• Maatwerk trappen
  • Inspiratie
  • Seriematige trappen
Home / Inspiratie / Trap ‘Elba’

Trap 'Elba'

Impressie trap 'Elba'

Elba, De Franse keizer Napoleon Bonaparte verbleef er ooit in ballingschap. Dat was een straf, maar om op dit ‘Elba’ rond te lopen, is juist een pretje. Koning, keizer, admiraal… Van deze geweldige trap houden we allemaal! Type ‘Elba’ wordt wit geschilderd geleverd, maar ook een andere kleur is mogelijk. Het spreekt voor zich dat deze stijlvolle trap op maat gemaakt wordt.

Klassieke hardhouten trap met gedraaide spillen

Past een klassieke trap perfect in uw interieur? Sluit deze helemaal aan bij uw woning en bij uw smaak? Dan is type ‘Elba’ de trap waar u ongetwijfeld voor gaat. Deze trap in jaren ’30 stijl is uitnodigend en met z’n prachtige gedraaide spillen en spijlen een sieraad in uw woonkamer. Fraai, functioneel en sterk, met hardhouten afgeronde treden en een leuning met sleutelgatprofiel.

Deskundig advies

Als u een gedegen advies wenst over het technisch ontwerp, is het belangrijk dat wij over (ver)bouwtekening van uw woning kunnen beschikken. De ervaring leert dat een zorgvuldig advies vrijwel altijd leidt tot een trap die aan de verwachtingen voldoen en betaalbaar is.

Wanneer u in een vroeg stadium bij ons advies vraagt, kunnen wij u nader informeren over de mogelijkheden.