• Maatwerk trappen
  • Inspiratie
  • Seriematige trappen
Home / Inspiratie / Trap ‘Tokio’

Trap 'Tokio'

Eiken houten trap 'Tokio'

Tokio is werelds meest dichtst bevolkte stad. Met ruim 9 miljoen mensen en ruim 6100 mensen per vierkante kilometer wordt de ruimte in deze steden optimaal benut. Onze trap “Tokio” is een Z-profieltrap die opvalt door haar moderne vorm en door de ruimte die bespaart wordt door de plaatsing van deze trap.

Modern & Ruimtebesparend

Onze trap Tokio is uitgevoerd met Z-treden die gemaakt zijn van Eikenhout. De witte paneelbomen in combinatie met de eiken z-profiel treden maken deze trap een zeer modern en strak geheel.

Voordeel van een Z-profieltrap is dat deze de ruimte optimaal benut en tevens ruimtebesparend is. Daarnaast is een Z-profieltrap veiliger doordat je  minder snel met je voeten kunt blijven haken achter een oversteek van een bovenliggende trede.

De ledverlichting in de leuning van deze trap is na de montage door de aannemer gerealiseerd. Dit is dus niet inbegrepen bij dit model, wel hebben wij de mogelijkheid om een voorbereiding te treffen voor de ledverlichting middels een groef in de leuning.

Advies

Als u een gedegen advies wenst over het technisch ontwerp, is het belangrijk dat wij over (ver)bouwtekening van uw woning kunnen beschikken. De ervaring leert dat een zorgvuldig advies vrijwel altijd leidt tot een trap die aan de verwachtingen voldoen en betaalbaar is.

Wanneer u in een vroeg stadium bij ons advies vraagt, kunnen wij u nader informeren over de mogelijkheden.