• Maatwerk trappen
  • Seriematige trappen
  • Next Step Traprenovatie
  • Inspiratie
  • Over ons
Home / Trappenfabriek Gelderland

Trappenfabriek Gelderland

Eigen trappenfabriek

De Vries Trappen is gevestigd in het Friese Heerenveen. Hier maken wij met behulp van het modernste machinepark al onze trappen. Doordat wij het volledige productieproces in eigen hand hebben, kunnen wij in een zeer kort tijdsbestek jouw droomtrap maken. Vanuit onze trappenfabriek in Heerenveen distribueren wij onze trappen door heel Nederland en plaatsen onze monteurs regelmatig trappen in het mooie Gelderland.

Wij nodigen je graag uit bij De Vries Trappen, kom langs in onze showroom om de trappen in het echt te bekijken. Maak online een afspraak om eens langs te komen.

 

dichte trappen
dichte trappen
Trappenfabriek Flevoland
dichte trappen
design trappen
Trappenfabriek Flevoland

Fabricage diverse soorten trappen

Bij De Vries Trappen kunnen we elke gewenste trap voor je maken in onze eigen fabriek. Van modern tot klassiek en van eenvoudig tot industrieel. Ook als je nog geen idee hebt wat voor soort trap je wil, bij De Vries Trappen ben je aan het juiste adres voor een trap in regio Gelderland.

Zelf bezig?

Steek zelf de handen uit de mouwen met onze webshop Trappenmaat.

Meer weten over Trappenmaat
FSC®-gecertificeerd

Wij noemen onszelf vrienden van hout. Met hout maak je de meest adembenemende trappen. Maar we houden ook van het milieu. En dat betekent dat ons hout FSC®-gecertificeerd is. Zo wordt jouw trap gebouwd met hout dat afkomstig is uit een verantwoord beheerd bos.

Tip: laat je goed adviseren

Een trap kopen, dat doe je niet elke dag. Toch is een trap wel een heel prominent onderdeel van jouw woning, waarbij kwaliteit in verband met veiligheid ook zeer belangrijk is. Daarom wil je natuurlijk zeker zijn dat jouw keuze voor de trap de juiste is.

Laat je daarom eens uitgebreid adviseren door onze vakmensen. Zij weten je alles te vertellen waar je rekening mee moet houden bij het kopen van een trap. Bijvoorbeeld welk materiaal het beste is voor traptreden of welke opties je kunt overwegen voor extra veiligheid. Maar ook zaken waar je in de eerste instantie misschien nog niet eens aan hebt gedacht. Bel ons dus gerust eens voor jouw vragen en het inwinnen van advies.

Liever renoveren?

Ben je uitgekeken op jouw huidige trap? Dan hoef je natuurlijk helemaal niet een compleet nieuwe trap te kopen. Met slechts enkele aanpassingen kunnen wij jouw trap ook gewoon helemaal renoveren. Met onze Next-Step overzettreden maken wij jouw trap weer als nieuw, en vaak al binnen één dag. Lees dan meer over traprenovaties.

Over De Vries Trappen?

De Vries Trappen uit Heerenveen is jouw partner voor een nieuwe trap. Met onze eigen trappenfabriek zijn we 100 jaar specialist in het ontwerpen en vervaardigen van kwalitatief hoogwaardige trappen volgens de KOMO-richtlijnen. Met meer dan 100 werknemers is De Vries Trappen de trappenspecialist voor jou.