• Maatwerk trappen
  • Seriematige trappen
  • Next Step Traprenovatie
  • Inspiratie
  • Over ons
Home / Trappenfabriek Noord-Holland

Trappenfabriek Noord-Holland

Fabricage trappen voor Noord Holland

Net een nieuwe woning in Noord Holland en op zoek naar een trap? Dan ben je waarschijnlijk al vele soorten en maten tegen gekomen. Misschien heb je ook al wel een beeld van hoe die trap eruit moet komen te zien, of zit je nog te twijfelen tussen een paar stijlen. En dan zijn er altijd nog factoren waar je in eerste instantie nog niet aan had gedacht.

Als trappenspecialist uit het noorden denken wij graag met je mee en helpen we jou bij elke stap in het keuzeproces. In onze eigen trappenfabriek kunnen we namelijk elke trap maken. Op die manier sluiten ze naadloos aan bij de wensen en voorkeuren van de gebruiker. Je vindt ons in Friesland, maar we maken en leveren trappen voor iedereen. Ook voor jou in Noord Holland.

dichte trappen
dichte trappen
Trappenfabriek Flevoland

We maken elke soort trap in onze fabriek

Eigenlijk zijn de mogelijkheden eindeloos, bij het ontwerpen van een nieuwe trap. Denk aan de ruime keuze in materialen en kleuren voor de treden, stootborden de eventuele trapleuning.

We maken al heel wat jaren trappen in alle soorten en maten. Dat is niet alleen onze passie, we zien ook dat onze klanten er heel blij mee zijn. En daar gaat het om. Een aantal van de projecten zetten we graag even voor jou in de spotlight. Zo krijg je alvast een goede indruk van de mogelijkheden en stijlen.

FSC®-gecertificeerd

Wij noemen onszelf vrienden van hout. Met hout maak je de meest adembenemende trappen. Maar we houden ook van het milieu. En dat betekent dat ons hout FSC®-gecertificeerd is. Zo wordt jouw trap gebouwd met hout dat afkomstig is uit een verantwoord beheerd bos.

Aan de slag met Trappenmaat

Ben je iemand die zelf graag de touwtjes in handen heeft? Misschien is onze webshop Trappenmaat dan iets voor jou. In maar acht stappen kun je al een houten trap zelf samenstellen en bestellen. Vervolgens krijg je de trap als bouwpakket naar je toegestuurd en kun je zelf aan de slag met de montage.

Meer weten over Trappenmaat

Inmeetservice

We maken jouw trap dus volledig op maat aan de hand van jouw wensen. Maar ook moet een trap natuurlijk fysiek in jouw Limburgse woning passen. Zelf de trap opmeten hoeft niet. Dat doen wij voor je. Handig, want zo weten we ook meteen te vertellen wat wel of niet mogelijk is. Lees meer over onze inmeetservice.

Liever renoveren?

Is jouw huidige trap toe aan vernieuwing? Of zijn bepaalde elementen versleten? Dan is renovatie een mooi alternatief voor een compleet nieuw trap. Bovendien ook nog goedkoper. De kwaliteit blijft altijd hetzelfde en dit garanderen wij door ons KOMO-keurmerk.

Daarom De Vries Trappen

De Vries Trappen uit Heerenveen is jouw partner in trappenbouw. Met onze eigen trappenfabriek zijn we 100 jaar specialist in het ontwerpen en vervaardigen van kwalitatief hoogwaardige trappen volgens de KOMO-richtlijnen.

Met 100 mensen is De Vries Trappen in staat om elke trap te leveren naar de wens van de klant.