• Maatwerk trappen
  • Seriematige trappen
  • Next Step Traprenovatie
  • Inspiratie
  • Over ons
Home / Trappenfabriek Nijmegen

Trappenfabriek Nijmegen

Al meer dan 100 jaar maken wij trappen. Het is dan ook niet zo gek dat één op de vier trappen in Nederland in onze trappenfabriek zijn gemaakt. Ondanks dat wij in Heerenveen zijn gevestigd, komen wij regelmatig in de provincie Gelderland. Woon of bouw je in de regio Nijmegen? Dan kunnen wij ervoor zorgen dat je een trap krijgt die naadloos aansluit bij jouw wensen en eisen.

De Vries Trappen

Onze eigen trappenfabriek maakt het mogelijk dat wij op een snelle manier een volledige nieuwe trap kunnen produceren. Echter staat niet alleen onze trappenfabriek in Heerenveen, ook onze showroom met verschillende trappen kun je hier in vinden. Onze adviseurs helpen je graag bij de juiste keuze voor jou nieuwe trap. Bel of maak online een afspraak om langs te komen in onze showroom.

Bezoek onze inspiratiepagina of bekijk de foto’s hieronder en neem een kijkje tussen de verschillende trappen die wij door de jaren heen hebben ontworpen en geplaatst.

moderne trappen
moderne trappen

Ook voor de aannemer in Nijmegen

De Vries Trappen is een vaste partner van verschillende gerenommeerde aannemers. Wij nemen de aannemer een hoop werk uit handen door het oppakken van tekenwerk, onze inmeetservice, kopersbegeleiding en montage. Ben je een aannemer in Nijmegen die zelf de trap wil inmeten en monteren? Neem dan eens een kijkje in onze webshop om te zien of Trappenmaat de oplossing is voor jou.

Ga naar Trappenmaat

Een houten trap met sfeer

Hout is doorgaans het materiaal waar een trap van wordt gemaakt, ook in onze trappenfabriek. Een houten trap geeft sfeer aan een woning en de mogelijkheden met een houten trap zijn eindeloos. Door de trap te voorzien van oliebehandeling krijgt jouw trap al gauw een unieke look. Neem een kijkje op onze trap olie pagina en ontdek de verschillende oliebehandelingen per houtsoort.

FSC-gecertificeerd

Voor welke woonstijl je ook gaat, wij leveren jou een kwalitatief hoge trap. En voor alle houten trappen kiezen we bij voorkeur voor FSC gecertificeerd hout. Want naast onze liefde voor trappen hebben, vinden de we de natuur ook erg belangrijk. Bij FSC hout is het leefgebied van planten en dieren behouden gebleven. Bovendien is het erg duurzaam hout, waar je ook nog eens extra van profiteert.