• Maatwerk trappen
  • Seriematige trappen
  • Next Step Traprenovatie
  • Inspiratie
  • Over ons
Home / Trappenfabriek Friesland

Trappenfabriek Friesland

De trappenspecialist in Friesland

Dan zoek je De Vries Trappen. Met een eigen en unieke trappenfabriek in Heerenveen, Friesland, presenteren wij jou trappen met scherpe prijzen. Van steektrap tot halfslag trap, bij ons is alles mogelijk.

Dat wij specialist zijn op het gebied van trappen willen we je graag duidelijk maken. Kom op afspraak langs in onze showroom en ontdek alle verschillende mogelijkheden als het gaat om trappen.

Elke gewenste trap

Je kunt bij ons kiezen uit een wel heel ruim aanbod aan trappen. Het mooie is dat je daar zelf een combinatie van kan maken. Bijvoorbeeld de stootborden van trap A en de leuning van trap B, maar dan wel een andere kleur. Dat maakt dat jouw trap een heel gepersonaliseerd karakter krijgt.

Bovendien leveren we elke trap met alleen de beste kwaliteit en de beste prijs-kwaliteitsverhouding. En met ons KOMO-Keurmerk weet jij zeker dat je de kwaliteit krijgt die wij jou beloven.

FSC®-gecertificeerd

Met de productie van de (houten) trappen houden we natuurlijk ook rekening met het milieu. Dat doen we al sinds jaar en dag. Daarom mogen we ons met trots FSC®-gecertificeerd noemen. Jouw voordeel? Een product waarbij de natuur behouden is gebleven.

Daarom trappenfabriek De Vries Trappen

De Vries Trappen uit Heerenveen is jouw partner in trappenbouw in Friesland. Met onze eigen trappenfabriek zijn we 100 jaar specialist in het ontwerpen en vervaardigen van kwalitatief hoogwaardige trappen volgens de KOMO-richtlijnen. Met 100 mensen is De Vries Trappen in staat om elke trap te leveren naar de wens van de klant.

Inmeetservice

Zoals je ziet is er veel mogelijk bij ons. Maar het moet natuurlijk ook fysiek in jouw woning passen. Gelukkig hoef je niet zelf met een rolmaat aan de slag. We komen bij je langs en meten zelf alles voor jou op. Ter plekke kunnen we je dan ook meteen al vertellen wat de mogelijkheden zijn of van tips voorzien. Bekijk meer over onze inmeetservice.

Onze webshop Trappenmaat

Steek je zelf graag de handen uit de mouwen? Dan is onze webshop Trappenmaat misschien iets voor jou. Stel in acht stappen jouw houten trap samen om deze vervolgens als bouwpakket te ontvangen.

Meer over Trappenmaat

Vrijblijvend een offerte?

De Vries Trappen biedt tegen de scherpste prijzen trappen aan. Jij bent bij De Vries Trappen aan het juiste adres voor een trap in regio Friesland. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.