• Maatwerk trappen
  • Inspiratie
  • Seriematige trappen
Home / Trappenfabriek Noord-Holland

Eigen fabricage trappen

Trappenfabriek regio Noord-Holland

Een trappen specialist in de regio Noord-Holland? Dan zoekt u De Vries Trappen. Met een eigen en unieke trappenfabriek bent u altijd welkom. De Vries Trappen richt zich op Noord-Holland en omstreken en biedt zeer scherpe prijzen voor elk soort trap.

Dat wij specialist zijn op het gebied van trappen willen we u graag duidelijk maken. Een bezoek aan onze eigen trappenfabriek geeft een goede indruk van de mogelijkheden.

Vrijblijvend een offerte?

De Vries Trappen biedt tegen de scherpste prijzen trappen aan. U bent bij De Vries Trappen aan het juiste adres voor een trap in regio Noord-Holland. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

FSC gecertificeerd

Met de productie van de (houten) trappen houden we natuurlijk ook rekening met het milieu. Dat doen we al sinds jaar en dag. Daarom mogen we ons met trots FSC gecertificeerd noemen. Uw voordeel? Een product waarbij de natuur behouden is gebleven.

Daarom De Vries Trappen

De Vries Trappen uit Heerenveen is uw partner in trappenbouw. Met onze eigen trappenfabriek zijn we 30 jaar specialist in het ontwerpen en vervaardigen van kwalitatief hoogwaardige trappen volgens de KOMO richtlijnen. Met 80 mensen is De Vries Trappen in staat om elke trap te leveren naar de wens van de klant.