• Maatwerk trappen
  • Inspiratie
  • Seriematige trappen
Home / Trappenfabriek Noord-Brabant

Trappenfabriek Noord-Brabant

Onze eigen trappenfabriek

In de Friese plaats Heerenveen zit onze trappenfabriek van bijna 7000 m2 gevestigd. Hier maken wij de meest uiteenlopende soorten trappen. Doordat wij onze eigen productie hebben, kunnen wij snel schakelen en kan uw trap in een klein tijdsbestek gemaakt worden. Onze monteurs leveren en monteren de trappen landelijk en komen met zeer enige regelmaat in het gezellige Noord Brabant.

Bezoek onze fabriek voor alle mogelijkheden

Met ruim 100 jaar ervaring in het maken van trappen, durven wij te zeggend dat wij specialist zijn op het gebied van trappen. Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom om onze fabriek een bezoek te brengen. Daarbij geeft een bezoek een goede indruk van de mogelijkheden op het gebied van trappen. Bent u niet in de buurt, maar bent u toch benieuwd naar de mogelijkheden? Op onze website lichten wij een aantal trappen uit op onze inspiratiepagina en op onze projectenpagina kunt u een aantal bijzondere projecten vinden waaraan wij meegewerkt hebben.

 

Oneindig veel mogelijkheden

Met ruim 100 mensen is De Vries Trappen in staat om elke trap te leveren naar de wens van de klant. Dat doen we tegen de scherpste prijzen. U bent bij De Vries Trappen aan het juiste adres voor een trap in regio Noord Brabant.