• Maatwerk trappen
  • Inspiratie
  • Seriematige trappen
Home / Trappenfabriek Gelderland

Trappenfabriek Gelderland

Eigen trappenfabriek

De Vries Trappen is gevestigd in het Friese Heerenveen. Hier maken wij met behulp van het modernste machinepark al onze trappen. Doordat wij het volledige productieproces in eigen hand hebben, kunnen wij in een zeer kort tijdsbestek uw droomtrap maken. Vanuit Heerenveen distribueren wij onze trappen door heel Nederland en plaatsen onze monteurs regelmatig trappen in het mooie Gelderland.

Wij nodigen u graag uit bij De Vries Trappen, kom langs in onze showroom om de trappen in het echt te bekijken. Maak online een afspraak om eens langs te komen.

 

Fabricage diverse soorten trappen

Bij De Vries Trappen kunnen we u elke gewenste trap voor u maken in onze eigen fabriek. Van modern tot klassiek en van eenvoudig tot industrieel. Ook als u nog geen idee heeft wat voor soort trap u wil, bij De Vries Trappen bent u aan het juiste adres voor een trap in regio Gelderland.

Zelf bezig?

Steek zelf de handen uit de mouwen met onze webshop Trappenmaat. In onze configurator kunt u in 8 stappen uw trap op maat samenstellen om deze vervolgens zelf ook te gaan monteren.

Meer weten over Trappenmaat
FSC gecertificeerd

Wij noemen onszelf vrienden van hout. Met hout maak je de meest adembenemende trappen. Maar we houden ook van het milieu. En dat betekent dat ons hout FSC gecertificeerd is. Zo wordt uw trap gebouwd met hout dat afkomstig is uit een verantwoord beheerd bos.

Over De Vries Trappen?

De Vries Trappen uit Heerenveen is uw partner voor een nieuwe trap. Met onze eigen trappenfabriek zijn we 100 jaar specialist in het ontwerpen en vervaardigen van kwalitatief hoogwaardige trappen volgens de KOMO richtlijnen. Met meer dan 100 werknemers is De Vries Trappen de trappenspecialist voor u.