• Maatwerk trappen
 • Seriematige trappen
 • Next Step Traprenovatie
 • Inspiratie
 • Over ons
Home / Verdiepingstrap

Verdiepingstrap

Bij De Vries Trappen kun je perfect terecht voor een verdiepingstrap. Deze zijn beschikbaar in alle soorten en maten, afhankelijk van de wensen en ruimte. Vraag vandaag nog een offerte aan voor één of meerdere trappen.

Wat is een verdiepingstrap?

Het begrip verdiepingstrap spreekt voor zich: een trap die je van verdieping A naar verdieping B brengt. Dit kan bijvoorbeeld tussen de begane grond en de eerste verdieping, maar ook als vaste trap naar zolder of keldertrap. De Vries Trappen is dé trapspecialist voor iedere soort trap in woningen en bedrijfspanden. Je kunt bij ons terecht voor seriematige trappen of juist één specifieke maatwerk trap.

De Vries Trappen levert door heel Nederland. De montage van de houten verdiepingstrap is altijd meegenomen in de totale offerte. Dit is meestal binnen één dag te realiseren. Liever zelf een trap plaatsen? Neem eens een kijkje bij Trappenmaat van De Vries Trappen. Hier bestel je bouwpakkettrappen die je zelf monteert.

Hieronder hebben we de verschillende soorten verdiepingstrappen weergegeven.

SteektrapSteektrap
Halfslag trapHalfslag trap
Onderkwart trapOnderkwart trap
Bovenkwart trapBovenkwart trap

Houten verdiepingstrap op maat

Bij De Vries Trappen heb je veel keuze qua trapsoorten en stijlen, van modern tot klassiek. De klant bepaalt eveneens zelf de keuze qua houtsoort, zoals eikenhout of essenhout. Deze zijn weergegeven in onze uitgebreide catalogus. De Vries Trappen biedt de volgende grondvormen:

Vraag offerte aan

Open trap

Wordt er gekozen voor een open verdiepingstrap? Dan profiteert de klant van een ruimtelijk gevoel in huis dankzij het extra licht. Ook lopen verschillende verdiepingen beter in elkaar over. Verder is een open trap ook onderhoudsvriendelijk. Zonder stootborden kan er makkelijker schoongemaakt worden. Qua prijs is het een voordelige optie vergeleken met een dichte trap.

Dichte trap

Ook een dichte trap biedt voordelen. De stootborden zorgen voor extra veiligheid voor kinderen en huisdieren. Daarnaast bieden de stootborden een isolerende functie. Dit is voor zowel geluid als warmte een goede uitkomst. In verschillende gevallen kan er tevens een toilet of berging onder de trap geplaatst worden.

Voordelen van De Vries Trappen

 • Eigen fabricage en dus garantie op kwaliteit
 • Productie door moderne CNC machines, voor trappen op maat
 • Hoge mate van flexibiliteit
 • Antislip mogelijkheden
 • We komen alles bij je opmeten.
 • Afspraak is afspraak. Ook over de kosten
 • 5 jaar garantie
 • Niet tevreden? We maken het voor jou in orde

Milieuvriendelijke keuze

Een trap moet zowel kwalitatief als milieuvriendelijk zijn. Bij voorkeur kiezen wij voor FSC®-hout. Dit is namelijk afkomstig uit verantwoord beheerde bossen. Daarnaast kiezen we niet voor tropische houtsoorten, zoals merbau, iroko en mahonie. Hier bieden we verschillende alternatieven voor.

Verdiepingstrap kopen bij De Vries Trappen

Wij zijn een toeleverancier voor aannemers en dealers. Ben je geïnteresseerd in het kopen van verdiepingstrappen, bijvoorbeeld voor een groot project? Of zoek je juist één unieke trap? Dan vraag je gemakkelijk een offerte aan bij De Vries Trappen. Wij komen zo snel mogelijk bij je terug met de prijs ervan. Wil je een bezoek brengen aan onze showroom in Heerenveen? Plan dan een afspraak in. Wij zijn op afspraak geopend voor klanten via aannemers en dealers.