• Maatwerk trappen
  • Inspiratie
  • Seriematige trappen
Home / Trappenfabriek Limburg

Trappenfabriek Limburg

Onze trappenfabriek

De Vries Trappen is een Fries bedrijf, dat gevestigd zit in Heerenveen. Wij hebben met onze trappenfabriek een landelijke dekking en plaatsen onze trappen van het noordelijkste puntje van Groningen, tot het meest zuidelijke puntje van Nederland: Limburg. Onze trappenfabriek beschikt over een zeer moderne werkplaats waar wij ook uw droomtrap kunnen maken.

 

Wat zijn de mogelijkheden?

Wij hebben ruim 100 jaar ervaring op het gebied van trappen maken en komen zelden nog voor verrassingen te staan. Door deze ervaring zijn de mogelijkheden voor een trap bijna oneindig te noemen. Op onze inspiratiepagina staat een kleine greep uit de trappen die wij de afgelopen jaren gemaakt hebben. Wilt u een element van trap A combineren met de elementen van trap B? Dan is dat voor ons geen enkel probleem. In onze showroom hebben wij een aantal trappen en trapelementen staan, die u tijdens een bezoek kunt bekijken en voelen. Langskomen? Maak hier een afspraak.

Zelf aan de slag

In onze webshop Trappenmaat geven wij u de mogelijkheid om zelf een houten trap op maat te bestellen. Dit kan al in 8 stappen! Kijk snel eens op onze website of Trappenmaat misschien iets voor u is.

Meer over Trappenmaat

Over de Vries Trappen

De Vries Trappen uit Heerenveen is uw partner in trappenbouw. Met onze eigen trappenfabriek zijn we 30 jaar specialist in het ontwerpen en vervaardigen van kwalitatief hoogwaardige trappen volgens de KOMO richtlijnen.

Met 100 mensen is De Vries Trappen in staat om elke trap te leveren naar de wens van de klant. Dat doen we met de beste service. U bent bij De Vries Trappen aan het juiste adres voor een trap in regio Limburg.