• Maatwerk trappen
  • Seriematige trappen
  • Next Step Traprenovatie
  • Inspiratie
  • Over ons
Home / Trappenfabriek Utrecht

Trappenfabriek Utrecht

Op zoek naar een trap in Utrecht?

Je bent op zoek naar een mooie trap in de regio Utrecht. Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zitten dan wel niet gevestigd in Utrecht maar in het Friese Heerenveen. Toch maken wij wekelijks trappen voor klanten uit Utrecht. Met onze eigen productie, kunnen wij met behulp van de meest moderne houtbewerkingsmachines binnen ‘no-time’ jouw droomtrap in Utrecht afleveren.

Benieuwd geworden naar onze moderne trappenfabriek? Wij ontvangen je graag in Heerenveen om een rondleiding door onze showroom te geven.

 

dichte trappenKlassieke Trappen
dichte trappenDesign Trappen
dichte trappenMaatwerk Trappen
Trappenfabriek FlevolandModerne Trappen

Soorten trappen in Utrecht

Doordat wij ruim 100 jaar trappen maken, hebben wij een zeer breed assortiment trappen. Van klassieke, tot modern tot een exclusieve designtrap, wij draaien nergens onze hand voor om. Op onze inspiratiepagina kun je een kleine greep uit ons assortiment terugvinden. Wil je onderdelen van verschillende trappen met elkaar combineren om jouw unieke trap te maken? Dat is voor ons geen enkel probleem. Maak hier een afspraak met één van onze adviseurs en zij denken graag met jou mee.

 

Trappenmaat

Onze webshop Trappenmaat is geschikt voor iedereen die interesse heeft in het zelf samenstellen en monteren van een houten trap! Neem eens een kijkje om te zien of Trappenmaat geschikt is voor jou.

Meer over Trappenmaat

FSC®-gecertificeerd

Vrienden van hout, dat zijn wij. Met hout maak je de meest adembenemende trappen. Maar we houden ook van het milieu. En dat betekent dat ons hout FSC®-gecertificeerd is. Zo wordt jouw trap gebouwd met hout dat afkomstig is uit een verantwoord beheerd bos.

Over De Vries Trappen

De Vries Trappen uit Heerenveen is jouw partner in trappenbouw. Met onze eigen trappenfabriek zijn we 100 jaar specialist in het ontwerpen en vervaardigen van kwalitatief hoogwaardige trappen volgens de KOMO-richtlijnen. Met meer dan 100 werknemers staan wij voor je klaar om de trap van jouw dromen te realiseren.