• Maatwerk trappen
  • Inspiratie
  • Seriematige trappen
Home / Trappenfabriek Flevoland

Trappenfabriek Flevoland

Unieke trappenfabriek regio Flevoland

Wekelijks plaatsen onze monteurs trappen in de provincie Flevoland. Vanuit onze trappenfabriek in Heerenveen zijn wij binnen een half uur in de provincie Flevoland. Met ruim 100 jaar ervaring in het ontwerpen, maken en plaatsen van trappen, durven wij met zekerheid te zeggen dat wij de trappenspecialist van Nederland zijn. In onze fabriek kunnen wij de meest uiteenlopende trappen maken en daarbij hoort ook zeker uw droomtrap.

 

Bekijk uw mogelijkheden in onze showroom

Om met uw eigen ogen de mogelijkheden te bekijken, nodigen wij u graag uit in onze showroom (op afspraak). Hier kunt u met uw eigen ogen zien, hoe onze vakmensen elke trap weer op maat maken. In onze aangrenzende showroom kunt u de eindresultaten bekijken en natuurlijk belopen. Een bezoek aan onze eigen showroom geeft een goede indruk van de mogelijkheden.

FSC gecertificeerd

Met de productie van de (houten) trappen houden we natuurlijk rekening met het milieu. Dat doen we al sinds jaar en dag. Daarom mogen we ons met trots FSC gecertificeerd noemen. Zo wordt uw trap gebouwd met hout dat afkomstig is uit een verantwoord beheerd bos.

Handen uit de mouwen met Trappenmaat

Lijkt het zelf monteren van een trap u wel wat? Onze webshop Trappenmaat zou dan wel eens geschikt voor u kunnen zijn. In onze configurator kunt u stap voor stap een eigen houten trap op maat samenstellen. Vervolgens ontvangt u een bouwpakket voor uw nieuwe trap.

Ga naar onze webshop

Over De Vries Trappen

De Vries Trappen uit Heerenveen is uw partner in trappenbouw. Met onze eigen trappenfabriek zijn we 100 jaar specialist in het ontwerpen en vervaardigen van kwalitatief hoogwaardige trappen volgens de KOMO richtlijnen. Met 100 mensen is De Vries Trappen in staat om elke trap te leveren naar de wens van de klant.