• Maatwerk trappen
 • Seriematige trappen
 • Next Step Traprenovatie
 • Inspiratie
 • Over ons
Home / Trap kantoor

Trap voor kantoor

De Vries Trappen is dé trapspecialist voor een trap op kantoor. Zoek je meerdere trappen voor een bedrijfspand? Of ga je voor een unieke design trap die een ware eyecatcher wordt? Vraag een offerte aan en we komen zo snel mogelijk bij je terug met de prijs voor jouw project.

Bedrijfstrap op maat

Trappen zijn er in alle soorten en maten. Voor ieder bedrijfspand is er een geschikte trap bij De Vries Trappen. Deze maatwerk trappen worden door ons ontworpen en geproduceerd in onze fabriek. Hierbij combineren we geavanceerde techniek met traditioneel vakmanschap. De klant profiteert gegarandeerd van een kwalitatief hoogwaardige trap die nog jaren meegaat. Voor iedere situatie bieden wij een maatwerkoplossing.

De houten trappen zijn een perfecte toevoeging aan ieder kantoor. Ze zorgen voor een warm en knus gevoel in een soms drukke omgeving. Bovendien is hout makkelijk te bewerken, hierdoor zijn diverse grondvormen mogelijk. Daarnaast kan er eindeloos gecombineerd worden met kleur en vorm. Neem gerust een kijkje in onze uitgebreide catalogus. Hier vind je voorbeelden van grondvormen, materiaal, spijlen en muurleuningen.

Soorten trappen voor kantoor

Naast de hieronder weergegeven grondvormen heeft de klant ook keuze qua houtsoort. Er kan gekozen worden voor bijvoorbeeld eikenhout, essenhout en beukenhout. De behandeling van het hout bepaalt uiteindelijk de look van de kantoortrap. De mogelijkheden zijn weer te vinden in de catalogus. De verschillende grondvormen worden hieronder toegelicht.

SteektrapSteektrap
Halfslag trapHalfslag trap
Onderkwart trapOnderkwart trap
Bovenkwart trapBovenkwart trap

Klassiek, modern of toch design?

Een bedrijfstrap is vaak een opvallende vertoning. Het moet een bijzonder exemplaar worden, waar iedereen die hem ziet even twee keer naar kijkt. Daarnaast moet de trap goed aansluiten bij de rest van het interieur. Uiteindelijk bepaalt de klant hoe de trap er uit komt te zien, natuurlijk binnen de mogelijkheden van de ruimte.

Een klassieke trap voor kantoor zorgt voor een luxe uitstraling en voegt extra sfeer toe aan het bedrijfspand. De klant kan bijvoorbeeld kiezen voor rustiek eiken of Amerikaans noten. Deze materialen bieden een rijke uitstraling. Uiteraard is een moderne bedrijfstrap ook enorm geschikt dankzij de rechte vormen, strakke lijnen en robuust materiaalgebruik. Bovendien kan er gekozen worden voor een unieke design trap met afwijkende vormen, materiaal en afwerking.

Hotel Casa Amsterdam

Een voorbeeld van een zakelijk project is Hotel Casa Amsterdam. De Vries Trappen monteerde hier een extra brede trap voorzien van Next Step traptreden. Dit maakt de trap volledig geschikt voor de vele dagelijkse gebruikers.

Bekijk project

Kwekerij Bassie Maasland

Ook bij Kwekerij Bassie Maasland werd een trap in het bedrijfspand gemonteerd. De vurenhouten steektrap is voorzien van eiken traptreden met witte stootborden. Dit maakt het een ware eye-catcher in het bedrijfspand.

Bekijk project

Duurzame trap op kantoor

Wij vinden duurzaamheid erg belangrijk. Niet alleen omdat we graag nog vele jaren prachtige trappen willen maken, maar ook om ons steentje bij te dragen aan het milieu en onze omgeving. Sinds 2001 hebben wij een FSC®-certificering. Dit betekent dat ons hout is vervaardigd uit goed beheerde bossen, op een sociaal en ecologisch verantwoorde manier. Onze duurzame en kwalitatieve bedrijfstrappen worden door heel Nederland bezorgd.

Voordelen van De Vries Trappen

 • Eigen fabricage en dus garantie op kwaliteit
 • Productie door moderne CNC machines, voor trappen op maat
 • Hoge mate van flexibiliteit
 • Antislip mogelijkheden
 • We komen alles bij je opmeten.
 • Afspraak is afspraak. Ook over de kosten
 • 5 jaar garantie
 • Niet tevreden? We maken het voor jou in orde

Trap voor kantoor kopen bij De Vries Trappen

Wij zijn een toeleverancier voor aannemers en dealers. Ben je geïnteresseerd in het kopen van trappen voor een kantoor of bedrijfspand? Dan vraag je eenvoudig een offerte aan bij De Vries Trappen. Wij komen zo snel mogelijk bij je terug met de prijs van de trap voor kantoor. Wil je een bezoek brengen aan onze showroom in Heerenveen? Plan dan een afspraak in. Wij zijn op afspraak geopend voor klanten via aannemers en dealers.