• Maatwerk trappen
  • Inspiratie
  • Seriematige trappen
Home / Trappenfabriek Noord-Brabant

Trappenfabriek Noord-Brabant

Onze eigen trappenfabriek

In de Friese plaats Heerenveen zit onze trappenfabriek van bijna 7000 m2 gevestigd. Hier maken wij de meest uiteenlopende soorten trappen. Doordat wij onze eigen productie hebben, kunnen wij snel schakelen en kunnen wij u voorzien van uw droomtrap. Onze monteurs leveren en monteren de trappen landelijk en komen met zeer enige regelmaat in het gezellige Noord Brabant.

Oneindig veel mogelijkheden

Met ruim 100 mensen is De Vries Trappen in staat om elke trap te leveren naar de wens van de klant. Dat doen we tegen de scherpste prijzen. U bent bij De Vries Trappen aan het juiste adres voor een trap in regio Noord Brabant.

Bezoek onze show voor de verschillende mogelijkheden

Met ruim 100 jaar ervaring in het maken van trappen, durven wij te zeggend dat wij specialist zijn op het gebied van trappen. Daarbij geeft een bezoek aan onze showroom een goede indruk van de mogelijkheden op het gebied van trappen. Wilt u eerst online de verschillende mogelijkheden zien? Op onze website lichten wij een aantal trappen uit op onze inspiratiepagina, op onze projectenpagina kunt u een aantal bijzondere projecten vinden waaraan wij meegewerkt hebben.

 

Trappenmaat

Onze webshop Trappenmaat is geschikt voor u als u interesse heeft in het zelf samenstellen en monteren van een houten trap. In acht stappen kunt u al een trap op maat bestellen, deze wordt vervolgens als bouwpakket bij u bezorgd.

Meer info over Trappenmaat

Ga altijd voor goed advies

De beslissing voor een nieuwe trap maakt u niet in één dag. Het is belangrijk om goed na te denken over uw soort trap. Het is niet alleen belangrijk dat de trap goed in uw interieur past, ook de veiligheid moet niet worden vergeten. Stel uw vragen aan één van onze experts of vraag gelijk een vrijblijvende offerte aan. Zo weet u altijd waar u aan toe bent voor uw nieuwe trap in Noord-Brabant.