• Maatwerk trappen
  • Inspiratie
  • Seriematige trappen
Home / Trappenfabriek Friesland

Trappenfabriek Friesland

De trappenspecialist in Friesland

Dan zoekt u De Vries Trappen. Met een eigen en unieke trappenfabriek in Heerenveen, Friesland, presenteren wij u trappen met scherpe prijzen.

Dat wij specialist zijn op het gebied van trappen willen we u graag duidelijk maken. Een bezoek aan onze eigen trappenfabriek geeft een goede indruk van de mogelijkheden.

Vrijblijvend een offerte?

De Vries Trappen biedt tegen de scherpste prijzen trappen aan. U bent bij De Vries Trappen aan het juiste adres voor een trap in regio Friesland. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.

FSC gecertificeerd

Met de productie van de (houten) trappen houden we natuurlijk ook rekening met het milieu. Dat doen we al sinds jaar en dag. Daarom mogen we ons met trots FSC gecertificeerd noemen. Uw voordeel? Een product waarbij de natuur behouden is gebleven.

Daarom De Vries Trappen

De Vries Trappen uit Heerenveen is uw partner in trappenbouw in Friesland. Met onze eigen trappenfabriek zijn we 100 jaar specialist in het ontwerpen en vervaardigen van kwalitatief hoogwaardige trappen volgens de KOMO richtlijnen. Met 100 mensen is De Vries Trappen in staat om elke trap te leveren naar de wens van de klant.