• Maatwerk trappen
  • Seriematige trappen
  • Next Step Traprenovatie
  • Inspiratie
  • Over ons
Home / Trappenfabriek Groningen

Trappenfabriek Groningen

Trappenfabriek nabij Groningen

Woon je in of nabij Groningen en ben je op zoek naar een nieuwe trap? Dan ben je bij de Vries Trappen aan het juiste adres. Met onze eigen trappenfabriek kunnen wij allerhande trappen maken. Vanuit onze Vestiging in Heerenveen kunnen wij binnen 30 minuten in de provincie Groningen zijn om jouw droomtrap te leveren en te monteren.

Ook nodigen wij je graag uit om onze showroom te bezoeken (op afspraak). Een bezoek aan onze showroom geeft een duidelijk beeld over de mogelijkheden en tevens adviseren onze trapspecialisten je graag.

Soorten trappen

Heb je al helemaal voor ogen, wat voor trap je zoekt of zit je nog in de oriëntatiefase? Wij denken graag met jou mee en kunnen met onze ruime ervaring gedegen adviezen geven. In onze showroom kunnen hebben wij allerhande trappen en leuningen staan, die je op afspraak in het echt kunt komen bekijken en belopen uiteraard.

Wil je thuis alvast even oriënteren? Op onze inspiratiepagina staat een kleine greep uit de trappen die door ons gemaakt zijn.

Bouwpakket trap bestellen

Ben je iemand die zelf graag de handen uit de mouwen steekt? Met onze webshop Trappenmaat kun je zelf jouw trappen samenstellen. Na bestelling krijg je thuis een volledig bouwpakket toegestuurd om zelf aan de slag te gaan. Op onze Trappenmaat website lees je alles over het inmeten tot het monteren.

Stel je eigen trap samen

Specialist in designtrappen

Wij zijn de specialisten in houten trappen en designtrappen voor Groningen. Met onze eigen trappenfabriek nabij Groningen produceren wij iedere trap zoals jij dat wenst.

Wij werken met een team van 100 trappenspecialisten aan kwalitatief hoogwaardige trappen die aan al jouw wensen zullen voldoen. Bovendien zijn we al meer dan 100 jaar de trappenspecialist van het noorden en daardoor zijn we in staat om iedere trap te leveren naar jouw wens.

Daarom De Vries Trappen

De Vries Trappen uit Heerenveen is jouw partner in trappenbouw. Met onze eigen trappenfabriek zijn we 30 jaar specialist in het ontwerpen en vervaardigen van kwalitatief hoogwaardige trappen volgens de KOMO-richtlijnen. Met 100 mensen is De Vries Trappen in staat om elke trap te leveren naar de wens van de klant.

Trappenfabriek FlevolandModerne Trappen
dichte trappenMaatwerk Trappen
dichte trappenDesign Trappen
Trappenfabriek FlevolandHouten Trappen

Trap kopen in Groningen

De Vries Trappen biedt tegen de scherpste prijzen trappen aan. Jij bent bij De Vries Trappen aan het juiste adres wanneer je een trap wilt kopen in de regio Groningen. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.

Traprenovatie in Groningen

Heb je al een trap en kan deze wel een opknapbeurt gebruiken? Ook dan helpen we je graag. In onze trappenfabriek maken we niet alleen trappen, we maken ook alles voor het renoveren van bestaande trappen. Kwaliteit blijft hoe dan ook gegarandeerd. Lees meer over traprenovatie.