• Maatwerk trappen
 • Seriematige trappen
 • Next Step Traprenovatie
 • Inspiratie
 • Over ons
Home / Trappen Veghel

Trappen in Veghel

Fabricage trappen voor in Veghel

Op zoek naar een trap voor jouw bouwproject in Veghel? Dan ben je waarschijnlijk al vele soorten en maten tegen gekomen. Misschien heb jij of heeft jouw klant al een beeld van hoe die trap eruit moet zien, of is er nog sprake van enige twijfel tussen bepaalde stijlen. Er zullen ongetwijfeld ook factoren zijn waar je in eerste instantie nog niet aan hebt gedacht.

Als trappenspecialist uit het noorden denken we graag met jou en jouw klant mee en helpen we bij elke stap in het keuzeproces. In onze eigen trappenfabriek in Heerenveen kunnen we voor iedere situatie een passende trap maken.  Je vindt ons in Friesland, maar we leveren trappen door heel Nederland, dus ook in Veghel.

Offerte aanvragen

Daarom De Vries Trappen

In het kort de voordelen van onze trappenfabriek:

 • Eigen fabricage en dus garantie op kwaliteit
 • Productie door moderne CNC-machines, voor trappen op maat
 • Hoge mate van flexibiliteit
 • Trappen die we monteren worden ook door ons ingemeten
 • Afspraak is afspraak, ook over de kosten
 • 5 jaar garantie
 • Niet tevreden? We maken het in orde!

Deze trappen maken we in onze fabriek

Er is veel mogelijk bij het ontwerpen van een nieuwe trap. Zo is er al vele keuze uit de materialen voor de constructie, treden én stootborden. Maar denk hierbij ook aan de eventuele trapleuning en het hekwerk.

Door de jaren heen hebben we al vele mooie en kwalitatief hoogwaardige trappen mogen produceren én leveren, ook in Veghel. We geven je graag een indruk van een paar van onze projecten. Zo krijg je een goede indruk van de mogelijkheden.

Er zijn verschillende uitvoeringen en type trappen die we in onze fabriek kunnen creëren voor jou in Veghel. Van een moderne open trap tot een dichte klassieke trap, er is van alles mogelijk. Bekijk de mogelijkheden op onze inspiratiepagina.

CNC operator
CNC-machine

Open of dicht

 • Open trap: voor een ruimtelijk effect door de open uitstraling.
 • Dichte trap: bevorderlijk voor het behoud van meer warmte en demping van geluid.

Uitvoering

 • Moderne trap: een moderne uitstraling van jouw trap in het interieur. Denk bijvoorbeeld aan betonlook traptreden.
 • Klassieke trap: een trap met een luxe en sfeervolle uitstraling die past in zowel bestaande als nieuwbouwwoningen.
 • Landelijke trap: prachtige houten trap die perfect past in een woning met een landelijke stijl.
 • Luie trap: deze trap heeft grote traptreden en er zit een kleiner hoogteverschil tussen de treden, waardoor je makkelijker de trap op en afloopt.
 • Bordestrap: een bordes biedt o.a. een rustpunt in de trap.

Materiaal

Benieuwd naar eventuele andere mogelijkheden? Neem een kijkje op onze soorten trappen pagina of neem contact met ons op.

Duurzame houten trappen

Hout is nog steeds erg gewild als materiaal voor een trap. Niet zo verwonderlijk, want hout is echt een sfeermaker. Een houten trap past ook altijd in ieder interieur. Zo kunnen we een echt klassieke trap voor je maken, beetje in de stijl van de jaren 30. Maar we kunnen hem ook in een modern jasje steken.

Welke stijl trap er ook gekozen wordt, bij De Vries Trappen staat kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid altijd voorop. Je haalt bij ons dus altijd een duurzaam product in huis. We maken bijvoorbeeld alleen gebruik van FSC®-gecertificeerd hout. FSC®-gecertificeerd hout is afkomstig uit een bos dat onafhankelijk is beoordeeld als een goed beheerd bos volgens normen voor milieu (duurzaam), sociale omstandigheden en economie.

