• Maatwerk trappen
  • Inspiratie
  • Seriematige trappen
Home / Trappenfabriek Zeeland

Unieke Trappenfabriek

Eigen productie

Met ruim 7000 vierkante meters aan productieruimte zijn wij één van de grootste trappenfabrieken van Nederland. Ons bedrijf is gevestigd in Heerenveen en vanuit hier distribueren en monteren we onze trappen door heel Nederland. Doordat de productie volledig in eigen beheer is, kunnen wij snel schakelen en kunnen wij binnen “no-time” uw trap afleveren. Ondanks dat de reistijd van Heerenveen naar Zeeland bijna 3 uren neemt, plaatsen onze monteurs zeer regelmatig trappen in Zeeland.

 

Klassieke Trappen
Moderne Trappen
Design Trappen
Houten Trappen

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bovenstaand kunt u een paar categorieën zien, van de trappen die wij produceren. U bent ten alle tijde welkom in onze fabriek en showroom in Heerenveen om de trappen in het echt te zien. Wij hebben als bedrijf al ruim 100 jaar ervaring in het maken van trappen en kunnen u daarbij goed adviseren. Wilt u nu alvast een kijkje nemen? Klik dan hier om een kijkje in onze online showroom te nemen.

 

FSC gecertificeerd

Wij noemen onszelf vrienden van hout. Met hout maak je de meest adembenemende trappen. Maar we houden ook van het milieu. En dat betekent dat ons hout FSC gecertificeerd is. Zo wordt uw trap gebouwd met hout dat afkomstig is uit een verantwoord beheerd bos.

Waarom de Vries Trappen?

De Vries Trappen uit Heerenveen is uw partner in trappenbouw. Met onze eigen trappenfabriek zijn we 100 jaar specialist in het ontwerpen en vervaardigen van kwalitatief hoogwaardige trappen volgens de KOMO richtlijnen. Met 100 mensen is De Vries Trappen in staat om elke trap te leveren naar de wens van de klant.