• Maatwerk trappen
  • Inspiratie
  • Seriematige trappen
Home / Inspiratie / Trap ‘Dubai II’

Trap 'Dubai II'

Eikenhouten trap

Ondanks hij hetzelfde strakke design als de Dubai trap, is hij tóch een beetje anders. Het is namelijk de duurzame versie! In plaats van de gebruikelijke notenhout treden, zijn de treden van deze trap van eikenhout gemaakt. Wij vinden deze ‘Dubai II’ in ieder geval net zo mooi.

Strak design met warme uitstraling

Het design van de Dubai trap is strak en modern. De open trap geeft een rustige en aangename aanblik bij binnenkomst. Doordat de dekregel mooi over de hoofdspil heen valt, maakt het dat deze trap opvalt. De eikenhouten treden met een natuurlijke, warme kleur geven sfeer aan de trap, terwijl de blauwstalen spijlen de trap ook nog een industrieel accent geven.

Duurzame Dubai

Doordat de treden van eikenhout zijn gemaakt in plaats van notenhout is deze variant een stukje duurzamer. Naast dat eikenhout iets goedkoper is dan notenhout, groeit het dichter bij huis en legt hierdoor minder transportkilometers af. Bovendien groeit dit houtsoort sneller en is hierdoor hernieuwbaar.

Open trap

Op maat gemaakte trap bestellen

Als u een gedegen advies wenst over het technisch ontwerp, is het belangrijk dat wij over (ver)bouwtekening van uw woning kunnen beschikken. De ervaring leert dat een zorgvuldig advies vrijwel altijd leidt tot een trap die aan de verwachtingen voldoen en betaalbaar is.

Wanneer u in een vroeg stadium bij ons advies vraagt, kunnen wij u nader informeren over de mogelijkheden.