• Maatwerk trappen
  • Seriematige trappen
  • Next Step Traprenovatie
  • Inspiratie
  • Over ons
Home / Maatwerkoplossingen

Maatwerkoplossingen voor zakelijke projecten

De trap of het trappenhuis is in veel gevallen één van de meest belopen verkeersroutes in een gebouw. In woningen, maar zeker ook in openbare ruimtes of kantoorpanden waar waarschijnlijk zelfs nog wel meer mensen de trap dagelijks gebruiken. Hier draagt de trap ook nog eens bij aan de uitstraling van het bedrijf. Dan wil je niet alleen een duurzame en veilige trap, maar ook eentje die bij jouw interieur past. Onze renovatietak Next Step Traprenovatie kan daarin de creatieve maatwerkoplossingen bieden waar jij naar op zoek bent, zowel voor nieuwbouw- als verbouwprojecten.

Next Step (overzet-)treden

Bestaande trappen renoveren? Daar staat Next Step Traprenovatie om bekend. Dit kan op twee manieren: door de huidige trap te bekleden met overzettreden of de bestaande treden te vervangen door massieve treden. In beide gevallen kun je profiteren van ons Next Step materiaal. Next Step is de sterkste en meest slijtvaste (overzet-)trede die op dit moment gemaakt wordt. Ze zijn voorzien van een HPL-toplaag, waardoor de trap slijtvast en antislip is en krasvrij blijft.

Houten overzettreden

In zakelijke projecten is er ook veel vraag naar Eiken of Beuken overzettreden. Maar niet ieder traprenovatiebedrijf kan dit leveren en monteren. Bij Next Step traprenovatie kun je ook hiervoor terecht. Er is heel veel mogelijk, ook qua houtsoorten. Als we het niet hebben dan gaan we op zoek naar een oplossing.

Voordelen

Voor maatwerkoplossingen ben je bij Next Step Traprenovatie aan het juiste adres, en wel om de volgende redenen:

  • FSC®-gekeurd hout. Het FSC®-keurmerk betekent dat het hout afkomstig uit verantwoord beheerde bossen. Wij gebruiken duurzame houtproducten en kunnen dit aantonen middels ons FSC ® Chain of Custody Certificaat.
  • VCA®-gecertificeerd. De monteurs van Next Step Traprenovatie zijn in het bezit van een VCA-certificaat en leidinggevenden zijn in het bezit van VOL VCA.

Project: Hotel Casa in Amsterdam

De veelgebruikte trappen in de centrale hallen van het hotel waren toe aan een renovatie. Bij een steektrap zijn extra brede Next Step overzettreden toegepast, de andere trap is gerenoveerd met een Z-profiel

Bekijk project