• Maatwerk trappen
  • Inspiratie
  • Seriematige trappen
Home / Trappenfabriek Flevoland

Trappen Fabriek Flevoland

Unieke trappenfabriek regio Flevoland

Wekelijks plaatsen onze monteurs trappen in de provincie Flevoland. Vanuit onze trappenfabriek in Heerenveen zijn wij binnen een half uur in de provincie Flevoland. Met ruim 100 jaar ervaring in het ontwerpen, maken en plaatsen van trappen, durven wij met zekerheid te zeggen dat wij de trappenspecialist van Nederland zijn. In onze fabriek kunnen wij de meest uiteenlopende trappen maken en daarbij hoort zeker uw droomtrap.

 

Bekijk uw mogelijkheden in onze fabriek

Om met uw eigen ogen de mogelijkheden te bekijken, nodigen wij u graag uit in onze trappenfabriek. Hier kunt u met uw eigen ogen zien, hoe onze vakmensen elke trap weer op maat maken. In onze aangrenzende showroom kunt u de eindresultaten bekijken en natuurlijk belopen. Een bezoek aan onze eigen trappenfabriek geeft een goede indruk van de mogelijkheden.

FSC gecertificeerd

Met de productie van de (houten) trappen houden we natuurlijk rekening met het milieu. Dat doen we al sinds jaar en dag. Daarom mogen we ons met trots FSC gecertificeerd noemen. Zo wordt uw trap gebouwd met hout dat afkomstig is uit een verantwoord beheerd bos.

Over De Vries Trappen

De Vries Trappen uit Heerenveen is uw partner in trappenbouw. Met onze eigen trappenfabriek zijn we 100 jaar specialist in het ontwerpen en vervaardigen van kwalitatief hoogwaardige trappen volgens de KOMO richtlijnen. Met 100 mensen is De Vries Trappen in staat om elke trap te leveren naar de wens van de klant.