Daarnaast beschikken wij ook over het KOMO-certificaat. Dit certificaat verklaart dat al onze trappen voldoen aan de kwaliteitseisen die op basis van de eisen in de markt zijn opgesteld. Denk hierbij aan kwaliteit, prestaties, duurzaamheid, verwerkingsvoorschriften.

Benieuwd over welke certificaten we nog meer beschikken? Neem een kijkje op onze keurmerken en certificaten pagina.

Zelf je trap monteren?

Ben je handig en wil je montagekosten besparen door zelf jouw trap in Veghel monteren? Maak dan gebruik van onze webshop Trappenmaat. Met Trappenmaat kun je in een aantal stappen jouw bouwpakket trap samenstellen en direct bestellen. De trap wordt vervolgens vanaf 6 werkdagen gratis als bouwpakket op locatie geleverd.

Ga naar Trappenmaat

Alle voordelen van Trappenmaat op een rijtje

Na het plaatsen van jouw bestelling beschikken wij direct over alle nodige informatie. Hierdoor kunnen we snel voor je aan de slag en de trap klaarmaken voor levering in Veghel.

Standaard wordt er bij jouw bestelling een productietekening geleverd ter controle. Onze tekenaar maakt een 3D-tekening van jouw trap, inclusief maatvoeringen. Vervolgens kun jij deze tekening controleren. Ga je akkoord? Dan nemen wij de bestelling in productie en kun jij jouw trap vanaf 10 werkdagen ontvangen.

Heb jij géén productietekening ter controle nodig en ben je zeker van de ingevoerde maten in de configurator? Dan kunnen wij jouw trap direct in productie nemen. Dit betekent dat jouw bestelling niet vanaf 10 werkdagen, maar al vanaf 6 werkdagen geleverd kan worden.

Heb je hulp nodig? Neem dan een kijken in onze kennisbank.

Alle voordelen van Trappenmaat op een rijtje:

 • Vanaf 6 werkdagen geleverd
 • Gratis bezorgd op locatie
 • Op de millimeter nauwkeurig
 • KOMO-gecertificeerd
 • Duurzame materialen
Ga naar trappenmaat

Showroom

Laat je jouw bouwproject uitvoeren door een aannemer waar we mee samenwerken? Wil je graag de mogelijkheden ontdekken? En heb je hiervoor een akkoord gekregen van jouw aannemer? Kom dan langs in onze showroom waar onze verkopers jou graag helpen bij het samenstellen van jouw trap. We zijn op doordeweekse dagen geopend van 08:00 – 16:30 uur.

Showroom bezoek inplannen

Geen aannemer voor jouw project, maar wel graag een trap?

De Vries Trappen is een toeleverancier voor aannemers en dealers. Dit betekent dat we trappen leveren aan andere bedrijven, in ons geval een dealer. Heb je voor jouw bouwproject geen aannemer en wil je de trap via één van onze dealers bestellen? We brengen je graag in contact met één van onze vaste dealers in de buurt van Veghel. Zij zullen jou helpen bij de koop, het inmeten en het monteren van de trap. Wel wordt de trap in onze fabriek geproduceerd.

Traprenovatie in Veghel?

Ben je op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in het renoveren van bestaande trappen? Kies dan voor traprenovatie door onze renovatietak Next Step Traprenovatie!

Door onze ruime ervaring in trappen kan de kwaliteit die we leveren bij De Vries Trappen ook blijven garanderen bij de renovatie. Lees meer over traprenovatie en bespreek de mogelijkheden.

Inspiratie opdoen

Benieuwd wat er allemaal mogelijk is met betrekking tot jouw trap? In onze digitale catalogus hebben we alle opties voor je op een rijtje gezet. Of doe alvast inspiratie op door voorbeelden onze trappen te bekijken op de inspiratiepagina en/of projectpagina.

Breng mij in contact