• Maatwerk trappen
  • Inspiratie
  • Seriematige trappen
Home / Maatwerk trappen / Trap renoveren

Trap renoveren

Bent u uitgekeken op uw trap of is hij toe aan renovatie? Kies dan voor traprenovatie door De Vries Trappen! Een geheel nieuwe trap, zonder dat er een geheel nieuwe trap geplaatst moet worden? U krijgt een trap die helemaal aan uw wensen voldoet. Wij leveren immers altijd maatwerk en gaan steeds voor de overtreffende trap: niet mooi, maar héél mooi. En dat ook nog eens voor een hele betaalbare prijs.

100% vaste prijsgarantie

Door onze ruime ervaring in trappen weet u zeker dat u een trap krijgt die perfect past bij uw interieur en uw leven. Al onze trappen zijn maatwerk en worden gemaakt om aan uw specifieke wensen te voldoen. Twijfelt u nog of wilt u graag concrete prijzen weten? Vraag dan snel een offerte bij ons op. Als u bij uw vraag een foto van uw trap opstuurt, geven we u daarnaast ook nog eens een vaste prijsgarantie. Zo staat u nooit voor verrassingen.

Kosten van uw traprenovatie

Hoewel een traprenovatie goedkoper is dan een hele nieuwe trap laten plaatsen, komen ook hier natuurlijk kosten bij kijken. Dit hangt volledig af van uw wensen en huidige trap: wilt u uw open trap dicht laten maken? Heeft u uw zinnen gezet op prachtig eikenhout, of juist op ultramoderne leren treden? Bij De Vries Trappen is alles mogelijk! We hebben een hele grote collectie van kleuren en materialen: van marmer tot eikenhout, en van leer tot koper.

Het design en de uitstraling van uw trap drukt een stempel op uw interieur. Een renovatie geeft uw interieur niet alleen een enorme facelift, maar verandert uw trap ook in een prachtige blikvanger. Vindt u uw trap juist te robuust en aanwezig? Met een traprenovatie van De Vries Trappen zorgen we ervoor dat de trap naadloos aansluit bij uw interieur.

Met meer dan honderd jaar ervaring zijn wij volledig thuis in de wereld van de trap. U weet dan ook zeker dat uw trap door echte vakmannen wordt gemaakt en gemonteerd. Ook in het ontwerpproces denken wij graag met u mee.