• Maatwerk trappen
  • Inspiratie
  • Seriematige trappen
Home / Trappenfabriek Friesland

Trappenfabriek Friesland

De trappenspecialist in Friesland

Dan zoekt u De Vries Trappen. Met een eigen en unieke trappenfabriek in Heerenveen, Friesland, presenteren wij u trappen met scherpe prijzen. Van steektrap tot halfslag trap, bij ons is alles mogelijk.

Dat wij specialist zijn op het gebied van trappen willen we u graag duidelijk maken. Kom op afspraak langs in onze showroom en ontdek alle verschillende mogelijkheden als het gaat om trappen.

FSC gecertificeerd

Met de productie van de (houten) trappen houden we natuurlijk ook rekening met het milieu. Dat doen we al sinds jaar en dag. Daarom mogen we ons met trots FSC gecertificeerd noemen. Uw voordeel? Een product waarbij de natuur behouden is gebleven.

Daarom De Vries Trappen

De Vries Trappen uit Heerenveen is uw partner in trappenbouw in Friesland. Met onze eigen trappenfabriek zijn we 100 jaar specialist in het ontwerpen en vervaardigen van kwalitatief hoogwaardige trappen volgens de KOMO richtlijnen. Met 100 mensen is De Vries Trappen in staat om elke trap te leveren naar de wens van de klant.

Onze webshop Trappenmaat

Steekt u zelf graag de handen uit de mouwen? Dan is onze webshop Trappenmaat misschien iets voor u. Stel in acht stappen uw houten trap samen om deze vervolgens als bouwpakket te ontvangen.

Meer over Trappenmaat

Vrijblijvend een offerte?

De Vries Trappen biedt tegen de scherpste prijzen trappen aan. U bent bij De Vries Trappen aan het juiste adres voor een trap in regio Friesland. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.