• Maatwerk trappen
  • Inspiratie
  • Seriematige trappen
Home / Trappenfabriek Zeeland

Unieke Trappenfabriek

Eigen productie

Met ruim 7000 vierkante meters aan productieruimte zijn wij één van de grootste trappenfabrieken van Nederland. Ons bedrijf is gevestigd in Heerenveen en vanuit hier distribueren en monteren we onze trappen door heel Nederland. Doordat de productie volledig in eigen beheer is kunnen wij snel schakelen. Ondanks dat de reistijd van Heerenveen naar Zeeland bijna 3 uren neemt, plaatsen onze monteurs zeer regelmatig trappen in Zeeland.

 

Klassieke Trappen
Moderne Trappen
Design Trappen
Houten Trappen

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bovenstaand kunt u een paar categorieën zien, van de trappen die wij produceren. U bent ten alle tijde welkom in onze  showroom in Heerenveen om de trappen in het echt te zien. Wij hebben als bedrijf al ruim 100 jaar ervaring in het maken van trappen en kunnen u daarbij goed adviseren. Wilt u eens een kijkje nemen? Maak dan nu een afspraak om eens langs te komen in onze showroom.

 

Trappenmaat

De Vries Trappen is ook voorzien van een eigen webshop; Trappenmaat. In deze webshop is het mogelijk om uw eigen houten trap op maat samen te stellen en te ontvangen als bouwpakket. Van het inmeten tot de keuzes van accessoires, wij helpen u door elke stap heen.

Ga naar Trappenmaat
FSC gecertificeerd

Wij noemen onszelf vrienden van hout. Met hout maak je de meest adembenemende trappen. Maar we houden ook van het milieu. En dat betekent dat ons hout FSC gecertificeerd is. Zo wordt uw trap gebouwd met hout dat afkomstig is uit een verantwoord beheerd bos.

Waarom de Vries Trappen?

De Vries Trappen uit Heerenveen is uw partner in trappenbouw. Met onze eigen trappenfabriek zijn we 100 jaar specialist in het ontwerpen en vervaardigen van kwalitatief hoogwaardige trappen volgens de KOMO richtlijnen. Met meer dan 100 mensen in dienst bij De Vries Trappen staat er altijd iemand voor u klaar om u te voorzien in goed advies voor uw trap in Zeeland.