee.

 

Trappenmaat

Onze webshop Trappenmaat is geschikt voor iedereen die interesse heeft in het zelf samenstellen en monteren van een houten trap! Neem eens een kijkje om te zien of Trappenmaat geschikt is voor u.

Meer over Trappenmaat

FSC gecertificeerd

Vrienden van hout, dat zijn wij. Met hout maak je de meest adembenemende trappen. Maar we houden ook van het milieu. En dat betekent dat ons hout FSC gecertificeerd is. Zo wordt uw trap gebouwd met hout dat afkomstig is uit een verantwoord beheerd bos.

Over De Vries Trappen

De Vries Trappen uit Heerenveen is uw partner in trappenbouw. Met onze eigen trappenfabriek zijn we 100 jaar specialist in het ontwerpen en vervaardigen van kwalitatief hoogwaardige trappen volgens de KOMO richtlijnen. Met meer dan 100 werknemers staan wij voor u klaar om de trap van uw dromen te realiseren.