• Maatwerk trappen
  • Inspiratie
  • Seriematige trappen
Home / Inspiratie / Trap ‘Dubai’

Trap 'Dubai'

Impressie trap 'Dubai'

Strak, exclusief en toch warm, dat is Dubai! Het strakke, minimalistische design maakt deze trap een echte blikvanger in ieder interieur!

Open notenhouten trap

Bij de trap Dubai komen een strak design en een warme sfeer samen. Opvallend aan deze trap is de kantige dekregel die mooi over de hoofdspil heenvalt. De eveneens kantige muurleuningen en de vloerhekken in ‘Dubai stijl’ maken van de trap een strak geheel. De licht rustieke notenhouten traptreden zijn voorzien van een naturel olie. Het geeft de trap een warme uitstraling, terwijl de strakke blauwstalen spijlen zorgen voor een industrieel accent. Door het fraaie, maar toch minimalistische design is de trap een aanvulling op ieder interieur.

Ruimtelijk gevoel

Doordat de trede op de boom ligt wordt een mooi speelse look bij de aansluiting naar de muur gecreëerd. Hiernaast zorgt de open trap voor een groot ruimtelijk gevoel en een aangename eerste aanblik bij het betreden van de woning. We kunnen de Dubai overigens ook leveren als dichte trap. Mocht u de voorkeur geven aan een andere houtsoort, is dit uiteraard ook mogelijk. De trap kan volledig aangepast worden op uw interieurwensen.

Open trap

Vrijblijvend advies over de Trap Dubai

Ziet u het wel voor zich, zo’n mooie Dubai trap in uw woning? Of wilt u eerst meer weten over deze design trap? Onze medewerkers staan voor u klaar om u een gedegen advies te geven.