• Maatwerk trappen
  • Seriematige trappen
  • Next Step Traprenovatie
  • Inspiratie
  • Over ons
Home / Trappenfabriek Noord-Brabant

Trappenfabriek Noord-Brabant

Onze eigen trappenfabriek

In de Friese plaats Heerenveen zit onze trappenfabriek van bijna 7000 m2 gevestigd. Hier maken wij de meest uiteenlopende soorten trappen. Doordat wij onze eigen productie hebben, kunnen wij snel schakelen en kunnen wij je voorzien van jouw droomtrap. Onze monteurs leveren en monteren de trappen landelijk en komen met zeer enige regelmaat in het gezellige Noord Brabant.

Oneindig veel mogelijkheden

Met ruim 100 mensen is De Vries Trappen in staat om elke trap te leveren naar de wens van de klant. Dat doen we tegen de scherpste prijzen. Je bent bij De Vries Trappen aan het juiste adres voor een trap in regio Noord Brabant.

Bezoek onze showroom

Met ruim 100 jaar ervaring in het maken van trappen, durven wij te zeggend dat wij specialist zijn op het gebied van trappen. Daarbij geeft een bezoek aan onze showroom een goede indruk van de mogelijkheden op het gebied van trappen. Wil je eerst online de verschillende mogelijkheden zien? Op onze website lichten wij een aantal trappen uit op onze inspiratiepagina, op onze projectenpagina kun je een aantal bijzondere projecten vinden waaraan wij meegewerkt hebben.

Aanbod trappen in Noord-Brabant

Er is veel mogelijk bij ons. Denk aan een s-trap, met of zonder trapleuning. Van industrieel, eenvoudig tot modern met een knipoog naar de jaren 30. Doordat we alles zelf maken, is bijna alles mogelijk! Door ons unieke productieproces kunnen wij onze trappen erg snel maken en dus leveren. Doe alvast wat inspiratie op.

Trappenmaat

Onze webshop Trappenmaat is geschikt voor jou als je interesse hebt in het zelf samenstellen en monteren van een houten trap. In acht stappen kun je al een trap op maat bestellen, deze wordt vervolgens als bouwpakket bij je bezorgd.

Meer info over Trappenmaat

Ga altijd voor goed advies

De beslissing voor een nieuwe trap maak je niet in één dag. Het is belangrijk om goed na te denken over jouw soort trap. Het is niet alleen belangrijk dat de trap goed in jouw interieur past, ook de veiligheid moet niet worden vergeten. Stel je vragen aan één van onze experts of vraag gelijk een vrijblijvende offerte aan. Zo weet je altijd waar je aan toe bent voor jouw nieuwe trap in Noord-Brabant.