• Maatwerk trappen
  • Inspiratie
  • Seriematige trappen
Home / Trappenfabriek Zuid-Holland

Trappenfabriek Zuid Holland

Trappenfabriek regio Zuid-Holland

U zoekt een trap in de regio Zuid Holland? Zoek niet verder, De Vries Trappen levert en monteert uw droomtrap graag in Zuid Holland. Vanuit onze fabriek in het Friese Heerenveen maken en leveren wij onze trappen van het noordelijkste puntje van Groningen tot het zuidelijkste puntje van Limburg. Doordat wij de trappen van A tot Z in onze eigen fabriek produceren, kunnen wij uw trap snel en scherp aanbieden.

Dat wij specialist zijn op het gebied van trappen willen we u graag duidelijk maken. Een bezoek aan onze eigen trappenfabriek geeft een goede indruk van de mogelijkheden.

Vrijblijvend een offerte?

De Vries Trappen biedt tegen de scherpste prijzen trappen aan. U bent bij De Vries Trappen aan het juiste adres voor een trap in regio Zuid-Holland. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

FSC gecertificeerd

Wij noemen onszelf vrienden van hout. Met hout maak je de meest adembenemende trappen. Maar we houden ook van het milieu. En dat betekent dat ons hout FSC gecertificeerd is. Zo wordt uw trap gebouwd met hout dat afkomstig is uit een verantwoord beheerd bos.

Over De Vries Trappen

De Vries Trappen uit Heerenveen is uw partner in trappenbouw. Met onze eigen trappenfabriek zijn we 100 jaar specialist in het ontwerpen en vervaardigen van kwalitatief hoogwaardige trappen volgens de KOMO richtlijnen. Met 100 medewerkers is De Vries Trappen in staat om elke trap te leveren naar de wens van de klant.