• Maatwerk trappen
  • Seriematige trappen
  • Next Step Traprenovatie
  • Inspiratie
  • Over ons
Home / Trappenfabriek Zuid-Holland

Trappenfabriek Zuid Holland

Trappenfabriek regio Zuid-Holland

Je zoekt een trap in de regio Zuid Holland? Zoek niet verder, De Vries Trappen levert en monteert jouw droomtrap graag in Zuid Holland. Vanuit onze trappenfabriek in het Friese Heerenveen maken en leveren wij onze trappen van het noordelijkste puntje van Groningen tot het zuidelijkste puntje van Limburg. Doordat wij de trappen van A tot Z in onze eigen fabriek produceren, kunnen wij jouw trap snel en scherp aanbieden.

Dat wij specialist zijn op het gebied van trappen willen we je graag duidelijk maken. Een bezoek aan onze eigen showroom geeft een goede indruk van de mogelijkheden.

FSC gecertificeerd

Wij noemen onszelf vrienden van hout. Met hout maak je de meest adembenemende trappen. Maar we houden ook van het milieu. En dat betekent dat ons hout FSC gecertificeerd is. Zo wordt jouw trap gebouwd met hout dat afkomstig is uit een verantwoord beheerd bos.

Al eens gehoord van Trappenmaat?

Ben je graag zelf bezig en vind je het niet erg met jouw handen te werken? Onze webshop Trappenmaat is dan misschien iets voor jou. Hier bestel jij eenvoudig in acht stappen een eigen trap op maat. Kom je er tussentijds niet uit? Geen probleem, wij helpen je graag verder door het aanbieden van verschillende handleidingen op de site.

Meer info over Trappenmaat

Over De Vries Trappen

De Vries Trappen uit Heerenveen is jouw partner in trappenbouw. Met onze eigen trappenfabriek zijn we  al meer dan 100 jaar specialist in het ontwerpen en vervaardigen van kwalitatief hoogwaardige trappen volgens de KOMO richtlijnen. Met meer dan 100 medewerkers is De Vries Trappen in staat om een geschikte trap te leveren naar de wens van de klant.

Vrijblijvend een offerte?

De Vries Trappen biedt jou een trap aan die goed zal passen bij jouw interieurwensen. Je bent bij De Vries Trappen aan het juiste adres voor een trap in regio Zuid-Holland. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.