• Maatwerk trappen
  • Inspiratie
  • Seriematige trappen
Home / Trappenfabriek Noord-Holland

Eigen fabricage trappen

Fabricage trappen voor Noord Holland

Net een nieuwe woning in Noord Holland en op zoek naar een trap? Dan bent u waarschijnlijk al vele soorten en maten tegen gekomen. Misschien heeft u ook al wel een beeld van hoe die trap eruit moet komen te zien, of zit u nog te twijfelen tussen een paar stijlen. En dan zijn er altijd nog factoren waar u in eerste instantie nog niet aan had gedacht.

Als trappenspecialist uit het noorden denken wij graag met u mee en helpen we u bij elke stap in het keuzeproces. In onze eigen trappenfabriek kunnen we namelijk elke trap maken. Op die manier sluiten ze naadloos aan bij de wensen en voorkeuren van de gebruiker. U vindt ons in Friesland, maar we maken en leveren trappen voor iedereen. Ook voor u in Noord Holland.

We maken elke soort trap in onze fabriek

Eigenlijk zijn de mogelijkheden eindeloos, bij het ontwerpen van een nieuwe trap. Denk aan de ruime keuze in materialen en kleuren voor de treden, stootborden de eventuele trapleuning.

We maken al heel wat jaren trappen in alle soorten en maten. Dat is niet alleen onze passie, we zien ook dat onze klanten er heel blij mee zijn. En daar gaat het om. Een aantal van de projecten zetten we graag even voor u in de spotlight. Zo krijgt u alvast een goede indruk van de mogelijkheden en stijlen.

FSC gecertificeerd

Wij noemen onszelf vrienden van hout. Met hout maak je de meest adembenemende trappen. Maar we houden ook van het milieu. En dat betekent dat ons hout FSC gecertificeerd is. Zo wordt uw trap gebouwd met hout dat afkomstig is uit een verantwoord beheerd bos.

Aan de slag met Trappenmaat

Bent u iemand die zelf graag de touwtjes in handen heeft? Misschien is onze webshop Trappenmaat dan iets voor u. In maar acht stappen kunt al een houten trap zelf samenstellen en bestellen. Vervolgens krijgt u de trap als bouwpakket naar u toegestuurd en kunt u zelf aan de slag met de montage.

Meer weten over Trappenmaat

Daarom De Vries Trappen

De Vries Trappen uit Heerenveen is uw partner in trappenbouw. Met onze eigen trappenfabriek zijn we 100 jaar specialist in het ontwerpen en vervaardigen van kwalitatief hoogwaardige trappen volgens de KOMO richtlijnen.

Met 100 mensen is De Vries Trappen in staat om elke trap te leveren naar de wens van de klant.