• Maatwerk trappen
  • Seriematige trappen
  • Trap renoveren
  • Inspiratie
  • Over ons
Home / Maatwerk trappen / Trap renoveren

Trap renoveren

Ben je uitgekeken op jouw trap of is hij toe aan renovatie? Kies dan voor traprenovatie door ons dochterbedrijf Next Step! Waar wij ons richten op nieuwe trappen, richt Next Step Traprenovatie zich volledig op het renoveren van jouw huidige trap.

Een geheel nieuwe trap, zonder dat er een geheel nieuwe trap geplaatst moet worden? Jij krijgt een trap die helemaal aan jouw wensen voldoet. Wij leveren immers altijd maatwerk en gaan steeds voor de overtreffende trap: niet mooi, maar héél mooi. En dat ook nog eens voor een hele betaalbare prijs.

100% vaste prijsgarantie

Door onze ruime ervaring in trappen weet je zeker dat jij een trap krijgt die perfect past bij jouw interieur en jouw leven. Al onze trappen zijn maatwerk en worden gemaakt om aan jouw specifieke wensen te voldoen. Twijfel je nog of wil je graag concrete prijzen weten? Vraag dan snel een offerte bij Next Step op. Als je bij jouw vraag een foto van jouw trap opstuurt, geven we je daarnaast ook nog eens een vaste prijsgarantie. Zo sta je nooit voor verrassingen.

Kosten van jouw traprenovatie

Hoewel een traprenovatie goedkoper is dan een hele nieuwe trap laten plaatsen, komen ook hier natuurlijk kosten bij kijken. Dit hangt volledig af van jouw wensen en huidige trap: wil je jouw open trap dicht laten maken? Heb je jouw zinnen gezet op prachtig eikenhout, of juist op ultramoderne leren treden? Bij Next Step is alles mogelijk! We hebben een hele grote collectie van kleuren en materialen: van marmer tot eikenhout, en van leer tot koper.

Het design en de uitstraling van jouw trap drukt een stempel op jouw interieur. Een renovatie geeft jouw interieur niet alleen een enorme facelift, maar verandert jouw trap ook in een prachtige blikvanger. Vind je jouw trap juist te robuust en aanwezig? Met een traprenovatie van Next Step zorgen we ervoor dat de trap naadloos aansluit bij jouw interieur.

Met meer dan honderd jaar ervaring zijn wij volledig thuis in de wereld van de trap. Jij weet dan ook zeker dat jouw trap door echte vakmannen wordt gemaakt en gemonteerd. Ook in het ontwerpproces denken wij graag met je mee.