• Maatwerk trappen
  • Inspiratie
  • Seriematige trappen
Home / Trappenfabriek Gelderland

Trappenfabriek Gelderland

Eigen unieke trappenfabriek

Een trappenspecialist in de regio Gelderland? Dan zoekt u De Vries Trappen. Met een eigen en unieke trappenfabriek bent u altijd welkom. De Vries Trappen richt zich op Gelderland en omstreken en biedt zeer scherpe prijzen voor elk soort trap.

Dat wij specialist zijn op het gebied van trappen willen we u graag duidelijk maken. Een bezoek aan onze eigen trappenfabriek geeft een goede indruk van de mogelijkheden.

Fabricage diverse soorten trappen

Bij De Vries Trappen kunnen we u elke gewenste trap voor u maken in onze eigen fabriek. Van modern tot klassiek en van eenvoudig tot industrieel. De Vries Trappen biedt u tegen de scherpste prijzen trappen aan. U bent bij De Vries Trappen aan het juiste adres voor een trap in regio Gelderland.

FSC gecertificeerd

Met de productie van trappen houden we rekening met het milieu. Dat doen we al sinds jaar en dag. Trots mogen we ons dan ook FSC gecertificeerd noemen. Uw voordeel: een product in huis waarbij de natuur behouden is gebleven.

Over De Vries Trappen?

De Vries Trappen uit Heerenveen is uw partner in trappenbouw. Met onze eigen trappenfabriek zijn we 30 jaar specialist in het ontwerpen en vervaardigen van kwalitatief hoogwaardige trappen volgens de KOMO richtlijnen. Met 80 mensen is De Vries Trappen in staat om elke trap te leveren naar de wens van de klant.