• Maatwerk trappen
  • Inspiratie
  • Seriematige trappen
Home / Inspiratie / Trap ‘Toronto’

Trap 'Toronto'

Next Step trap

Toronto is de grootste stad van Canada en betekend letterlijk ‘plek waar bomen in het water staan’. De stad wordt een van de meest leefbare steden ter wereld genoemd. Dit komt onder andere door de hoge welvaart, relatief weinig misdaad en de milieuvriendelijkheid. Deze duurzame en milieuvriendelijke Next Step trap krijgt daarom de naam ‘Toronto’.

Next Step

Onze Toronto trap is gemaakt van Next Step traptreden. Dit zijn de meest slijtvaste en onderhoudsarme treden die er tot nu toe gemaakt worden. Dit komt doordat ze voorzien zijn van een HPL-toplaag. Deze trap is van topkwaliteit en gaat daardoor jarenlang mee. Ook is deze toplaag voorzien van een antisliplaag, zodat u gerust met sokken de trap op kunt. De trapboom is gemaakt van wit geschilderd hardhout met RVS spijlen. Dit totaalplaatje zorgt voor een strak en modern design.

Open trap

Op maat gemaakte trap bestellen

Als u een gedegen advies wenst over het technisch ontwerp, is het belangrijk dat wij over (ver)bouwtekening van uw woning kunnen beschikken. De ervaring leert dat een zorgvuldig advies vrijwel altijd leidt tot een trap die aan de verwachtingen voldoen en betaalbaar is.

Wanneer u in een vroeg stadium bij ons advies vraagt, kunnen wij u nader informeren over de mogelijkheden.