• Maatwerk trappen
  • Inspiratie
  • Seriematige trappen
Home / Trappenfabriek Drenthe

Trappenfabriek Drenthe

Eigen fabricage trappen nabij Zwolle

Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe trap voor uw woning in Drenthe, dan zijn er nogal wat mogelijkheden. Het kan natuurlijk goed zijn dat u heel helder voor ogen heeft hoe de trap er uit moet zien. Of u heeft wel een beeld, maar twijfelt nog wel tussen een aantal kleuren en stijlen. En dan zijn er nog altijd de factoren die ook belangrijk zijn, maar waar u in eerste instantie nog niet bij had stil gestaan.

Wij adviseren U graag

Keuzes maken is lastig. Als specialist in het ontwerpen en vervaardigen van trappen, willen u dan ook graag helpen en adviseren bij elke stap in het keuzeproces. In onze eigen trappenfabriek in het noorden, kunnen we namelijk elke trap maken. Op die manier sluiten ze naadloos aan bij de wensen en voorkeuren van de gebruiker.

U vindt ons in Heerenveen,  maar we leveren en monteren trappen door heel het land. Zo zijn we regelmatig te vinden in Drenthe. Via de snelweg zijn we dan ook zo bij u of u bij ons.

We maken elke soort trap in onze fabriek

Eigenlijk zijn de mogelijkheden eindeloos bij het ontwerpen van een nieuwe trap. Denk aan de ruime keuze in materialen en kleuren voor de treden, stootborden de eventuele trapleuning.

We maken al heel wat jaren trappen in alle soorten en maten. Dat is niet alleen onze passie, we zien ook dat onze klanten er heel blij mee zijn. En daar gaat het om. Een aantal van de projecten hebben we voor u in de spotlights gezet. Zo krijgt u alvast een goede indruk van de mogelijkheden en stijlen.

FSC gecertificeerd

Wij noemen onszelf vrienden van hout. Met hout maak je de meest adembenemende trappen. Maar we houden ook van het milieu. En dat betekent dat ons hout FSC gecertificeerd is. Zo wordt uw trap gebouwd met hout dat afkomstig is uit een verantwoord beheerd bos.

Onze webshop Trappenmaat

Bent u al bekend met onze eigen webshop, Trappenmaat? Hier kunt u zelf uw houten trap samenstellen in acht stappen. In onze configurator kunt u uw bouwpakket trap op maat bestellen. Afhankelijk van het type trap die u samenstelt, kan het bouwpakket uitgebreid worden bijvoorbeeld spillen, stootborden, muurleuningen, hekwerk, beschermingsmateriaal, montagemateriaal e.d.

Meer weten over Trappenmaat

Daarom De Vries Trappen

De Vries Trappen uit Heerenveen is uw partner in trappenbouw. Met onze eigen trappenfabriek zijn we 100 jaar specialist in het ontwerpen en vervaardigen van kwalitatief hoogwaardige trappen volgens de KOMO richtlijnen. Met 100 werknemers is De Vries Trappen in staat om elke trap te leveren naar de wens van de klant.