• Maatwerk trappen
  • Seriematige trappen
  • Next Step Traprenovatie
  • Inspiratie
  • Over ons
Home / Maatwerk trappen / Landelijke trappen

Landelijke trappen

Ben je op zoek naar meerdere landelijke trappen voor een nieuwbouwproject? Of zoek je juist die ene unieke trap die extra sfeer toevoegt aan een woning? De Vries Trappen beschikt over een ruim aanbod aan trappen, waaronder landelijke trappen van hout.

Landelijke trap op maat bestellen

Een houten landelijke trap wordt vaak gekozen om karakter toe te voegen aan een woning. Hout is het ideale materiaal om dan mee te werken. Er kan bijvoorbeeld gekozen worden voor robuust hardhout of licht essenhout. Qua type trappen kun je alle kanten op. De volgende soorten trappen kun je bijvoorbeeld in landelijke stijl bestellen:

We denken graag mee over de verschillende mogelijkheden op het gebied van landelijke trappen. Bij De Vries Trappen streven we naar trappen die aan alle wensen voldoen. Voor een groter bouwproject zit je ook goed bij ons. Dankzij onze geavanceerde machines, technieken en kennis is het geen probleem om seriematige trappen te leveren.

Offerte aanvragen voor nieuwe trap

Landelijke moderne trap

Een moderne trap combineer je perfect met een landelijk thema. Er kan gekozen worden voor strakke lijnen, rechte vormen en de mooiste houtsoorten. Dit is natuurlijk afhankelijk van de ruimte. De houtsoorten die we gebruiken zijn niet alleen sterk en bewerkelijk, maar ook milieuvriendelijk. Elke houtsoort heeft zijn eigen eigenschappen en unieke uitstraling. Neem gerust een kijkje op onze inspiratiepagina.

Landelijke moderne trappen kun je zowel open als dicht realiseren. Beide opties brengen zo hun voordelen met zich mee. Zo kies je voor een open trap als je extra ruimtelijk gevoel wil creëren. Open trappen laten namelijk meer licht door. Ze zijn eveneens makkelijker schoon te maken. Aan de andere kant is een dichte trap een goede oplossing om geluidsoverlast en warmteverlies tegen te gaan. Ook zal een dichte landelijke trap meer opvallen in het interieur.

Dekregel
Balustrade
Landelijke trappen

Gecombineerd met een landelijke trapleuning

De klant bepaalt hoe de landelijke trap er uiteindelijk uit komt te zien. Het totaalplaatje omvat bijvoorbeeld traptreden, stootborden, trapleuningen en mogelijk ledverlichting. Ook voor bijpassende landelijke trapleuningen zit je goed. Onze trapspecialisten hebben al veel trappen voorbij zien komen en kunnen de klant dus perfect informeren.

Bovendien zal De Vries Trappen langskomen om de trap in te meten, wanneer het een maatwerk trap betreft die ook door ons zal worden gemonteerd. Hierdoor krijgen onze medewerkers een goed beeld van de ruimte, situatie en uiteindelijke mogelijkheden voor een landelijke trap.

Landelijke trappen kopen? Vraag een offerte aan!

Ben je geïnteresseerd in het kopen van landelijke trappen? Dan vraag je gemakkelijk een offerte aan bij De Vries Trappen. Vul de wensen in en wij komen bij je terug met de specifieke kosten. Een bezoek brengen aan onze showroom? Plan dan een afspraak in. Wij zijn op afspraak geopend voor klanten via aannemers of dealers.

Zelf een landelijke trap maken met een bouwpakket

Zelf een landelijke trap maken? Bestel dan een bouwpakket via Trappenmaat. In de configurator kun je alle wensen invoeren. Het bouwpakket wordt aan huis bezorgd, waarna je zelf de trap kunt realiseren.

Voor het renoveren van een bestaande landelijke trap kun je terecht bij Next Step Traprenovatie, onze renovatietak. Dankzij hoogwaardige overzettreden is dit een snelle en voordelige oplossing voor een versleten trap.