• Maatwerk trappen
  • Seriematige trappen
  • Next Step Traprenovatie
  • Inspiratie
  • Over ons
Home / Trappenfabriek Drenthe

Trappenfabriek Drenthe

Eigen fabricage trappen nabij Drenthe

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe trappen in Drenthe, dan zijn er nogal wat mogelijkheden. Het kan natuurlijk goed zijn dat je heel helder voor ogen hebt hoe de trap er uit moet zien. Of je hebt wel een beeld, maar twijfelt nog wel tussen een aantal kleuren en stijlen. En dan zijn er nog altijd de factoren die ook belangrijk zijn, maar waar jij in eerste instantie nog niet bij had stil gestaan.

Specialist in design trappen

Met onze eigen trappenfabriek nabij Drenthe produceren wij iedere trap zoals jij dat wenst. Wij werken met een team van 80 trappenspecialisten aan kwalitatief hoogwaardige trappen die aan al jouw wensen zullen voldoen.

Bovendien zijn we al meer dan 30 jaar de trappenspecialist van het noorden en daardoor zijn we in staat om iedere trap te leveren naar jouw wens!

dichte trappen
dichte trappen
Trappenfabriek Flevoland
design trappen
dichte trappen
Trappenfabriek Flevoland
dichte trappen

We maken elke soort trap in onze fabriek

Eigenlijk zijn de mogelijkheden eindeloos bij het ontwerpen van een nieuwe trap. Denk aan de ruime keuze in materialen en kleuren voor de treden, stootborden de eventuele trapleuning.

We maken al heel wat jaren trappen in alle soorten en maten. Dat is niet alleen onze passie, we zien ook dat onze klanten er heel blij mee zijn. En daar gaat het om. Een aantal van de projecten hebben we voor jou in de spotlights gezet. Zo krijg je alvast een goede indruk van de mogelijkheden en stijlen.

Onze webshop Trappenmaat

Ben je al bekend met onze eigen webshop, Trappenmaat? Hier kun je zelf jouw houten trap samenstellen in acht stappen. In onze configurator kunt je jouw bouwpakket trap op maat bestellen. Afhankelijk van het type trap die je samenstelt, kan het bouwpakket uitgebreid worden bijvoorbeeld spillen, stootborden, muurleuningen, hekwerk, beschermingsmateriaal, montagemateriaal en meer.

Stel je eigen trap samen

Daarom De Vries Trappen

De Vries Trappen uit Heerenveen is jouw partner in trappenbouw. Met onze eigen trappenfabriek zijn we 100 jaar specialist in het ontwerpen en vervaardigen van kwalitatief hoogwaardige trappen volgens de KOMO-richtlijnen. Met 100 werknemers is De Vries Trappen in staat om elke trap te leveren naar de wens van de klant.

Wij adviseren je graag

Keuzes maken is lastig. Als specialist in het ontwerpen en vervaardigen van trappen, willen jou dan ook graag helpen en adviseren bij elke stap in het keuzeproces. In onze eigen trappenfabriek in het noorden, kunnen we namelijk elke trap maken. Op die manier sluiten ze naadloos aan bij de wensen en voorkeuren van de gebruiker.

Je vindt ons in Heerenveen,  maar we leveren en monteren trappen door heel het land. Zo zijn we regelmatig te vinden in Drenthe. Via de snelweg zijn we dan ook zo bij jou of jij bij ons.