• Maatwerk trappen
  • Seriematige trappen
  • Next Step Traprenovatie
  • Inspiratie
  • Over ons
Home / Trappenfabriek Limburg

Trappenfabriek Limburg

Onze trappenfabriek

De Vries Trappen is een Fries bedrijf, dat gevestigd zit in Heerenveen. Wij hebben met onze trappenfabriek een landelijke dekking en plaatsen onze trappen van het noordelijkste puntje van Groningen, tot het meest zuidelijke puntje van Nederland: Limburg. Onze trappenfabriek beschikt over een zeer moderne werkplaats waar wij ook jouw droomtrap kunnen maken.

Wat zijn de mogelijkheden?

Wij hebben ruim 100 jaar ervaring op het gebied van trappen maken en komen zelden nog voor verrassingen te staan. Door deze ervaring zijn de mogelijkheden voor een trap bijna oneindig te noemen. Op onze inspiratiepagina staat een kleine greep uit de trappen die wij de afgelopen jaren gemaakt hebben.

Wil je een element van trap A combineren met de elementen van trap B? Dan is dat voor ons geen enkel probleem. In onze showroom hebben wij een aantal trappen en trapelementen staan, die je tijdens een bezoek kunt bekijken en voelen. Langskomen? Maak hier een afspraak.

Inmeetservice voor trappen in Limburg

Het spreekt voor zich dat we jouw trap op maat leveren in Limburg.  De trap moet bij jouw wensen passen, maar ook fysiek bij jou thuis. Zelf de trap opmeten hoeft niet. Dat nemen wij jou graag uit handen. Handig, want zo weten we je meteen te vertellen wat wel of niet mogelijk is. Lees meer over onze inmeetservice.

Zelf aan de slag gaan?

In onze webshop Trappenmaat geven wij jou de mogelijkheid om zelf een houten trap op maat te bestellen. Kijk eens op onze website of Trappenmaat misschien iets voor jou is.

Lees meer over Trappenmaat

Ook renovatie mogelijk

Is jouw trap aan vernieuwing toe? Zijn bepaalde elementen versleten? Dan hoef je natuurlijk geen compleet nieuwe trap te kopen. Renovatie is dan al een prachtig alternatief. Ook daarvoor mag je ons te allen tijde inschakelen. Wij zijn dé trappenspecialist in Limburg. Jij hebt na de renovatie weer een nieuwe trap, maar wel voor een kleiner prijskaartje dan compleet nieuw. Lees meer over traprenovatie.

Inspiratie voor trappen in Limburg

dichte trappen
dichte trappen
Trappenfabriek Flevoland
Trappenfabriek Flevoland

Jouw trappenspecialist in Limburg

De Vries Trappen uit Heerenveen is jouw trappenspecialist in Limburg. Met onze eigen trappenfabriek zijn we 30 jaar specialist in het ontwerpen en vervaardigen van kwalitatief hoogwaardige trappen volgens de KOMO-richtlijnen.

Met 100 mensen is De Vries Trappen in staat om elke trap te leveren naar de wens van de klant. Dat doen we met de beste service. Jij bent bij De Vries Trappen aan het juiste adres voor een trap in alle regio’s van Nederland, dus ook in Limburg.