• Maatwerk trappen
  • Seriematige trappen
  • Next Step Traprenovatie
  • Inspiratie
  • Over ons
Home / Trappenfabriek Flevoland

Trappenfabriek Flevoland

Unieke trappenfabriek regio Flevoland

Wekelijks plaatsen onze monteurs trappen in de provincie Flevoland. Vanuit onze trappenfabriek in Heerenveen zijn wij binnen een half uur in de provincie Flevoland. Met ruim 100 jaar ervaring in het ontwerpen, maken en plaatsen van trappen, durven wij met zekerheid te zeggen dat wij de trappenspecialist in Flevoland zijn. In onze fabriek kunnen wij de meest uiteenlopende trappen maken en daarbij hoort ook zeker jouw droomtrap.

Ruim aanbod trappen in Flevoland

De Vries Trappen heeft een bijzonder groot aanbod van trappen voor jou in Flevoland. En onderling is er ook nog eens veel te combineren. Je zult echter geen keuzestress hoeven te ondervinden. Ons aanbod kun je ook zien om inspiratie op te doen. Dan helpen wij jou verder met keuzes maken.

Trappenfabriek Flevoland
design trappen
dichte trappen
Trappenfabriek Flevoland
dichte trappen
dichte trappen

Design trappen voor Flevoland

Wat voor soort trap je ook wenst, De Vries Trappen is de trappenspecialist voor trappen in Flevoland. Elk design is exclusief ongeacht de prijsklasse. Bij De Vries Trappen hanteren we de strengste kwaliteitseisen en daarom kun je ervan uitgaan dat jouw trap van topkwaliteit is.

Bekijk jouw mogelijkheden in onze showroom

Om met jouw eigen ogen de mogelijkheden te bekijken, nodigen wij je graag uit in onze showroom (op afspraak). Hier kun je met jouw eigen ogen zien, hoe onze vakmensen elke trap weer op maat maken. In onze aangrenzende showroom kun je de eindresultaten bekijken en natuurlijk belopen. Een bezoek aan onze eigen showroom geeft een goede indruk van de mogelijkheden.

FSC®-gecertificeerd

Met de productie van de (houten) trappen houden we natuurlijk rekening met het milieu. Dat doen we al sinds jaar en dag. Daarom mogen we ons met trots FSC®-gecertificeerd noemen. Zo wordt jouw trap gebouwd met hout dat afkomstig is uit een verantwoord beheerd bos.

Handen uit de mouwen met Trappenmaat

Lijkt het zelf monteren van een trap je wel wat? Onze webshop Trappenmaat zou dan wel eens geschikt voor jou kunnen zijn. In onze configurator kun je stap voor stap een eigen houten trap op maat samenstellen. Vervolgens ontvang je een bouwpakket voor jouw nieuwe trap.

Ga naar onze webshop

Over De Vries Trappen

De Vries Trappen uit Heerenveen is jouw partner in trappenbouw. Met onze eigen trappenfabriek zijn we 100 jaar specialist in het ontwerpen en vervaardigen van kwalitatief hoogwaardige trappen volgens de KOMO-richtlijnen. Met 100 mensen is De Vries Trappen in staat om elke trap te leveren naar de wens van de klant.