• Maatwerk trappen
  • Seriematige trappen
  • Next Step Traprenovatie
  • Inspiratie
  • Over ons
Home / Trappenfabriek Zuid-Holland

Trappenfabriek Zuid-Holland

Trappenfabriek regio Zuid-Holland

Je zoekt een trap in de regio Zuid-Holland? Zoek niet verder, De Vries Trappen levert en monteert jouw droomtrap graag in Zuid-Holland. Vanuit onze trappenfabriek in het Friese Heerenveen maken en leveren wij onze trappen van het noordelijkste puntje van Groningen tot het zuidelijkste puntje van Limburg. Doordat wij de trappen van A tot Z in onze eigen fabriek produceren, kunnen wij jouw trap snel en scherp aanbieden.

Dat wij specialist zijn op het gebied van trappen willen we je graag duidelijk maken. Een bezoek aan onze eigen showroom geeft een goede indruk van de mogelijkheden.

FSC®-gecertificeerd

Wij noemen onszelf vrienden van hout. Met hout maak je de meest adembenemende trappen. Maar we houden ook van het milieu. En dat betekent dat ons hout FSC®-gecertificeerd is. Zo wordt jouw trap gebouwd met hout dat afkomstig is uit een verantwoord beheerd bos.

Al eens gehoord van Trappenmaat?

Ben je graag zelf bezig en vind je het niet erg met jouw handen te werken? Onze webshop Trappenmaat is dan misschien iets voor jou. Hier bestel jij eenvoudig in acht stappen een eigen trap op maat. Kom je er tussentijds niet uit? Geen probleem, wij helpen je graag verder door het aanbieden van verschillende handleidingen op de site.

Meer info over Trappenmaat

Goed advies is het halve werk

Over het algemeen kopen mensen niet dagelijks een trap. Trappen zijn daarentegen wel een belangrijk onderdeel in een woning. Een trap moet om veiligheidsredenen van goede kwaliteit zijn, maar het oog wil natuurlijk ook wat. Wij combineren hoge kwaliteit graag met een mooi design.

Je wil graag de juiste trap kiezen voor jouw woning. Laat je daarom eens uitgebreid adviseren door onze vakmensen. Zij weten je alles te vertellen waar jij rekening mee moet houden bij het kopen van een trap. Bijvoorbeeld welk materiaal je het beste kunt kiezen voor de traptreden. Welke opties je kunt overwegen voor extra veiligheid. Maar ook zaken waar jij in eerste instantie misschien nog niet eens aan hebt gedacht. Bel ons dus gerust eens voor jouw vragen en het inwinnen van advies.

Over De Vries Trappen

De Vries Trappen uit Heerenveen is jouw partner in trappenbouw. Met onze eigen trappenfabriek zijn we  al meer dan 100 jaar specialist in het ontwerpen en vervaardigen van kwalitatief hoogwaardige trappen volgens de KOMO-richtlijnen. Met meer dan 100 medewerkers is De Vries Trappen in staat om een geschikte trap te leveren naar de wens van de klant.

Vraag een offerte aan

De Vries Trappen biedt jou een trap aan die goed zal passen bij jouw interieurwensen. Je bent bij De Vries Trappen aan het juiste adres voor een trap in regio Zuid-Holland. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.