• Maatwerk trappen
  • Seriematige trappen
  • Next Step Traprenovatie
  • Inspiratie
  • Over ons
Home / Trappenfabriek Groningen

Trappenfabriek Groningen

Trappenfabriek nabij Groningen

Woon je in of nabij Groningen en ben je op zoek naar een nieuwe trap? Dan ben je bij de Vries Trappen aan het juiste adres. Met onze eigen trappenfabriek kunnen wij allerhande trappen maken. Vanuit onze Vestiging in Heerenveen kunnen wij binnen 30 minuten in de provincie Groningen zijn om jouw droomtrap te leveren en te monteren.

Ook nodigen wij je graag uit om onze showroom te bezoeken (op afspraak). Een bezoek aan onze showroom geeft een duidelijk beeld over de mogelijkheden en tevens adviseren onze trapspecialisten je graag.

Traprenovatie in Groningen

Heb je al een trap en kan deze wel een opknapbeurt gebruiken? Ook dan helpen we je graag. In onze trappenfabriek maken we niet alleen trappen, we maken ook alles voor het renoveren van bestaande trappen. Kwaliteit blijft hoe dan ook gegarandeerd. Lees meer over traprenovatie.

FSC gecertificeerd

Welke stijl trap je ook kiest, bij ons haal je altijd een duurzaam product in huis. We gebruiken namelijk alleen FSC gecertificeerd hout. Want naast dat we van ons werk houden, houden we ook van de natuur. Bij FSC hout is het leefgebied van planten en dieren behouden gebleven.

Webshop Trappenmaat

Ben je iemand die zelf graag de handen uit de mouwen steekt? Met onze webshop Trappenmaat kun je zelf jouw trappen samenstellen. Na bestelling krijg je thuis een volledig bouwpakket toegestuurd om zelf aan de slag te gaan. Op onze Trappenmaat website lees je alles over het inmeten tot het monteren.

Meer weten over Trappenmaat

Daarom De Vries Trappen

De Vries Trappen uit Heerenveen is jouw partner in trappenbouw. Met onze eigen trappenfabriek zijn we 30 jaar specialist in het ontwerpen en vervaardigen van kwalitatief hoogwaardige trappen volgens de KOMO richtlijnen. Met 100 mensen is De Vries Trappen in staat om elke trap te leveren naar de wens van de klant.

Trappenfabriek FlevolandModerne Trappen
dichte trappenMaatwerk Trappen
dichte trappenDesign Trappen
Trappenfabriek FlevolandHouten Trappen

Vrijblijvend een offerte?

De Vries Trappen biedt tegen de scherpste prijzen trappen aan. Jij bent bij De Vries Trappen aan het juiste adres voor een trap in regio Groningen. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.