• Maatwerk trappen
  • Seriematige trappen
  • Next Step Traprenovatie
  • Inspiratie
  • Over ons
Home / Trappenfabriek Zeeland

Trappenfabriek Zeeland

Unieke trappen in Zeeland

Met ruim 7000 vierkante meters aan productieruimte zijn wij één van de grootste trappenfabrieken van Nederland. Ons bedrijf is gevestigd in Heerenveen en vanuit hier distribueren en monteren we onze trappen door heel Nederland. Doordat de productie volledig in eigen beheer is kunnen wij snel schakelen. Ondanks dat de reistijd van Heerenveen naar Zeeland bijna 3 uren neemt, plaatsen onze monteurs zeer regelmatig trappen in Zeeland.

 

dichte trappenKlassieke Trappen
dichte trappenModerne Trappen
dichte trappenDesign Trappen
dichte trappenHouten Trappen

Trappenspecialist Zeeland: de opties

Bovenstaand kun je een paar categorieën zien, van de trappen die wij als trappenspecialist in Zeeland produceren. Je bent ten alle tijde welkom in onze  showroom in Heerenveen om de trappen in het echt te zien. Wij hebben als bedrijf al ruim 100 jaar ervaring in het maken van trappen en kunnen jou daarbij goed adviseren. Wil je eens een kijkje nemen? Maak dan nu een afspraak om eens langs te komen in onze showroom.

 

Trappenmaat

De Vries Trappen is ook voorzien van een eigen webshop; Trappenmaat. In deze webshop is het mogelijk om jouw eigen houten trap op maat samen te stellen en te ontvangen als bouwpakket. Van het inmeten tot de keuzes van accessoires, wij helpen je door elke stap heen.

Ga naar Trappenmaat
FSC®-gecertificeerd

Wij noemen onszelf vrienden van hout. Met hout maak je de meest adembenemende trappen. Maar we houden ook van het milieu. En dat betekent dat ons hout FSC®-gecertificeerd is. Zo wordt jouw trap gebouwd met hout dat afkomstig is uit een verantwoord beheerd bos.

Waarom de Vries Trappen?

De Vries Trappen uit Heerenveen is jouw partner in trappenbouw. Met onze eigen trappenfabriek zijn we 100 jaar specialist in het ontwerpen en vervaardigen van kwalitatief hoogwaardige trappen volgens de KOMO-richtlijnen. Met meer dan 100 mensen in dienst bij De Vries Trappen staat er altijd iemand voor je klaar om jou te voorzien in goed advies voor jouw trap in Zeeland.