• Maatwerk trappen
  • Inspiratie
  • Seriematige trappen
Home / Witte trappen

Witte trappen

Witte trappen passen met hun neutrale kleur in ieder interieur. De witte kleur is namelijk goed te combineren met andere kleuren in de ruimte. Voor veel mensen is het daarom ook een aantrekkelijke keuze. Echter kan deze kleur ook voor twijfels zorgen. Is het bijvoorbeeld niet veel onderhoud, zo’n witte trap? Wij zetten de voor- en nadelen van witte trappen voor u op een rij.

Onderhoud van een witte trap

Wit is een prachtige kleur voor uw trap, maar zal deze kleur ook mooi blijven? Wij begrijpen dat u twijfels heeft of u wel voor een witte trap moet kiezen. Echter vergt een witte trappen helemaal niet veel onderhoud als gedacht en veel onderhoud kunt u voorkomen! Zonder schoenen de trap op maakt bijvoorbeeld al een groot verschil. Mocht er wel eens een vlek op de trap komen, dan is dit goed te onderhouden met de gebruikelijke schoonmaakmiddelen.

Passend in ieder interieur

Met witte trappen kunt u alle kanten op. U kunt voor een prachtige klassieke uitstraling gaan door donkere trapbekleding toe te voegen. Dit geeft een mooi contrast met de witte treden. U kunt het ook simpel en strak houden, wat ook voor een indrukwekkende uitstraling zorgt! Witte trappen voelen zich uiteindelijk thuis in ieder interieur.

Witte trap De Vries Trappen
Witte trap met antislip strips

Inspiratie voor witte trappen

Tip: voeg trapbekleding toe aan uw trap! Naast dat dit een mooie chique uitstraling geeft, zorgt het er ook voor de trap de mooie witte kleur behoudt. Ziet u een witte trap wel zitten en wilt u inspiratie? In het verleden hebben wij al heel wat witte trappen afgeleverd. Hieronder een greep uit ons aanbod! Nog meer inspiratie nodig? Bekijk dan eens onze inspiratie pagina.

Trap turijn